Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΕ ΔΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Στιγμιότυπο από την συνέντευξη εκπροσώπων του Ε.ΛΑ.Μ. σε Δανούς δημοσιογράφους μέσω του Skype. Η διεθνής αναγνώριση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου οδήγησε τους δημοσιογράφους της "Weekend Avisen" να ζητήσουν να μάθουν την θέση του Κινήματος για την κρίση στην Κύπρο.

Ο ιδεατός κόσμος του Τόλκιν


Ο ιδεατός κόσμος του Τόλκιν
Εδώ και λίγο καιρό στην μεγάλη οθόνη παίζεται η κινηματογραφική εκδοχή του ’’Χόμπιτ’’, ενός μυθιστορήματος, το οποίο δημιούργησε το εξαιρετικό μυαλό του Τζων Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν.  Με αφορμή, λοιπόν, την έξοδο της ταινίας αυτής (για την ακρίβεια το πρώτο μέρος της τριλογίας) στις σκοτεινές αίθουσες, δίνεται η ευκαιρία για μια ιδεολογική ανάλυση των σκέψεων του Τόλκιν, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από τα δύο πιο σημαντικά συγγραφικά του έργα: Το ’’Χόμπιτ’’ (1937) και την τριλογία ’’Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών’’, την οποία έγραψε σε διάστημα 11 ετών, από το 1937 μέχρι το 1948. Ειδικά αυτά τα δύο συγκεκριμένα δημιουργήματα του Τόλκιν είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή επιστροφή στο παρελθόν και την αναζήτηση μυθολογικών κόσμων. Αποτελεί την προσέγγιση προς το μέλλον, διαμέσου μιας λογοτεχνικής αφήγησης που οδηγεί στην κατάκτηση ενός νέου τρόπου ζωής. Ένα μέλλον, όπου βρίσκονται οι αληθινές ρίζες του Ανθρώπου.  

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

BOS. Το αλβανικό τάγμα ειδικών επιχειρήσεων

Ενώ εδώ όλα περιστρέφονται περί το φλέγον και σοβαρό πρόβλημα των οικονομικών, σε άλλα μέρη του κόσμου η ζωή τραβάει το δρόμο της όπως πάντα και ο καθένας προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που του προβάλλουν! Το ίδιο κάνουν και οι Αλβανοί!

Σοβαρό μέλημά τους δεν είναι μόνο η Τσαμουριά, αλλά και η ενεργή τους συμμετοχή  στο ΝΑΤΟ, για την επίτευξη των εθνικών τους επιδιώξεων.  Προσπαθούν πάντα να είναι παρόντες σε όλα τα καλέσματα που τους απευθύνονται.

Albanian Special Operations Forces transfer of authority
Απερχόμενοι και παραλαμβάνοντες Αλβανοί  "ειδικοδυναμίτες" σε αναμνηστική φωτογραφία. Στολή πολυχρωματική αμερικανικού τύπου. Οπλισμός, σύγχρονη Beretta ARX 160. Πλήρης εξοικείωση με το περιβάλλον! (Πηγή)



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τούρκοι: «Θα απομονώσουμε τώρα τους Κύπριους»




 «Η Τουρκία και το Ισραήλ θα απομονώσουν τους Ελληνο-κύπριους στον τομέα της ενέργειας», είναι ο τίτλος του τούρκικου δημοσιεύματος

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οικονομολόγος, Fatih Birol,  δήλωσε ότι η ισραηλινή συγνώμη θα διευκολύνει μια στενή συνεργασία μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ για ενεργειακά έργα με έναν τρόπο που θα απομονωθεί η ελληνική- κυπριακή κυβέρνηση.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το ξεμπρόστιασμα του αντιρατσισμού σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.


