Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οι μυστηριώδεις “αυτοκτονίες” στελεχών της ASELSAN




Εξελίξεις καταγράφονται στη πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών υπαλλήλων της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ASELSAN προ πενταετίας καθώς τα νέα στοιχεία που διαβιβάσθηκαν στην Εισαγγελία Άγκυρας ανατρέπουν την εκδοχή της αυτοκτονίας του 31χρονου μηχανολόγου μηχανικού Hüseyin Başbilen. Ο Başbilen βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στις 7 Αυγούστου 2006 στην οδό Pursaklar-Ayancık της Άγκυρας με βαρύ τραύμα στο λαιμό και κομμένους καρπούς. Ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης ανασύρθηκε από το αρχείο μετά από πιέσεις της οικογένειάς του που αμφισβήτησε από τη πρώτη στιγμή την επίσημη εκδοχή περί αυτοκτονίας λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Τα νέα στοιχεία μεταξύ των οποίων και δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, δείχνουν α. ότι στο αυτοκίνητό του επέβαιναν και άλλα άτομα την ώρα θανάτου του και β. ο Başbilen κατέληξε από τα τραύματά του στη προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να διαφύγει.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

38 μ.X. – 116 μ.Χ.: Αλεξάνδρεια, Κυρηναϊκή, Κύπρος : Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους


Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ. X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί πίστευαν ότι ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ) ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πλάτων


Ο Πλάτων γεννήθηκε στην Αθήνα, κατά πάσα πιθανότητα το 427π.Χ. Η οικογένειά του ήταν ευγενής και οι πρόγονοί του, τόσο από την πατρική πλευρά όσο και από την μητρική, ήταν επιφανείς. Του έδωσαν τη φυσική και πνευματική αγωγή των νέων της εποχής του. Φαίνεται ότι ακολούθησε μαθήματα του Κρατύλου, μαθητού του Ηράκλειτου. Το 407π.Χ. συνέβη το σπουδαιότερο γεγονός της ζωής του, η συνάντησή του με τον Σωκράτη. Τότε ο δάσκαλος ήταν 63 χρονών και ο μαθητής 20. Επί 8 χρόνια, παρακολούθησε την διδασκαλία του Σωκράτη.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας.


1815:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD
O Ναπολέων αποδρά από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.
Το πεδίο της μάχης του Βατερλό βρίσκεται τριακόσια είκοσι χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού, στο σημερινό κράτος του Βελγίου. Εκεί ο Ναπολέων δέχθηκε την τελική του ήττα σε μια μάχη όπου χιλιάδες Γάλλοι και Άγγλοι έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μέρα του υγρού καλοκαιριού, τον Ιούνιο του 1815. Τότε, στις 18 Ιουνίου, 74.000 Γάλλοι στρατιώτες συγκρούσθηκαν με 67.000 από τη Βρετανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η έκβαση της μάχης ήταν αμφίβολη. Και αν ο Ναπολέων είχε επιτεθεί λίγες ώρες νωρίτερα πιθανώς θα είχε κατακτήσει τη νίκη.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα



Η σημερινή παρουσία των ξένων μυστικών υπηρεσιών στη χώρα θεωρείται όχι μόνο κάτι δεδομένο αλλά ο ελλαδικός χώρος έχει μετατραπεί σε πεδίο δράσης δεκάδων ξένων μυστικών υπηρεσιών, μιας που η δική μας ΕΥΠ δε φαίνεται να μπορεί να αναπτύξει σημαντική δράση με την αντικατασκοπεία.

Ανέκαθεν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και κυρίως των Αμερικανών, των Βρετανών αλλά και των Ισραηλινών δρούσαν στη χώρα θεωρώντας ότι ο ελλαδικός χώρος αποτελεί σημείο που μπορούσαν να δράσουν ελεύθερα.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Ξάνθιππος ο Λακεδαιμόνιος – Ένας μεγάλος πολεμιστής


Κατά το έτος 256 π.Χ., οι ρωμαϊκές λεγεώνες μοιάζουν ανίκητες. Έχουν καταλάβει τις μεγαλύτερες πόλεις της Καρχηδονίας γης και σειρά έχει ο Τύνητας (σημερινή Τύνιδα, πρωτεύουσα της Τυνησίας). Στην Καρχηδόνα που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά από τον Τύνητα, μαθαίνουν τα νέα. Θρηνούν για τα στρατεύματά τους που καταστράφηκαν για πολλοστή φορά από τους Ρωμαίους. Οι γηραιότεροι θυμούνται έναν άλλον άντρα που έφτασε τόσο κοντά στην Καρχηδόνα, τον Αγαθοκλή τον Συρακούσιο. Η απόγνωση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

