Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!


Σε θρίαμβο για το Εθνικιστικό  κόμμα των Ελευθέρων εξελίχθηκαν οι χθεσινές εκλογές στην Αυστρία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το FPO βρίσκεται στην 3η θέση με ποσοστό 22,4% ενώ το 2ο κεντροδεξιό κόμμα OVP πήρε μόλις 1,4% περισσότερο. Νικητές οι σοσιαλιστές του SPO με 26,4%. 

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού; Δηλώνουμε όλοι ένοχοι

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού; Δηλώνουμε όλοι ένοχοι
Μέσα σε όλο αυτό το βούρκο, την πολιτική σαπίλα, την σήψη, κάτι νέο γεννήθηκε στην Ελλάδα, ένα νέο βλαστάρι, ένα νέο κύτταρο. Μέσα σε όλη αυτήν την κακοκαιρία, την συννεφιά, μια ηλιαχτίδα ολόχρυση, διασχίζει την μαυρίλα, δίνοντας ελπίδα ότι έρχονται ηλιόλουστες, καλύτερες μέρες. Όπως έχουμε πει ξανά μετά την μεγάλη σκοτεινή νύκτα της παγωνιάς, πάντα έρχεται μια αυγή ολόχρυση.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης από το ΒΝΡ και το ΝΟΡ


Το βρετανικό ΒΝΡ σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο διεθνών σχέσεων του πολωνικού ΝΟΡ εξέδωσαν από κοινού την παρακάτω ανακοίνωση συμπαράστασης προς την Χρυσή Αυγή.
« Εκ μέρους του ΒΝΡ και του ΝΟΡ , κομμάτων που αντιπροσωπεύουν τα Εθνικιστικά Κινήματα των χωρών μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις διώξεις και συλλήψεις του Αρχηγού, των βουλευτών και των μελών του Ελληνικού κόμματος, Χρυσή Αυγή.

28/9/13 Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στο ΣΙΓΜΑ


Anatoly Lebed: H ενσάρκωση της ψυχής ενός έθνους

n
O Anatoly Lebed (αριστερά) λίγο πριν βυθίσει την αγκυροβολημένη πυραλαύκατο Combattante II (πρώην ΜΠΑΤΣΗΣ) του Γεωργιανού Ναυτικού στο λιμάνι του Πότι.
Όταν τα παιδιά είναι άτακτα οι μαμάδες τα φοβίζουν ότι θα έρθει ο μπαμπούλας. Ο μπαμπούλας στα βουνά του Kαυκάσου είχε μορφή και ήταν ο τρόμος όχι μόνο των παιδιών αλλά και των βετεράνων Mουζαχεντίν. Αντισυνταγματάρχης Ανατόλι Λεμπέντ. Ρώσος με κοζάκικο αίμα γεννήθηκε το 1963 στην Εσθονία της ΕΣΣΔ. Υπηρέτησε  στον Κόκκινο Στρατό ως αλεξιπτωτιστής (VDV) για την 2ετή θητεία στην 44η Α/Φ Μεραρχία (Λιθουανία) και στην 57η Ανεξάρτητη Α/Κ Ταξιαρχία (Καζακστάν) το 81-83. Μετά την απόλυση μπήκε στον στρατό ως επαγγελματίας φοιτώντας στην Τεχνική Σχολή Αεροπορίας Στρατού  “Lomonosov” ως ιπτάμενος μηχανικός και είδε δράση με αυτή την ιδιότητα στο Αφγανιστάν το 86-87 σε Σύνταγμα Ελικοπτέρων. 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συμπαράσταση από τους Πολωνούς Εθνικιστές του ΝΟΡ

zsNop

Η  Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη. 
Επίσης ανακοινώθηκαν περαιτέρω συλλήψεις. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοκρατικά καθεστώτα, αντιδρούν με τον συγκεκριμένο τρόπο, έχοντας ως στόχο, την καταστροφή της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας,  αλλά και τα αυξανόμενα ποσοστά του εθνικιστικού Κινήματος.