Το ξεμπρόστιασμα του αντιρατσισμού σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου
Έπεσαν οι μάσκες και τα προσωπεία «σύντροφοι»! Όλοι ενωμένοι – εκπρόσωποι των τοκογλύφων και αντιρατσιστές – για το καλό της παγκοσμιοποίησης. Ήρθε, λοιπόν, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της Γερμανικής Κυβέρνησης, προκειμένου να διαμεσολαβήσει, ώστε να αναθερμανθούν οι σχέσεις μας με την Μέρκελ. Δηλαδή ο πρώην προπονητής κλήθηκε να δράσει και έδρασε ως νέος Καρατζαφέρης – λαγός του μνημονίου.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πορεία κατά του μνημονίου - Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ



Το Μνημόνιο δεν είναι ζήτημα αποκλειστικά οικονομικό. Αντιθέτως, συνδέεται άμεσα με το Εθνικό μας θέμα, καθώς σε μια Κύπρο ευάλωτη σε ξένες απειλές και με μειωμένη Εθνική κυριαρχία δύναται να προωθηθεί ξανά λύση τύπου Ανάν, την οποία οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες μας θα πλασάρουν στον Κυπριακό Ελληνισμό ως την μοναδική λύση ως αντίβαρο σε νέα ψευτοδιλήμματα άτακτης χρεωκοπίας.

Κουρδικό: Tέλος εποχής;


ff
Ενδεχόμενη επίλυση του Κουρδικού θα προσδώσει πολιτική ηγεμονία στο κυβερνών ΑΚΡ, οδηγώντας μακροπρόθεσμα στην ομοσπονδιοποίηση της Τουρκίας.
«Ας σιγήσουν τα όπλα, ας τελειώσει η αιματοχυσία… Τώρα αρχίζει η εποχή των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της ισότητας». Με αυτά τα λόγια ο φυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Abdullah Öcalan, κάλεσε τους συμπατριώτες του να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα και ν’αναζητήσουν πολιτική λύση στις διεκδικήσεις τους έναντι του τουρκικού κράτους. Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε σε κουρδική ιστοσελίδα, ο επικεφαλής του επιχειρησιακού βραχίονα του ΡΚΚ, Μurat Karayilan, δήλωσε ότι η κουρδική οργάνωση κάνει αποδεκτή την έκκληση Öcalan δηλώνοντας ότι κηρύσσουν «επίσημη και ξεκάθαρη κατάπαυση πυρός».

"Στρατιωτική επιχείρηση του UCK" πίσω από την απόδραση των "11" στις φυλακές Τρικάλων!



Ισχυρά στοιχεία ότι οι περίπου 15 Αλβανοί που επέδραμαν στην φυλακή των Τρικάλων και απελευθέρωσαν τους έντεκα ομοεθνείς τους (οι τρεις συνελήφθησαν λίγο μετά) δεν ήταν απλοί κακοποιοί, αλλά ομάδα με υψηλή εκπαίδευση και στρατιωτική πειθαρχεία έχουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η κυπριακή κυβέρνηση εκχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα και υποθήκευσε τα κοιτάσματα της.



Υποθήκευση των υδρογονανθράκων της κυπριακής ΑΟΖ συνιστά η τραγική συμφωνία που επετεύχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ της κυβέρνησης Αναστασιάδη και της τρόικας. Άλλωστε δεν μπορεί να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι καταχρεώθηκαν τα δύο ελληνικά κράτη επειδή κάθονται στην κυριολεξία πάνω σε μια θάλασσα υδρογονανθράκων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ε.ΛΑ.Μ. στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου (Ηροδότου 87- Ν. Αλικαρνασσός).





Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

25η Μαρτίου: ΟΧΙ στα τουρκοσήριαλ - ΟΛΟΙ MEGA! - ΒΙΝΤΕΟ




Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες σε ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega - Λ. Μεσογείων 117 την Δευτέρα 25η Μαρτίου στις 18:30. Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στην εθνική μας εορτή οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλουν τουρκική τηλεοπτική εκπομπή ανήμερα 25ης Μαρτίου. Η πράξη αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή της Ιστορίας μας και της Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων ηρωικών προγόνων μας.
Δευτέρα 25η Μαρτίου, ώρα 18:30 ΟΛΟΙ MEGA!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ! -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 




ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Δελτίο τύπου (23/3/13) Λίγες ώρες μακριά από μια νέα κατοχή