WikiLeaks: Ο Γ. Καρατζαφέρης επιδιώκει συνάντηση με το Τούρκο πρωθυπουργό για να ενισχύσει το πολιτικό του προφίλ


Σύμφωνα με απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στον ιστότοπο Wikileaks, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καραζαφέρης επεδίωκε “τυχαία” συνάντηση με το Τούρκο πρωθυπουργό Tayyip Erdogan στο πλαίσιο κάποιας Συνόδου της Ε.Ε. προκειμένου να τονωθεί το πολιτικό του προφίλ. Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 28/09/2009 και προφανώς σχετίζεται με την ενημέρωση τoυ State Department σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα μετά τις εκλογές. 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940! Η ΚΟΡΥΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ!


Στις 22 Nοεμβρίου 1940 τμήματα του ελληνικού στρατού εισέρχονται απελευθερωτές του βορειοηπειρωτικού διαμερίσματος της Kορυτσάς. O κόσμος βγήκε στους δρόμους και ζητωκραύγαζε: «Πήραμε την Kορυτσά». H απελευθέρωση της Kορυτσάς ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Στρατού στο βορειοηπειρωτικό μέτωπο. 

Στην πόλη της Kορυτσάς βρίσκονταν και την υποστήριζαν ισχυρές ιταλικές δυνάμεις (Mεραρχία Tριέστι - Πιεμόντε - Bενέτσια - Aρέστο με δυο τάγματα μελανοχιτώνων ― με το τάγμα των Bερσαλιών και ένα τάγμα Aλβανών).

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Παρουσία στο μνημόσυνο του Κ. Μάτση - στο Παλαιχώρι


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε σήμερα στο Παλαιχώρι,γενέτειρα του ήρωα Κυριάκου Μάτση, για το ετήσιο μνημόσυνο του αγωνιστή της Ε.Ο.Κ.Α..

Από την εκκλησία έγινε πορεία, η οποία διέσχισε όλο το χωριό, προς το μνημείο που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού εις μνήμη του ήρωα, του Καραολή και του Γεωργίου.


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

15 Νοεμβρίου 1983


Στις 15 Νοεμβρίου 1983, ο τότε εγκάθετος της Τουρκίας στο νησί μας, κατοχικός ηγέτης, αρχιδολοφόνος ραούφ ντενκτάς ανακήρυξε τα κατεχόμενα μας εδάφη ως ανεξάρτητο κράτος. Πραγματοποίησε με την ενέργεια αυτή, έναν από τους πολλούς σχεδιασμούς που ήθελε η άγκυρα να κατορθώσει στον ευρύτερο γεωπολιτικό χώρο της Κύπρου και σιγά σιγά μέσω των μεθοδεύσεων τους, να επιτευχθεί ο κυρίαρχος στόχος τους, δηλαδή η δημιουργία νέων τετελεσμένων και εδραίωση του κατοχικού καθεστώτος.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ – Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


«Μη σκιάζεστε στα σκότη! Της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει!» Ι. Πολέμης
Η κατάσταση της χώρας σήμερα θυμίζει απόλυτα τον παρακάτω στίχο από το ποίημα «Εν μεγάλη Ελληνική αποικία, 200 π.Χ.» του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη: «Ότι τα πράγματα δεν βαίνουν κατ’ ευχήν στην Αποικία/ δεν μέν’ η ελαχίστη αμφιβολία, /και μ’ όλο που οπωσούν τραβούμ’ εμπρός,/ ίσως, καθώς νομίζουν ουκ ολίγοι, να έφθασε ο καιρός/ να φέρουμε Πολιτικό Αναμορφωτή…»
Ο «πολιτικός αναμορφωτής», λοιπόν, ήλθε και δεν αναφέρομαι μόνον στους τοποτηρητές της περίφημης τρόικα, αλλά και τον πρωθυπουργό, τον οποίον όρισε η συγκυβέρνηση, συγκυβέρνηση την οποία εξόρκιζε μέχρι χθες η Νέα Δημοκρατία.

Άρθρο του κ. Σάββα Μιχαηλίδη.