Μήνυμα συμπαράστασης και αγώνα από την FORZA NUOVA

 

O Γ.Γ της FORZA NUOVA εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

Η FORZA NUOVA καταδικάζει απερίφραστα την σύλληψη του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όταν ο εκπρόσωπος μίας εναλλακτικής στο σύστημα πολιτικής δύναμης, με πολυάριθμη παρουσία στο Κοινοβούλιο και με συνεχή αύξηση των ποσοστών του, συλλαμβάνεται όχι επειδή έκανε κάποιο έγκλημα ή κάποιο άλλο αδίκημα αλλά επειδή θέλουν να καταπνίξουν τις νικηφόρες ιδέες του, αυτή η πράξη αποτελεί μία ήττα για τους Ευρωπαϊκούς λαούς.

Ξεσηκώνεται ο κόσμος

Δηλώσεις Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου.


Συνθήματα συμπαράστασης για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής έξω από την ΓΑΔΑ

Είναι πολύ γελασμένοι όσοι μας πολεμούν

Είναι πολύ γελασμένοι όσοι μας πολεμούν
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει τις παράνομες διώξεις του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες Εθνικιστές
Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ ενάντια στις παράνομες διώξεις του ανθελληνικού καθεστώτος

Τα εγκλήματα της Αριστεράς



Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό καλό είναι να θυμηθούμε την βία και την οδύνη που έχει προκαλέσει η αριστερά στην Ελληνική κοινωνία.
Υπάρχουν οι αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις 17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, Σέχτα Επαναστατών και τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, που ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συνανθρώπων μας. Ας καταγράψουμε αναλυτικά και ονομαστικά τα θύματα:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αλώβητη η Χρυσή Αυγή απέναντι στον πόλεμο λάσπης - Σταθερά τα ποσοστά στον Δήμο Αθηναίων

Μία ακόμα αντεπιστημονική δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου, ώστε να πλήξει την Χρυσή Αυγή, εμφανίζοντας την δήθεν με μειωμένα ποσοστά. Φευ, όμως, «σύντροφοι»! «Μάπα το καρπούζι» που λέει και ο Ελληνικός Λαός, αφού η δημοσκόπηση δείχνει φανερά ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι εξαιρετικά σταθερά, παρά την λάσπη και την πολεμική που εξαπολύει το σύστημα μέσω των καναλιών σε 24ωρη βάση.

Το Σιωνιστικό Κίνημα και η Κύπρος


Το Σιωνιστικό Κίνημα και η Κύπρος

Στα τέλη του 19ου αιώνα αναδύθηκε στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη το Εβραϊκό εθνικό κίνημα το οποίο διασυνδέθηκε από την αρχή με το σκοπό της δημιουργίας εβραϊκής εθνικής εστίας στην Παλαιστίνη, ως μόνιμη λύση στο «Εβραϊκό Πρόβλημα» στην Ευρώπη, και το οποίο έγινε ευρέως γνωστό με το όνομα «Σιωνιστικό Κίνημα». Το όνομα αυτό προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «Σιών», η οποία αποτελεί την ονομασία ενός βουνού πλησίον των Ιεροσολύμων και σταδιακώς η λέξη ταυτίστηκε με την ίδια την πόλη. Στην εβραϊκή ιστορία η λέξη έλαβε συμβολικό χαρακτήρα δηλώνοντας τον πόθο των εβραίων να επιστρέψουν στην προγονική γη, κάθε φορά που εξαναγκάζοντο σε εξορία από τα εδάφη τους.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προσκλητήριο Ενότητας των Ειδικών Δυνάμεων από τους ΚΕΑΠ στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Αρχές Σεπτεμβρίου δεχθήκαμε την πρόσκληση των φίλων μας Καταδρομέων – Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών – Πεζοναυτών (Κ.Ε.Α.Π.) για συμμετοχή των ΟΥΚ στην ανάρτηση ενός ψηλού ιστού με Ελληνική Σημαία και την εγκαινίαση ενός λιτού μνημείου στη μνήμη των πεσόντων Καταδρομέων για την προάσπιση της πατρίδας.