Προ το πυλών σε μια νέα κατοχή φαίνεται να βρίσκεται η Κύπρος, αφού ετοιμάζονται να υποδουλώσουν όση ελεύθερη γη μας έχει απομείνει και το μέλλον μας, σε ένα νέο κατακτητή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Φαίνεται η πολιτικολογία των τελευταίων ημερών και οι τεχνητές κρίσεις πανικού που δημιούργησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι με τους εδώ εντολοδόχους τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έπιασαν τόπο και όλα όσα συνέβησαν καθόλου τυχαία δεν ήταν.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. για την οικονομία



Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε διάφορους να παρελαύνουν στα κανάλια, τεχνοκράτες και μη, δίνοντας τις δικές τους εκτιμήσεις για την οικονομική κρίση. Για το πώς δήθεν θα ανακάμψουμε και κυρίως ποια μέτρα πρέπει να παρθούν. Όμως όλοι αυτοί οι πεφωτισμένοι δεν έλεγαν στον κόσμο τις επιπτώσεις που θα έχει τυχόν συνεργασία μας με τους νόμιμους ληστές των κρατών.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – «ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


IsraelTurkey
Το παραμύθι της σύγκρουσης Τουρκίας-Ισραήλ (στο οποίο ουδέποτε πιστέψαμε…) έλαβε επισήμως τέλος οριστικά και αμετάκλητα. Πληροφορούμεθα, λοιπόν, πως με παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ, Μ. Ομπάμα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε τηλεφωνικά με τον Ερντογάν και του ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία 9 Τούρκων ισλαμιστών το 2010, κατά τη διάρκεια επέμβασης ισραηλινών στρατιωτών στο πλοίο Μαβί Μαρμάρα, που κατευθυνόταν στη Γάζα. Μάλιστα, ο Νετανιάχου δήλωσε έτοιμος να συμφωνήσει με την καταβολή αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ερντογάν αποδέχθηκε τη συγνώμη του σιωνιστή πρωθυπουργού κι από δω και πέρα όλα πλέον θα’ ναι μέλι-γάλα στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον Κυπριακό Ελληνισμό



Η Γερμανία της Μέρκελ οργάνωσε και στήριξε:
Την τοκογλυφική επίθεση και τους στυγνούς εκβιασμούς κατά της Κύπρου και της Ελλάδας
Τη διάλυση του κυπριακού τραπεζικού τομέα και τη μεταφορά των κεφαλαίων του σε τράπεζες δικών της συμφερόντων
Τα αιματηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας
Την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, το χάος, τα εκατομμύρια ανέργων και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους

Στην τελική ευθεία η εκδίκαση της υπόθεσης Εργένεκον


ΝΝ
Προφυλακισμένοι και αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη βρίσκονται οι Στρατηγοί ε.α. İlker Başbuğ και Hasan Iğsız καθώς και ο εν ενεργεία Δκτης Διεύθυνσης Δόγματος και Εκπαίδευσης Στρατηγός Nusret Taşdeler.
Κατά την 281η ακροαματική συνεδρίαση της δίκης για την υπόθεση Εργένεκον που ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου του 2008, ο Εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης Mehmet Ali Pekgüzel ανέγνωσε χθες την ετυμηγορία του, ζητώντας την επιβολή της ποινής της ισόβιας κάθειρξης σε 64 άτομα και ποινές κάθειρξης από επτάμισι ως δεκαπέντε χρόνια για 100 ακόμα κατηγορούμενους. Ο Εισαγγελέας Pekgüzel χαρακτήρισε “υπαρκτή” την τρομοκρατική οργάνωση Εργένεκον, οι μηχανισμοί της οποίας βαρύνονται για σειρά εγκληματικών ενεργειών και παρεμβάσεων στη πολιτική ζωή της χώρας καθώς και για συνωμοσία με σκοπό την πραξικοπηματική ανατροπή της κυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ). Μεταξύ των 64 ατόμων που απειλούνται με ισόβια βρίσκονται 29 στρατιωτικοί, εκ των οποίων 13 εν ενεργεία ή απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί, όπως ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός ε.α. İlker Başbuğ, οι πρώην Δκτες 1ης Στρατιάς Στρατηγοί ε.α. Hasan Iğsız και Hurşit Tolon, ο Δκτης της Διεύθυνσης Δόγματος και Εκπαίδευσης Στρατηγός Nusret Taşdeler, ο πρώην Δκτης των κατοχικών δυνάμεων στη Κύπρο Αντιστράτηγος ε.α. Mehmet Eröz, ο πρώην Δκτης Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου (GID) Αντιστράτηγος ε.α. İsmail Hakkı Pekin και ο πρώην Δκτης της Ναυτικής Διοίκησης Βόρειου Τομέα Αντιναύαρχος ε.α Mehmet Otuzbiroğlu.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Φωτορεπορτάζ: Παιδικό εργαστήρι χαρταετών στην Χαλκίδα