·                                  
o                                                        Όταν η ιστορία εγγράφεται όχι από ιστορικούς αλλά από λαοπλάνους δημαγωγούς γιορτάζουμε γιορτές για τα πανηγύρια. Είμαστε  η μοναδική χώρα που μια διαδήλωση γιορτάζεται ως εθνική αντιχουντική εορτή ναι μια ομάδα εξεγέρθει άλλοι λένε από ξένους, άλλοι από βασιλικούς, άλλοι από κάποιους τέλος πάντων που  ζητούσαν να πέσει ο Παπαδόπουλος ,η χούντα ,να έρθει η παιδεία ,ελευθερία ,ψωμί ,επανάσταση, ελευθερία λόγου, η έκφραση και η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. 
Από το 1967 διαμαρτυρήθηκαν, το 1973 η Χούντα των Ιωαννίδη Γκυζίκη έπεσε το 1974 και ο τότε δικτάτορας Παττακός βαστούσε ένα μυστρί και έκανε έργα, ναι ο Παπαδόπουλος έβγαζε λόγους για την Ελλάδα με εθνικούς προσανατολισμούς τώρα που η Ελλάδα βυθίζεται από την ανικανότητα των αντιστασιακών των πολιτικών που ως στόχο έβαλαν το φαΐ φαΐ φαΐ και να βάζουν στις θέσεις ηλίθιους για να μην καταλαβαίνουν που μας οδηγούν αυτά τα μεταπολιτικά κόμματα τι έχουν να μας παρουσιάσουν;

Ύποπτη δολοφονία Ιρανού στο Ντουμπάι, Mossad ή…;


Με την ίδια μέθοδο με την οποία άφησε την τελευταία του πνοή το στέλεχος της Χαμάς, Μαχμούντ Αλ Μαμπούχ στο Ντουμπάι στις 19 Ιανουαρίου 2010, ο οποίος είχε την ευθύνη των επαφών της ισλαμικής οργάνωσης που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, νεαρός Ιρανός, επίσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου (Gloria), επίσης στο Εμιράτο του Ντουμπάι. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι, καθώς ο 31χρονος θανών δεν ήταν άγνωστος: Πρόκειται για τον Άχμαντ Ρεζάι, γιο του γραμματέα του πανίσχυρου ιρανικού «Expediency Council» (το συμβούλιο που ασχολείται με όλα τα επείγοντα θέματα στρατηγικής εμβέλειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας), Μοχσέν Ρεζάι, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στρατιωτικός διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης (Pasdaran). Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένεση η οποία παραλύσει τους μύες του ατόμου (Suxamethonium) και στη συνέχεια απόφραξη των αναπνευστικών οδών πιέζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο του θύματος…

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΝΡD

Οι δύο μονομάχοι
Ο νέος πρόεδρος του NPD  Χόλγκερ Άπφελ.

Έπειτα από ένα δικαστικό θρίλερ που κράτησε ένα περίπου μήνα έγινε τελικά το συνέδριο του ΝPD.
Συγκεκριμένα με απόφαση του δικαστή της πόλης Ντέσσαου  απαγορεύθηκε να διεξαχθεί εκεί το πολύ σημαντικό συνέδριο στο οποίο μεταξύ άλλων οι Γερμανοί Εθνικιστές θα έπρεπε να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος .
Η ξαφνική αναβολή επηρέασε και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αφού ματαιώθηκε λόγω των εξελίξεων  η επίσκεψη  υψηλόβαθμου στελέχους του ΝΡD στην Κύπρο.

«Σημαντικό είναι και το ποσοστό που έχει πλέον η Χρυσή Αυγή…»


Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - Καθημερινή εφημερίδα της Πιερίας ΗΜΕΡΗΣΙΑ:  Εκδήλωση στο Ιδεοδρόμιο με ομιλητή τον επιστημονικό υπεύθυνο της VPRC Χριστόφορο Βερναρδάκη: «… Σημαντικό είναι και το ποσοστό που έχει πλέον η Χρυσή Αυγή, της τάξης του 1%-1,5% με την υποσημείωση ότι για πολλούς είναι επιλογή ψήφου που δεν φανερώνεται, οπότε μπορεί να καταγραφεί και υψηλότερο ποσοστό στις επόμενες εκλογές.»

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πορείες καταδίκης του ψευδοκράτους - Ανταπόκριση από ΠΑΝΤΟΥ


Σήμερα το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), διοργάνωσε πορείες καταδίκης του ψευδοκράτους σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, αλλά και στην Αθήνα, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μαθητών και φοιτητών σε αυτές.

Εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές από όλη την Κύπρο, διαδήλωσαν από τις γραμμές του κινήματός μας παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διατρανώνοντας την θέλησή τους για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.


Η νεολαία για ακόμα μια φορά, έδειξε πως δεν παραμένει αμέτοχη για το τι μέλει γενέσθαι στην Κύπρο μας.  Την ίδια στιγμή που οι επαναπροσεγγιστές μαζί με διάφορους θολοκουλτουριάρηδες, έκαναν συναυλίες σε κλειστά γήπεδα, κρατώντας χεριές, αγκαλιασμένοι με τα αδέλφια τους, τους Τουρκο«κύπριους».  