Ήταν μία πρόσκληση για κοινή δράση των Σωματείων Ειδικών Δυνάμεων, που με χαρά αποδεχθήκαμε.

Σεμινάριο Επισκόπηση Νεότερης Ευρωπαϊκής Ιστορίας 1789-1945



Το Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει ανοικτό σεμινάριο με γενικό θέμα «Επισκόπηση Νεότερης Ευρωπαϊκής Ιστορίας 1789-1945» στη Λεμεσό. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 13 διαλέξεις (9 Οκτωβρίου - 18 Δεκεμβρίου 2013) και αυτές  θα πραγματοποιούνται στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα «Λεμεσός» του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, του οποίου οι αρχές ευγενώς παραχώρησαν για αυτό το σκοπό. Η διάρκεια κάθε διάλεξης θα είναι 45 λεπτά και στη συνέχεια θα ακολουθεί συζήτηση. Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου (09/10) οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν 20 λεπτά ενωρίτερα για τακτοποίηση της εγγραφής τους.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανικές εκλογές. Στο 1,5% το NPD

Έληξαν στην Γερμανία οι εκλογές με θριαμβεύτρια την καγκελάριο της χώρας Μέρκελ και το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.
Σε αποτυχία οδήγησαν οι επιλογές του το κόμμα των Φιλελευθέρων το οποίο συμμετείχε στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Ούτε το κόμμα των Ευρωσκεπτικιστών κατάφερε να φτάσει το όριο του 5% που απαιτείται για την είσοδο στην Βουλή.

Στο CAPITAL ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ.


Σήμερα στις 17:30 ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ., Χρήστος Χρήστου, θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό δίαυλο CAPITAL της Λεμεσού.

Για τον Έλληνα Εργάτη!

Για τον Έλληνα Εργάτη!
Μία εκ των σημαντικότερων παραμέτρων του εθνικιστικού θριάμβου των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012, υπήρξε η απελευθέρωση των Ελλήνων Εργατών από την περιχαράκωση του κόμματος των μπολσεβίκων. Μετά από τέσσερις δεκαετίες κατά τις οποίες η Αριστερά με μπροστάρη της το κομμουνιστικό κόμμα, εξαπατούσε τους Έλληνες εργαζομένους, λαφυραγωγώντας μαζί με τους νεοκεφαλαιοκράτες συνεταίρους της το δημόσιο χρήμα και τα ταμεία, ήρθε η Χρυσή Αυγή να καταδείξει την μία και μοναδική αλήθεια: σοσιαλδημοκράτες και μπολσεβίκοι πλούτισαν στις πλάτες των Ελλήνων Εργατών!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκαλυπτικό: Στρατιωτικές ασκήσεις της ΕΔΟΝ το παιδομάζωμα και οι επαφές με τούρκους (φωτογραφίες)

Αποκαλυπτικό: Στρατιωτικές ασκήσεις της ΕΔΟΝ το παιδομάζωμα και οι επαφές με τούρκους (φωτογραφίες)
Τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ντέντεκτιβ του ΑΚΕΛ εντόπισαν όπως λένε κατασκηνώσεις με στρατιωτικές ασκήσεις που παραπέμπουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις, ενώ κατ’ ουσία παρουσίασαν κάποια άτομα, που δεν έχουν σχέση με το κίνημα μας, τα οποία παίζουν το γνωστό παιχνίδι «airsoft».
Τα γελοία αυτά στοιχεία, κάποια εξ αυτών δόθηκαν και στον Υπουργό Δικαιοσύνης για δήθεν διερεύνηση της υπόθεσης, παρουσίασε η πάνω από όλα αντικειμενική εφημερίδα «Χαραυγή», στις 22/9/13.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. στο "Σίγμα¨


Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, στις 16:15

Χαραυγή: η φωνή της "αλήθειας" (Παρουσιάζουμε αποκλειστικά το ανανεωμένο τεύχος τους)