Με παιδικές φωνές και γέλια γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, χθες Σάββατο. Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, από τις οικογένειες που επισκέπτεται η Ομάδα "Αλληλεγγύη στους Έλληνες", πραγματοποιήθηκε εργαστήρι παραδοσιακής κατασκευής χαρταετών. Οι συναγωνιστές δίδαξαν στα παιδιά την παραδοσιακή μέθοδο κατασκευής χαρταετού, που τη μάθαιναν τα ελληνόπουλα από πατεράδες και παππούδες κάθε χρόνο τέτοιες μέρες και χάνεται στην καταναλωτική εποχή μας.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Φυσικό αέριο έναντι εθνικής κυριαρχίας


Ανδρέας Πενταράς, Υποστράτηγος ε.α
Βασική αρχή στην άσκηση οποιασδήποτε στρατηγικής είναι να υπάρχει αρμονία μεταξύ στόχων και μέσων. Θα πρέπει δηλαδή οι στόχοι που τίθενται να είναι τέτοιοι ώστε να μπορούν να επιτευχθούν με τα μέσα, με την ισχύ που διαθέτει το κράτος. Εάν δεν συμβαίνει αυτό και οι στόχοι που θέτει το κράτος είναι δυσανάλογοι με τα μέσα που διαθέτει, τότε το πιο πιθανό είναι, όχι απλά να μην επιτευχθούν οι στόχοι, αλλά να επέλθει και η καταστροφή. Στην ιστορία υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα κρατών, εθνών και αυτοκρατοριών που καταστράφηκαν, επειδή προσπάθησαν να επιτύχουν φιλόδοξους στόχους, χωρίς να έχουν τα μέσα και τις δυνατότητες γι αυτό.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Να παραιτηθούν τώρα όλοι και να οδηγηθούν οι κλέφτες φυλακή


Εθνικός διασυρμός στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσεων, ενώ δήλωνε ότι κάτι τέτοιο Θα ήταν καταστροφικό (6/3/2013) και τόνιζε σε άλλη δήλωση πως είναι «ανόητη» ιδέα το «κούρεμα» των καταθέσεων(1/3/2013)

O Ανδρέας Πενταράς νέος διοικητής της κυπριακής ΚΥΠ


H συνεχιζόμενη κατοχή του 38% των εδαφών από τουρκικά στρατεύματα είναι ένα από σημαντικότερα προβλήματα ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
H συνεχιζόμενη κατοχή του 38% των εδαφών από τουρκικά στρατεύματα είναι ένα από σημαντικότερα προβλήματα ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μία ευχάριστη είδηση (η μοναδική ίσως…) έρχεται από τη Μεγαλόνησο καθώς ο Αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Πενταράς τοποθετήθηκε νέος διοικητής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) της Κυπριακής Δημοκρατίας. 




Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η αλλοίωση των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες ως επί το πλείστον μουσουλμάνους το θρήσκευμα.
Στην δραματική αλλαγή που συντελείται μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα κόμματα του κατεστημένου και οι ευρωομάδες τους στην Ε.Ε.
Με πρόσχημα την παγκοσμιοποίηση , τα λεγόμενα ανοικτά σύνορα, την καταστροφική ελεύθερη μετακίνηση νομίμων και παρανόμων επιτρέπουν με τη βούλησή τους και με νόμους που θεσπίζουν την εγκατάσταση υπονάπτυκτων αλλογενών πληθυσμών.