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου για την "ακελοποίηση" της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ)


Σύμφωνα με άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα και συγκεκριμένα την Σημερινή, μεθοδεύεται ο πλήρης έλεγχος από το ΑΚΕΛ, της ΚΥΠ με μεταθέσεις αστυνομικών οι οποίοι δεν προέρχονται από τον πολιτικό χώρο του ΑΚΕΛ, σε άλλες υπηρεσίες και πόστα. Το κενό που θα μείνει θα συμπληρωθεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από αστυνομικούς που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα, καταγγέλλονται παρακολουθήσεις προσώπων τα οποία απλά παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις των "Αγανακτισμένων" έξω από το προεδρικό μέγαρο. Επίσης καταγγέλλεται και η προσπάθεια εκφοβισμού δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος δέχθηκε παρατηρήσεις από προϊστάμενο του γιατί θεάθηκε με την οικογένειά του να διαδηλώνει έξω από το προεδρικό.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι Εθνικιστές τρέπουν σε φυγή τους αναρχικούς και στην Πολωνία


Με Εθνικιστές γέμισαν οι κεντρικοί δρόμοι της Βαρσοβίας, ημέρα εορτής της 93ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας, με την καθιερωμένη πορεία τους στο κέντρο της πόλης. Με αναμμένες δάδες, κρατώντας πολωνικές σημαίες και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο, εκατοντάδες Πολωνοί Εθνικιστές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν τις γειτονιές της πρωτεύουσας, δίνοντας ένα βροντερό παρόν κατά της παγκοσμιοποίησης και της επιβαλλόμενης αλλοτρίωσης της Εθνικής ταυτότητας και Ιστορίας των λαών της Ευρώπης.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Παρουσία του ΕΛΑΜ στην Χλώρακα, τιμώντας την ημέρα της άφιξης του Γρίβα στην Κύπρο


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τοπικού πυρήνα Πάφου, πορεύθηκαν χθες προς τον ανδριάντα του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή στην Χλώρακα, μαζί με παλιούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ, και κατέθεσαν στεφάνη στο μνημείο, εις ένδειξη τιμής και μνήμης.

Η αντιπροσωπεία του κινήματος παρευρέθηκε στην όλη εκδήλωση, επί της ευκαιρίας της επετείου της άφιξης του Διγενή στην Κύπρο, στις 10 Νοεμβρίου 1954με σκοπό να αναλάβει τον αγώνα της ΕΟΚΑ που έμελλε να γράφει ένδοξες στιγμές στην ιστορία αυτού του τόπου, διατρανώνοντας ακόμα μια φορά την πίστη τους για ασυμβίβαστο αγώνα μέχρι την τελική νίκη, για μια Κύπρο Ελληνική.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ NPD Ο ΧΟΛΓΚΕΡ ΑΠΦΕΛ




Νέος πρόεδρος του NPD με 126 ψήφους είναι ο Χόλγκερ Άπφελ . Ο απερχόμενος Ούντο Φόϊγκτ έλαβε 85 . 
Πρόκειται για μία ιστορική αλλαγή για το κόμμα των Γερμανών Εθνικιστών 



Οι δύο μονομάχοι για την προεδρία του NPD.


Σύντομα περισσότερα....

Πρόσκληση σε πανευρωπαϊκό συνέδριο από το NOP Πολωνίας


Ακόμα μια ευρωπαϊκή διάκριση για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Αυτή την φορά έρχεται από την Πολωνία, και πιο συγκεκριμένα από το νόμιμο πολιτικό κόμμα NOP, που στις πρόσφατες εκλογές στην Πολωνία πήρε το ποσοστό 3,1%, και αύξησε κατά πολύ τα ποσοστά, αλλά και την επιρροή τους στην κοινωνία.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο μάνατζερ της κυβερνώσας ελίτ...


Μπήκε σε κάθε σπίτι
ΜΕΛΗ ΤΗΣ TRILATERAL COMMISSION ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ' αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη να υπαγορεύει στην πολιτική.
Τα καρτέλ, οι πολυεθνικές, οι τράπεζες κ.ά., μέσα από τα think tank που διαθέτουν, διαλέγουν και τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν στα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων. Διαλέγουν τους managers από τη μια, ενώ από την άλλη «κατασκευάζουν» πολιτικούς. 

Τούρκοι πράκτορες μέσα στην Πύλα


Έστησαν παρατηρητήρια και κάνουν παρακολουθήσεις



Την ώρα που οι Τουρκο''κύπριοι'' και οι Τούρκοι μιλούν εξαγγέλλουν με κάθε τρόπο τη βούληση τους για λύση και κατηγορούν τους Ελληνοκύπριους ότι κωλυσιεργούν, προσπαθούν να αλώσουν ακόμα και το τελευταίο μεικτό χωριό της Κύπρου, την Πύλα. 