Χαραυγή: η φωνή της "αλήθειας" (Παρουσιάζουμε αποκλειστικά το ανανεωμένο τεύχος τους)
Συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος κατά των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Κύπρο. Φυσικά τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ της Κύπρου, δεν θα μπορούσαν να μην αδράξουν την ευκαιρία από την δολοφονία που έγινε στο Κερατσίνι και να ρίξουν όλη τους την χολή εις βάρος του κινήματός μας. Οχετός ύβρεων, παραπληροφόρηση του κόσμου και σενάρια επιστημονικής φαντασίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τις τελευταίες μέρες όλων των καναλιών και εφημερίδων, επικροτούμενοι φυσικά από τους φωστήρες πολιτικάντηδες μας που βρήκαν κοινό στόχο και σκοπό.
Εκεί όμως που θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία ήταν στην εφημερίδα "Χαραυγή", που σήμερα με μια εντυπωσιακή ντρίμπλα πήρε κεφάλι από όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ, κερδίζοντας δικαιωματικά το τίτλο της πιο αξιόπιστης, αντικειμενικής και σοβαρής φυλλάδας.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρήστος Χρήστου, στην εκπομπή του MEGA Κύπρου

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στην εκπομπή του MEGA

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρήστος Χρήστου, στην μεσημεριανή εκπομπή του MEGA, την Δευτέρα στις 12:30.

Η Ακελική θρασύτητα και η αναίδεια του λοιπού πολιτικάντικου συρφετού

Η Ακελική θρασύτητα και η αναίδεια του λοιπού πολιτικάντικου συρφετού
Ακολουθώντας πιστά την πρακτική τον ομογάλακτών του, της θεραπαινίδας του Σόρος, ελλαδικής αριστεράς, η διαχρονικά δωσίλογη ηγεσία του ΑΚEL, δια του γενικού γραμματέα της, σκυλεύει τη μνήμη του αδικοχαμένου θύματος του Κερατσινίου και καπηλεύεται πολιτικά ένα θλιβερό γεγονός, επιχειρώντας να εξέλθει από την απομόνωση, στην οποία περιήλθε συνεπεία της πενταετούς ολέθριας διακυβέρνησής του. Με θρασύτητα χιλίων πιθήκων ο γ.γ του ΑΚEL παρέδωσε στον Υπουργό Δικαιοσύνης στοιχεία, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά προϊόν παρανόμων, βέβαια, παρακολουθήσεων, στις οποίες επιδίδετο το χαφιεδότσουρμο της κομματικής του ΚΥΠ (ένας εκ των οποίων προσάγεται και ως ποινικά υπόλογος, σήμερα). Οι παρακολουθήσεις αυτές αφορούν δραστηριότητες, καθόλα νόμιμες, μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται!

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται!
Μόνον οι αφελείς και εκείνοι οι οποίοι επιμένουν να εξαπατούν τους εαυτούς τους, πιστεύοντας πως τα κόμματα της διαφθοράς υπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας, δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν την υφή και το μέγεθος της προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτή εξελίσσεται εδώ και τρεις ημέρες

Γ.Άσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"

Η  γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επόσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε  η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί! 
 
Μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση STRATFOR δείχνει ότι έρχεται θύελλα στην χώρα - Οι ΗΠΑ ανησυχούν...

Ανοικτά διατυπώνει πλέον η Ουάσιγκτον την ανησυχία της για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος  - ή μάλλον το "άγαρμπο" της μεθόδευσης αφού η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα.
Θεωρούν όμως ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο και όχι όπως μεθοδεύεται.
Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA κια του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων".

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πολωνία-Μεγάλες αντικομμουνιστικές διαδηλώσεις-Φωτό-Βίντεο

Στιγμιότυπα  από την πόλη Βρόκλαβ


Με μεγάλες πορείες στις κυριότερες πόλεις της χώρας τίμησαν οι Εθνικιστές του Κινήματος Εθνικής Αναγέννησης της Πολωνίας -ΝΟΠ, την θλιβερή επέτειο της σοβιετικής εισβολής.
Η Πολωνία πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο την συμφωνία  Μολότωφ- Ρίμπεντροφ κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αφού η χώρα γνώρισε διπλή κατοχή τόσο από τους Γερμανούς όσο και από τους Σοβιετικούς.