Χ. Παππάς: Αλωνίζει ο αζέρος πρέσβης και οι ψευτομουφτήδες στη Θράκη.



Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στην επίκαιρη ερώτηση του μίλησε για την προκλητική στάση του αζέρου πρέσβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Θράκη.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου (16/03/13) Για τα αποτελέσματα του Eurogroup και το κούρεμα καταθέσεων



Τα αποτελέσματα από το χθεσινό Eurogroup είναι αρκούντως ανησυχητικά και ενδεικτικά της πορείας που θα ακολουθήσουμε ως οικονομία και στο μέλλον. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το "κούρεμα" των καταθέσεων σε όλες τις κυπριακές τράπεζες, το οποίο ονομάστηκε "εφ' άπαξ εισφορά", φορολόγηση των τόκων των καταθέσεων και αύξηση του εταιρικού φόρου.

Πριν την σύγκρουση: Ποιά είναι η Αεροπορία της Β.Κορέας - Μπορεί να επικρατήσει;



Συνεχίζει η Βόρεια Κορέα τις πολεμικές της προετοιμασίες ενόψει μιας πιθανής σύγκρουσής της με τη Νότια Κορέα αλλά και τις ΗΠΑ. Το κλίμα μεταξύ των κρατών της κορεατικής Χερσονήσου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο ύστερα και από την πρόσφατη ακύρωση της εκεχειρίας από το καθεστώς της  Pyongyang η οποία ίσχυε από το 1953.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας



Άλλη μια εκδήλωση με αντικείμενο την ενημέρωση των φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σχετικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής επί παντός εθνικού και κοινωνικού ζητήματος, έλαβε επιτυχώς χώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Πλήθος κόσμου από τους δύο νομούς έδωσε βροντερό παρόν το Σάββατο 9 Μαρτίου στην εκδήλωση με αντικείμενο την Παιδεία στο Εθνικό Λαϊκό Κράτος.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ξεκινούν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή Αυγή



ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «Η Αλήθεια για το ‘21»
Ημερίδα Εθνικής Αφύπνισης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Παρουσίαση Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ.»
Χρήστος Παππάς – Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Το κρυφό σχολειό»
Ειρήνη Δημοπούλου – Ιστορικός

Μ’ αυτό τον απατεώνα συνομιλούν Σαμαράς και Αβραμόπουλος;


Μ’ αυτό τον απατεώνα συνομιλούν Σαμαράς και Αβραμόπουλος;

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην "Καθημερινή" παραχώρησε ο τούρκος υπουργός των Εξωτερικών, Αχμέντ Νταβούτογλου. Τα όσα δήλωσε ο άνθρωπος, τον οποίο περιβάλλει με σεβασμό στα όρια του δέους η ελίτ του πολιτικού και πνευματικού υποκόσμου του Καθεστώτος της μεταπολίτευσης, βρίθουν ανακριβειών και ψευδών, επιβεβαιώνοντας τους φόβους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά (στα χνάρια των προηγούμενων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων) συζητά και εν τέλει υποτάσσεται στις απαιτήσεις ενός παρανοϊκού.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τραγωδία στον Έβρο - Αιματηρό ατύχημα από έκρηξη νάρκης


Ένας πυροτεχνουργός του στρατού έχασε τη ζωή του και δύο ακόμα τραυματίστηκαν πριν από λίγη ώρα λόγω έκρηξης που έγινε σε νάρκη στην περιοχή των Λαβάρων.
Ο νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αξιωματικός.
Οι δύο άλλοι τραυματίες δεν είναι σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Γκεμπελική στοχοποίηση του Ιωάννη Κωτούλα