Αστυνομία και ΓΕΕΦ κατέχουν πληροφορίες ότι καθημερινά βρίσκονται και κάνουν παρακολουθήσεις Τούρκοι στρατιωτικοί με πολιτική περιβολή μέσα στο μουσουλμανικό τέμενος της Πύλας, αλλά και μέσα σε κατοικίες. Έστησαν παρατηρητήρια και τα επανδρώνουν συστηματικά.


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πορείες καταδίκης Ψευδοκράτους


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους τους συνειδητοποιημένους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν στις πορείες του κινήματος μας, την Τρίτη  15 Νοεμβρίου το πρωί σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ καλούμε άπαντες να παρευρεθούν στην μεγάλη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ πορεία που θα γίνει στην Λεμεσό την ίδια μέρα, το βράδυ.

Σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας αδιαφορεί κυριολεκτικά για το μέλλον της πατρίδας μας, και σφυρίζει αδιάφορα, έρχονται οι τελευταίοι εναπομείναντες, οι τελευταίοι πιστοί, σε μια πατρίδα που καταρρέει καθημερινά, οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως πάντα εναντίον όλων, να «ταράξουν» τα νερά και να δώσουν το μήνυμα πως υπάρχει ακόμα δύναμη αντίστασης.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και «εθνικιστές»…


«Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ’ εγώ κι ο χτίστης,/ ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης. /Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι./ Στου μίσους τα μεσάνυχτα τρέμει ενός πόθου αστέρι./ Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας, / πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας…» ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ
Έπρεπε να φτάσει η Πατρίδα μας σε αυτόν τον κατήφορο, έπρεπε να γίνουν τα όσα έγιναν για να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, που διαθέτει νου και γνώση(«τοις νουν έχουσιν») τον ρόλο που παίζουν κάποιοι που παρίσταναν και συνεχίζουν να παριστάνουν τους «εθνικιστές» που θα φέρουν την «ρήξη και ανατροπή»… Έπρεπε να υποδουλωθεί η Πατρίδα μαςστους παγκόσμιους τοκογλύφους για να καταλάβουν όσοι δεν είναι βλάκες ή συμφεροντολόγοι, που έχουν ποντάρει το είναι τους σε κάποια κομματική κλίκα, ότι τους έλεγαν ψέματα, τους έπαιζαν θέατρο, ότι δεν ήταν παρά «γαλανόλευκα ράκη», ανάξια των περιστάσεων και των κρίσιμων στιγμών τις οποίες διέρχεται το Έθνος μας.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η.Π.Α.-Να τερματιστούν οι πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία


ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ – ΚΑΛΕΣΤΕ  ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ H.J.Res.83  -  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Να τερματιστούν οι πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία

Αμερικανικό νομοσχέδιο υποστηρίζει τον τερματισμό όπλων προς την Τουρκία με καταρχήν πάγωμα πωλήσεων ύψους $111 εκ δολαρίων. Το νομοσχέδιο υποστηρίζουν τόσο το Αρμενικό Λόμπυ όσο και το Εβραικό στις ΗΠΑ.

Το Ελληνο-αμερικανικό Ινστιτούτο (ΑΗΙ) καλωσορίζει την προσπάθεια αυτή των νομοθετών του Αμερικανικού Κογκρέσου να μπλοκάρει τις πωλήσεις αμερικανικών όπλων στην Τουρκία και τονίζει ότι παρόλο που το χρονικό περιθώριο που δόθηκε μέχρι τις 12 Νοεμβρίου είναι πολύ μικρό πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια να περάσει το νομοσχέδιο και να μπλοκαριστούν οι πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία.

Απαγορευμένο το σφυροδρέπανο στην Ουγγαρία


  • Η συμπερίληψη του σφυροδρέπανου στα αυταρχικά σύμβολα που καθορίζει ο ουγγρικός Ποινικός Κώδικας οδήγησε σε δικαστική απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της ΕΕ ότι η εγγραφή του ως εμπορικό σήμα αντίκειται στη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.
  • Ετέθη εμμέσως το ερώτημα εάν ο ουγγρικός Ποινικός Κώδικας αντίκειται στην ΕΣΔΑ και στην ελευθερία έκφρασης, ζήτημα το οποίο ανήκει στην αρμοδιότητα του ΕΔΑΔ.
Είναι το σφυροδρέπανο έμβλημα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονιστικό εμπορικό σήμα μάρκας ρούχων; Το ερώτημα απαντήθηκε αρνητικά από το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο απεφάνθη ότι ορθά το αρμόδιο τμήμα Προσφυγών, είχε προηγουμένως απορρίψει σχετική προσφυγή για εγγραφή του ως κοινοτικό σήμα.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Αικατερίνη Χατζηγεωργίου – Η δασκάλα που κάηκε ζωντανή για την Μακεδονία