Βόμβα στην οικία μέλους μας στην Βέροια μετά από πορεία παρακρατικών - Καμία σύλληψη!

Βόμβα στην οικία μέλους μας στην Βέροια μετά από πορεία παρακρατικών - Καμία σύλληψη!
Μπαράζ επιθέσεων σε Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου: Απόλυτη η ευθύνη των διεφθαρμένων πολιτικών και των ΜΜΕ
Οι απειλές κατά της Χρυσής Αυγής από τα τσοντοκάναλα και τους διεφθαρμένους πολιτικούς έπιασαν τόπο. Σήμερα τα ξημερώματα ομάδα 100 παρακρατικών πραγματοποίησε πορεία στην Βέροια που κατέληξε στην οικία μέλους της Χρυσής Αυγής. Εκεί δύο από τους συγκεντρωμένους τοποθέτησαν εμπρηστικό, εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη λίγο αργότερα. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι δράστες συμμετείχαν στην πορεία και έφυγαν σαν κύριοι από το σημείο. Παρ' όλο που η ταυτοποίησή τους μπορούσε να γίνει άμεσα, οι αρχές υπέθαλψαν τους εγκληματίες και δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εξάρθρωση δικτύου κατασκοπείας στα Σκόπια

Σε μαζικές συλλήψεις υψηλόβαθμων κρατικών λειτουργών, για κατασκοπεία, προχώρησε η αστυνομία των Σκοπίων, τη Δευτέρα, στο πλαίσιο επιχείρησης... που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια ερευνών.
Σε μαζικές συλλήψεις υψηλόβαθμων κρατικών λειτουργών για κατασκοπεία προχώρησε η αστυνομία των Σκοπίων, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια ερευνών.
Δεκαεπτά άτομα με την κατηγορία της συνεργασίας με μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης συνέλαβε σήμερα η αστυνομία της ΠΓΔΜ σε μία επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Κατάσκοπος» ενώ αναζητά άλλα τρία άτομα. Για την ίδια υπόθεση θεωρούνται ύποπτα δύο ακόμη άτομα που εκτίουν ποινή φυλάκισης για άλλα αδικήματα. Μεταξύ των 17 συλληφθέντων είναι ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Βουλής Marian Madzovski, δύο υπάλληλοι της υπηρεσίας πληροφοριών, δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Αντικατασκοπίας και τρεις υπάλληλοι του υπουργείου Άμυνας.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Στον τηλεοπτικό δίαυλο " Σίγμα" ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στην εκπομπή "ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ" στο ΣΙΓΜΑ

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, ζωντανά στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του SIGMA «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ» η ώρα 08:30.

Ποιος είναι ο πατέρας του “πατέρα” των τούρκων;

Το να είναι κάποιος «πατέρας» ενός λαού αποτελεί μοναδικό γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι να είσαι πατέρας. Ακόμη και κάποιος που συμπεριφέρεται με καλοσύνη στον διπλανό του λέμε ότι του συμπεριφέρθηκε σαν πατέρας, στην μεταφορική βέβαια έννοια της λέξης. Αλλά το να υποχρεώνεις έναν λαό να σε ονομάζει πατέρα, να σε λατρεύει και να ακούει 24 ώρες το 24ωρο για τα «επιτεύγματά», τις «αρχές»  και τα «κατορθώματά» σου είναι παράλογο και ίσως αποκρύπτει κάτι βλαπτικό για την προσωπικότητά σου.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ: Η αληθινή ιστορία του Μελιγαλά και οι εθνοπροδότες του σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Η ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην σημερινή εκδήλωση μνήμης στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Αναφορά στο δραματικό ιστορικό των γεγονότων του 1944 και απάντηση στην κομμουνιστική προπαγάνδα που για δεκαετίες προσβάλει την μνήμη των νεκρών. 