ββ
Ο εκπαιδευτικός, ιστορικός και συγγραφέας Ιωάννης Κωτούλας.
Τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή και ο ιστότοπος left.gr, δημοσίευσαν σήμερα άρθρο με τίτλο «Ένας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια», όπου παρουσιάζουν τον Ιωάννη Κωτούλα, ιστορικό (M.Phil., Δρ.Φ.) και σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, ναζιστή και νοσταλγό του Χίτλερ. Το άρθρο παραπέμπει στο βιβλίο του «Η Άνοδος του Γ’ Ράιχ», ιστορική μονογραφία για την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού (έκδοση του περιοδικού Στρατιωτική Ιστορία με πηγές που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα ελληνικά), απ’ όπου αντλείται απόσπασμα το οποίο, κατά τον άτσαλο εντολοδόχο συντάκτη του άρθρου, φανερώνει συμπάθεια του συγγραφέα στο ναζιστικό καθεστώς. 

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ξεφτίλα γραικύλων: Απαγορεύουν στους Έλληνες να φωτογραφίζονται με την Σημαία στα ιστορικά μνημεία



Δύο Έλληνες Εύζωνες βρήκαν τον μπελά τους, όταν προσπάθησαν να φωτογραφηθούν με την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη! Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή που δημοσιοποίησαν:
Κύριοι,

Κατηγορούμενος για ξέπλυμα χρήματος ο Α. Δελλατόλας


Μετά τις αποκαλύψεις της «Κ.Ε» 
 Η υπόθεση αφορά σε έμβασμα του Π. Κυριακίδη
Της Αντωνίας Ξυνού
Με την ιδιότητα του κατηγορουμένου καλείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank, ο εκδότης - δημοσιογράφος Αντωνης Δελλατόλας, μετά και την αποκάλυψη της «Κ.Ε». Η κατηγορία που του αποδίδεται σχετικά με το τραπεζικό σκάνδαλο είναι το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για το οποίο ο εκδότης των εφημερίδων «το Ποντίκι» και «6 μέρες», Αντώνης Δελλατόλας αναμένεται να απολογηθεί σχετικά την ερχόμενη εβδομάδα.
Η κλήση του προς απολογία είναι το αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης έρευνας της 2ης ειδικής ανακρίτριας, Ιωάννας Χατζάκη, και προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του Τύπου. Το σκέλος που αφορά στον εκδότη - δημοσιογράφο έχει να κάνει με το έμβασμα 500.000 ευρώ που πρώτη αποκάλυψε η "Κ.Ε." στις 24 Φερβουαρίου 2013.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση μνήμης Ευαγόρα Παλληκαρίδη (Φωτορεπορτάζ)


Πορεία τιμής και μνήμης, πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάφο από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Δεκάδες Εθνικιστές πορεύτηκαν, με απόλυτη πειθαρχία, από τα γραφεία της Τ.Ο. Πάφου μέχρι τον Ανδριάντα του ήρωα που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης.

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΤΗΣ ΠΛΖΕΝ...



Το πανό της τσεχικής ομάδας θύμωσε τους οπαδούς της Φενέρμπαξέ

Χτες στο 35ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα Βικτόρια Πλζεν- Φενέρμπαξέ πίσω από το τέρμα της τσεχικής ομάδας άνοιξε ένα ...άσχημο πανό. 

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Νέος Διοικητής 1ης Στρατιάς ο Αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς


Ο ΣΑ/ΣΕΒΑΣ Αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ.
Ο ΣΑ/ΣΕΒΑΣ Αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς στην τελευταία Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ.
Ο Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ (ΣΑ/ΣΕΒΑΣ) Αντιστράτηγος Χρήστος Ν. Μανωλάς είναι ο νέος Διοικητής της 1η Στρατιάς. Ο Χρήστος Μανωλάς γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα, εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1976 και αποφοίτησε το 1980 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Επιλέχθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις το 1981 και στη συνέχεια υπηρέτησε ως διοικητής διμοιρίας και διοικητής Λόχου στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτής στο ILRRPS (κατάρτιση SOF) στο Weingarten της Γερμανίας ενώ αποφοίτησε από Σχολείο Ανιχνευτών στις ΗΠΑ. Το 1988 επέστρεψε στην Ελλάδα και τοποθετήθηκε Διοικητής Σχολείων/Εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ). Στη συνέχεια τοποθετήθηκε διοικητής στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) και ακολούθως Διοικητής στο 5ο ΕΤΕΘ.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ελληνίδα ή Φεμινίστρια;