Στις 14 Οκτωβρίου 1904 στην Μακεδονία βασιλεύει ο τρόμος, διότι μια μέρα πριν οι τούρκοι στρατιώτες σε συνεργασία με τους βούλγαρους κομιτατζήδες δολοφόνησαν τον Παύλο Μελά (Μίκη Ζέζα) στο χωριό Στάτιστα (το οποίο σήμερα ονομάζεται Παύλος Μελάς προς τιμήν του ήρωα). Η Μακεδονία θρηνεί έναν από τους μεγάλους υπερασπιστές της. Όλοι είναι λυπημένοι  μα και αισιόδοξοι συνάμα, γιατί ξέρουν πως με το αίμα ενός τέτοιου παλληκαριού θα ποτιστεί το δέντρο της ελευθερίας και θα καρπίσει.
Κάπου πιο μακριά σ’ ένα χωριό της σκλάβας Μακεδονίας, στην Γρίτσιστα (Ελληνικό) της περιοχής Γευγελής (νότια Σκόπια), ζει μια κοπέλα, η Αικατερίνη Χατζηγεωργίου. Είναι η μόλις 21 ετών δασκάλα του χωριού, η οποία, αν και μικρή στην ηλικία είναι μεγάλη στην ψυχή. Η Κατερίνα διδάσκει με ζέση τους μαθητές της σαν να πρόκειται για δικά της παιδιά. Διδάσκει την ιστορία αυτής της χιλιοβασανισμένης, μα πάντα Ελληνικής γης, που τόσοι και τόσοι βάρβαροι προσπάθησαν να αφελληνίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

http://varlamov.me/img/russkiy_marsh11/22.jpg

Οι Γερμανοί ξανάρχονται


Η εκδοτική δραστηριότητα έχει έναν άγραφο κανόνα: «η σβάστικα στο εξώφυλλο πουλάει». Γιατί ο Χιτλερισμός ασκεί τέτοια βιβλιογραφική γοητεία;
Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Το 2010 ήταν μια καλή χρονιά για τον Αδόλφο Χίτλερ – για την ακρίβεια, για τη βιβλιογραφία του. Η συντριπτική πλειονότητα των 850 έργων που εκδόθηκαν μόνο στη Βρετανία με θέμα το Γ' Ράιχ κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην υστεροφημία του, φυσικά.
Οπωσδήποτε, η ποιότητα του σταθερά αυξανόμενου όγκου των κειμένων που παράγονται ετησίως για τους Ναζί και το ναζισμό, με 3.000 ετοιμοπαράδοτους τίτλους μόνο στο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο Amazon, εμφανίζει μεγάλες διακυμάνσεις. Επιστημονικές μονογραφίες για το Ολοκαύτωμα των ευρωπαίων Εβραίων συνυπάρχουν με τόμους για τις στολές ή τα ξιφίδια των SS, καθώς και «αποκαλυπτικά ντοκουμέντα» περί των υπό κατασκευή ιπτάμενων δίσκων της Luftwaffe.

Η μελέτη της Κάθριν Επσταϊν, αναπληρώτριας καθηγήτριας Ιστορίας στο Κολέγιο Αμχερστ της Μασαχουσέτης, με τίτλο «Πρότυπο Ναζί: Ο Αρθουρ Γκράιζερ και η Κατοχή στη Δυτική Πολωνία» (εκδ. Oxford University Press), για παράδειγμα, δεν διαθέτει πολλά κοινά με τα «Συλλεκτικά Κουτάλια του Γ΄ Ράιχ» (εκδ. Trafford) του Τζέιμς Γιάνες. Το πρώτο απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για τον μηχανισμό ανάδειξης της ηγεσίας των ναζί και της άσκησης της εγκληματικής της δραστηριότητας στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το δεύτερο στον εξειδικευμένο γνώστη της ιστορίας των κοχλιαρίων.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ 7000 ΡΩΣΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ


Για κάποιο “περίεργο λόγο” η είδηση προβλήθηκε από όλα τα (ανθ)ελληνικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με την πορεία 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών στην Αθήνα πέρυσι τον Ιανουάριο που θάφτηκε ολοκληρωτικά!
Εφτά χιλιάδες Ρώσοι Εθνικιστές πραγματοποίησαν πορεία στη Μόσχα, δείχνοντας την δύναμη, που αυξάνεται όλο και περισσότερο στο εθνικιστικό ρεύμα. Χτες, όπως και κάθε χρόνο, διεξήχθη η εθνικιστική διαδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε από πορεία. Συνθήματα κατά των λαθρομεταναστών και εθνικιστικοί χαιρετισμοί τράνταξαν όλη την Μόσχα, φανερώνοντας την τεράστια απήχηση της Εθνικιστικής Ιδέας.