Καταδρομική επιχείρηση του ΡΚΚ σε υπό ανέγερση φυλάκιο της Στρατοχωροφυλακής

Το παλαιό φυλάκιο της Στρατοχωροφυλακής στο Belenoluk είχε γίνει στόχος  επιδρομής στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 με αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 11 τραυματίες.
Το παλαιό φυλάκιο της Στρατοχωροφυλακής στο Belenoluk είχε γίνει στόχος επιδρομής στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 με αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 11 τραυματίες.
Την πρώτη επίθεση σε στρατιωτικό στόχο μετά την ανακοίνωση μονομερούς εκεχειρίας στις 21 Μαρτίου πραγματοποίησαν Koύρδοι αντάρτες. Συγκεκριμένα, στις 21:30 της 12ης Σεπτεμβρίου, ομάδα ανταρτών του ΡΚΚ περικύκλωσε το υπό κατασκευή φυλάκιο νέου τύπου της Στρατοχωροφυλακής στο χωριό Belenoluk, στην επαρχία Ρervari του νομού Siirt και αφού απομάκρυνε τo προσωπικό του εργοταξίου, τοποθέτησε εκρηκτικά στις τέσσερις γωνίες του φυλακίου και το ανατίναξε. 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες στην τελετή μνήμης στο Μελιγαλά – Πρώτες εικόνες

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες στην τελετή μνήμης στο Μελιγαλά – Πρώτες εικόνες
Χιλιάδες εθνικιστές τίμησαν την μνήμη αυτών που γνώρισαν την κομμουνιστική θηριωδία στην πράξη της.
Μαζικότατη ήταν η προσέλευση των μελών της Χρυσής Αυγής από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και από άλλα σημεία της Ελλάδος.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής”
Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων. Είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ. 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Τελετή Μνήμης για τα θύματα στον Μελιγαλά - 15 Σεπτεμβρίου 10 π.μ.


Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των θυμάτων του Μελιγαλά, που σφαγιάστηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκαν Έλληνες. Ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία και την ιστορική λήθη, το εθνικό προσκλητήριο παραμένει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Για τις χιλιάδες αθώες ψυχές που περιμένουν δικαίωση...Η μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από όλη τη χώρα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.
Πηγάδα Μελιγαλά, 15/09, ώρα 10:00

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύνδεσμος Μικρασιατῶν Κύπρου ἐξ ἀφορμῆς τῆς Ἠμέρας Μνήμης τῆς Μικρασιατικῆς Καταστροφῆς, σᾶς προσκαλεῖ τὴ Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 καὶ ὥρα 19.30 στὴν ἐκδήλωση μὲ θέμα:

«Μικρὰ Ἀσία: ὁ Ἐμπαιγμὸς
καὶ ἡ Ἄκρα Ταπείνωσις»

ἡ ὁποία θὰ πραγματοποιηθεῖ στὸ Πολιτιστικὸ Κέντρο τῆς
Τράπεζας Κύπρου ( Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ 134, Λεμεσός).

Χαιρετισμοί:

Ο δικός μας κόσμος!

Οπτικογραφημένα στιγμιότυπα από την διανομή σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές από τον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε άπορους μαθητές. Παρόλο που ο Δήμος Στροβόλου προσπάθησε να απαγορεύσει την εκδήλωσή μας, αυτό δεν έγινε εφικτό. Τα πλάνα της εκδήλωσης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον κάθε λογής λαθρολάγνο.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠ αλα Στάζι είχε στήσει ο Χριστόφιας στην Κύπρο - Αυτά ονειρεύεται και ο Σύριζα

ΚΥΠ αλα Στάζι είχε στήσει ο Χριστόφιας στην Κύπρο - Αυτά ονειρεύεται και ο Σύριζα
Η πραγματικότητα του «σοσιαλιστικού παραδείσου» της Κύπρου κατά την προεδρία Χριστόφια, έρχεται στο φως της αλήθειας αργά, αποδεικνύοντας το πώς αντιλαμβάνονται την δημοκρατία οι απόβλητοι της στέππας και τα ορφανά του Μαρξ. Τη βαναυσότητα του σταλινικού καθεστώτος Χριστόφια στη Κύπρο - ενός Καθεστώτος υπεύθυνου για την εκστρατεία εκρίζωσης της ελληνικότητας της Μεγαλονήσου, για την φονική έκρηξη στο Μαρί και βεβαίως για την καταλήστευση των συμπατριωτών μας από τους διεθνείς τοκογλύφους- γνώρισαν κατά τα προηγούμενα έτη από πρώτο χέρι τα στελέχη και τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ.. Σήμερα, οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια, αποδεικνύουν και τις σταλινικές πρακτικές που εφάρμοζε κατά κόρον, το μπολσεβίκικο τυραννικό Καθεστώς.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Κ.Ο. Πάφου από τον πάτερ Ανδρέα για την δράση του κατά τον αγώνα της ΕΟΚΑ