Η πολιτισμική παγκοσμιοποίηση είναι η ανάπτυξη διαπολιτισμικών επαφών και η δημιουργία μιας παγκόσμιας κουλτούρας που ελέγχεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι παγκόσμιες μέρες των ερωτευμένων, του βιβλίου, της μητέρας, του πατέρα, των ζώων, ατόμων με αναπηρία, διαβήτη, της γυναίκας, κλπ. Μέσα όμως στη λίστα αυτών των «αθώων» εορτών, υπάρχουν και οι όχι-τόσο-αθώες, όπως είναι δηλαδή η παγκόσμια μέρα των μεταναστών, της ειρήνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διεθνούς αμνηστίας. 

Η πόλη κάτω από τη Θεσσαλονίκη


1.000 από τα 10.000 ευρήματα του μετρό παίρνουν το δρόμο για τον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.
Η «Πόλη κάτω από την πόλη» έχει μυριάδες μικρά και μεγάλα μυστικά και θαυμαστές ιστορίες. Αν έρθουν στο φως, προσελκύουν και ευφραίνουν κόσμο.
Αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αρχαίες γειτονιές που ανασκάφηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του μετρό θα «μιλήσουν».

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Συ Απόμεινες Ελπίδα, Νεολαία Ελληνική!



Στην αρχαιότητα η λέξη μουσείο σήμαινε το βωμό που ήταν αφιερωμένος στις Μούσες, στις θεότητες δηλαδή που συνδέονταν με την καλλιέργεια χαρακτήρα μέσω τεχνών και παιδείας. Στις μέρες μας, τα μουσεία αναμφισβήτητα αποτελούν πολύτιμη πηγή πολιτισμικής, ιστορικής, επιστημονικής και αισθητικής γνώσης. 

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δυναμική παρουσία στο μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου (Φωτορεπορτάζ)


Πέραν των διακοσίων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρευρέθηκαν σήμερα, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, στο ετήσιο μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, κονδυλοφόρους, που θυμούνται το μνημόσυνο μόνο όταν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες. 

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το «παιδομάζωμα» και οι φαρισαίοι του μεταπολιτευτικού κατεστημένου


Ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες ημέρες. Όχι ότι τον προηγούμενο καιρό δεν συκοφαντούσαν συστηματικά, όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται μία σχετική έξαρση, που έχει ως χαρακτηριστικά της τον βομβαρδισμό παραπληροφορίας, τον συντονισμό των καθεστωτικών μέσων και την – ως συνήθως – απόκρυψη της άποψης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τα όσα καταλογίζονται εναντίον του. Ενδεικτική η πλήρης απουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από τα πάνελ και τα τηλεπαράθυρα, αλλά και τις στήλες των εφημερίδων που καθύβριζαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, επί τη ευκαιρία των Μαθημάτων Ελληνικής Μυθολογίας που έγιναν στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μίκης Μάντακας- ΠΑΡΩΝ!


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) - όπως άλλωστε και η Χρυσή Αυγή - τίμησε  φέτος την μνήμη του Μίκη Μάντακα ο οποίος έπεσε θύμα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ιταλία.
Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από τις αναρχοαριστερίστικες τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες, διά της βίας και διά των όπλων ήθελαν και θέλουν ακόμα, να επιβάλλουν τις απόψεις τους, φροντίζοντας να αφαιρέσουν τις ζωές των αντιπάλων τους.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ομιλία Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στους Εθνικιστές οδηγούς ταξί

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Έλληνες επαγγελματίες αυτοκινητιστές, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας πως ο Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.) δεν είναι απλά μια μάχη για τα ταξί, αλλά ένας αγώνας για την Ελλάδα!

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...