Οι επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί στην εξωτερική μας πολιτική




Ορισμένα εξωφρενικά “σενάρια” κυκλοφορούν στην πολιτική τάξη και στρατιωτικο-διπλωματικούς κύκλους. Ελπίζουμε ότι δεν αληθεύουν, αν και τα μεταφέρουν απολύτως αξιόπιστες πηγές, “σοκαρισμένες” και οι ίδιες. Δεν θα προχωρούσαμε, παρόλα αυτά, στη μερική δημοσιοποίηση των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας αν δεν συνέτρεχαν ορισμένοι λόγοι. Είναι προφανές ότι δεν υφίσταται σήμερα λειτουργούν κράτος και πολιτικό προσωπικό, είμαστε σε κατάσταση ανάλογη του 1974, τηρουμένων των αναλογιών. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να σώσει τη χώρα και πρέπει να ξέρει τι μπορεί να γίνει. Η δημοσιότητα είναι ο μόνος τρόπος ματαίωσης επικίνδυνων τυχοδιωκτισμών. Δεν θα συγχωρούσαμε επιπλέον ποτέ τον εαυτό μας, αν δεν κάναμε αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μας. Φυσικά, ευελπιστούμε ότι τίποτε από όσα κυκλοφορούν, δεν θα εφαρμοσθεί και σε αυτό αποβλέπουμε γράφοντας αυτό το άρθρο.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ


Οι μελετητές της Ιστορίας γνωρίζουν πως ο βασιλιάς του Πόντου Μιθριδάτης ΣΤ’ ο Ευπάτωρ, φοβούμενος μην τον δηλητηριάσουν, χορηγούσε στον εαυτό του δηλητήριο σε δόσεις για να αποκτήσει ανοσία. Έκτοτε, ο μιθριδατισμός κατέστη πολιτική τακτική. Αυτή την πολιτική τακτική εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια η ξενοκίνητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία διαχειρίζεται -ως εντολοδόχος της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων – το πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδας, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της χώρας, την αφαίρεση και του τελευταίου εναπομείμονος ίχνους εθνικής κυριαρχίας και την ιστορικών διαστάσεων επιχείρηση της “κινεζοποίησης” των Ελλήνων Εργαζομένων. Τα μέτρα ανακοινώνονται σε δόσεις. Στην αρχή οι δόσεις ήταν πιο αραιές. Όμως, από το εξάμηνο περάσαμε στο τρίμηνο, από το τρίμηνο στο μήνα και τώρα πια στην εβδομάδα. Εκτιμούν ότι το “πειραματόζωο” έχει αρχίσει να συνηθίζει, οπότε οι δόσεις γίνονται πλέον πιο μεγάλες και πιο τακτές.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η μακεδονική φυλή των Καλάς απειλείται από το Ισλάμ


Η αρχαιοελληνική πολυθεϊστική θρησκεία της φυλής των Καλάς, η οποία έλκει την καταγωγή της από τους Μακεδόνες στρατιώτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο από φανατικούς Ισλαμιστές.

Κοιλάδα Μπαμπορέτ, Πακιστάν- Φωλιασμένη ανάμεσα στις κοιλάδες του ορεινού βορειοδυτικού Πακιστάν, η μικροσκοπική θρησκευτική κοινότητα των Καλάς, που ισχυρίζεται καταγωγή από το στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση από εξτρεμιστές, οι οποίοι το έχουν βάλει σκοπό να τους προσυλητίσουν στο Ισλάμ.

Οι Καλάς, οι οποίοι αριθμούν μόλις 3.500 άτομα επί του πληθυσμού του Πακιστάν των 180 εκατομμυρίων κατοίκων, κατοικούν σε τρεις κοιλάδες κατά μήκος των συνόρων με το Αφγανιστάν. Εδώ και αιώνες ασκούν τον πολυθεϊσμό και θυσιάζουν ζώα, χωρίς παρεμβάσεις από τα μέλη της μουσουλμανικής πλειοψηφίας του Πακιστάν.


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τουρκικό περιπολικό μερικές δεκάδες μέτρα από την Κω


Συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά της στην θαλάσσια περιοχή της Κω, η τουρκική Ακτοφυλακή διαλύοντας τις όποιες φρούδες ελπίδες που ορισμένοι τοπικοί κύκλοι έχουν για την αρμονική και βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό συνύπαρξη των δύο λαών με τις αναγκαίες φυσικά και “άγιες” κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. 
Image

Γιατί Εξοχότατε ολοφύρεστε;;;;


Άρθρο του κ. Οδυσσέα Τηλιγάδα
Εξοχότατε,
 Υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] που προσδιορίζει ότι: « Η τήρηση τον Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον ....» αφ' ενός, της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού η οποία ορίζει ότι: « Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων » αφ' ετέρου, ως και της Διατάξεως του Άρθρου 1 παράγραφος 3 του Συντάγματος κατά την οποίαν«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους» και της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού κατά την οποίαν:«Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία», σας αποστέλλωγια άλλη μια φοράτμήμα της από 27-04-2009 προς Υμάς εξωδίκου μου για να μην ολοφύρεστε ως να μην είσθε Εσείς ο έχων την αποκλειστική ευθύνη των κατά την 28η Οκτωβρίου 2011τεκταινομένων τα οποία ευλόγως, σύσσωμος ο Λαός ανά την επικράτεια, και όχι μερίδα αυτού, επικρότησε εφαρμόζοντας αυθόρμητα τις διατάξεις του Άρθρου  52 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ





Με λαμπρότητα τελέστηκαν, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του μνημείου των πεσόντων Ρώσων Στρατιωτών, στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αλεξανδρούπολης, δίπλα στο εκκλησιαστικό Μουσείο. Το τρισάγιο τελέσθηκε από το Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και τον αρχιεπίσκοπο του Ροστώφ, Μερκούριο, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο.
Το μνημείο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των τριάντα στρατιωτών της 3ης Μεραρχίας Στρατού από την ρωσική πόλη Σταροϊνγέρμαν Λάνσκη, που βρίσκεται κοντά στην Αγία Πετρούπολη, οι οποίοι πέθαναν από τύφο κατά τη διάρκεια του ρωσοτουρκικού πολέμου...»


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για τις αλλαγές στην Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση τα κατωτέρω:
1.  Θέτει σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία:
α.  τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχο (Ι) Ιωάννη Γιάγκο, (ΑΜ: 9165) στον οποίο απονέμει τον Τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
β.   τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Φράγκο Φραγκούλη (ΑΜ: 39944) τον οποίο προάγει στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμει τον Τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.
γ.   τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη ΠΝ (ΑΜ: 1481) τον οποίο προάγει στο βαθμό του Ναυάρχου εν αποστρατεία και του απονέμει τον Τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΤΡΕΒΙΖΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ


Μέσα σε ένα κατάμεστο από Ιταλούς Εθνικιστές πολυχώρο έγινε στο Βένετο της Ιταλίας η εκδήλωση για την Κύπρο που διοργάνωσε το Κίνημα της  Forza Nuova.
Από νωρίς μόλις άνοιξε το FREE DERRY όπως ονομάζεται ό τόπος όπου έγινε η συζήτηση , φάνηκε ότι θα δημιουργούνταν το αδιαχώρητο.
Στο πιο ψηλό σημείο του κέντρου δέσποζε η σημαία του Ε.ΛΑ.Μ. ενδεικτικό του σεβασμού που τρέφουν οι Ιταλοί συναγωνιστές  για το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου.
Η εκδήλωση που είχε τίτλο << Κύπρος , μία κατεχόμενη χώρα >> άρχισε με τις ομιλίες των υπευθύνων της FORZA NUOVA  που αναφέρθηκαν στις καταστροφές που προκάλεσαν οι Τούρκοι στο νησί μας ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στους παρευρισκομένους  οι ρημαγμένες ορθόδοξες εκκλησίες  και η σημερινή χρήση τους από τους βάρβαρους κατακτητές .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Επικρίσεις για το δημοψήφισμα από τα ξένα ΜΜΕ


Για προωρη ανατροπή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Αθήνας, κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ενώ η Κομισιόν τηρεί σιγήν ιχθύος και επισήμως η εκπρόσωπός της, Καρολίνα Κότοβα, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την ανακοίνωση περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αλλά και....
για τα περί ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση. Ανεπισήμως όμως στις Βρυξέλλες μιλούν για πολιτική απάτη της Ελλάδος.

«Οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν σχετικά με τις αποφάσεις του συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες. Η διάσωση είναι σε κίνδυνο. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν απόρριψη» αναφέρει η γερμανική Handelsblatt.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει έναν περίεργο ελιγμό. Τώρα η τράπουλα να ανακατεύεται, γιατί το "ναι" των Ελλήνων είναι αμφίβολο. Αρχίζει ένα συναρπαστικό ματς, που δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε χρηματοπιστωτικό κραχ».

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...