Ομιλία στα γραφεία της Κ.Ο. Πάφου από τον πάτερ Ανδρέα για την δράση του κατά τον αγώνα της ΕΟΚΑ
Την Παρασκευή 6/9/13 τελέστηκε αγιασμός στα γραφεία της Κ.Ο Πάφου από τον πάτερ Ανδρέα. Στη συνέχεια ο πάτερ Ανδρέας μίλησε στα μέλη μας για τα βιώματα του, τις κακουχίες και τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ως έφηβος στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α 1955-’59 από τους άγγλους.
Τόνισε ότι η θρησκεία ήταν πάντοτε μεγάλο όπλο σε πολλούς αγώνες των Ελλήνων, με κυριότερα παραδείγματα, την επανάσταση του 1821 και τον απελευθερωτικό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

Kέντρο Συντονισμού Πληροφοριών υπό την τουρκική ΜİΤ

ττ
Ο διοικητής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MİT, Hakan Fidan, αναλαμβάνει επικεφαλής του συντονιστικού κέντρου πληροφοριών MİKM.
Σε λειτουργία τέθηκε τον περασμένο μήνα το Μικτό Κέντρο Συντονισμού Πληροφοριών (Müşterek İstihbarat Koordinasyon Merkezi: MİKM) στην έδρα της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MİT στην Άγκυρα με σκοπό τον αποτελεσματικότερο συντονισμό όλων των φορέων συλλογής πληροφοριών. Συγκεκριμένα, το MİKM αναλαμβάνει τη συλλογή πληροφοριών από 6 κύριες και 31 περιφερειακές μονάδες σε αστικά κέντρα της Τουρκίας. 

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη εκδήλωση διανομής σχολικών - ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Μεγάλη εκδήλωση διανομής σχολικών - ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2013, στο χώρο έξω από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στη Λευκωσία.
Γενναιόδωρες ποσότητες σχολικών ειδών, ρουχισμού και παιχνιδιών προσφέρθηκαν σε άπορες οικογένειες αποκλειστικά Ελλήνων (Κυπρίων και Ελλαδιτών). Λίγο πριν τις 16:00, που ήταν και η ανακοινωθείσα ώρα έναρξης της εκδήλωσης, κόσμος άρχισε να συρρέει μαζικά στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του κινήματος μας κατακλύζοντας τον χώρο.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Έριδα και η Αδράστεια


« Τρώες και Αχαιοί, καθένας πάνω σε άλλον  σκοτώναν. Τη φευγάλα κανείς δεν τη σκεφτόταν. Ήταν η μάχη αμφίρροπη, σαν λύκοι αυτοί ορμούσαν. Φαρμακερή η Έριδα χαιρόταν να τους βλέπει, μόνο αυτή από τους θεούς στη μάχη ήταν μαζί τους »
Ομήρου Ιλιάδα, Ραψωδία Λ, στίχοι 70-74

Στο παραπάνω απόσπασμα της Ιλιάδος εκείνου του εμφυλίου Έπους, περιγράφεται μέσα σε τέσσερις στίχους, η πολεμική αρετή  αλλά και το διαχρονικό μειονέκτημα των Ελλήνων.
Ενωμένος ο λαός μας, μεγαλούργησε όποτε υπήρξε κατά τις ιστορικές περιόδους ο Ηγέτης που οδηγούσε την Φυλή μας προς το πεπρωμένο της.
Ενωμένοι κερδίσαμε τους Πέρσες και σώσαμε την Πατρίδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη από το βαρβαρικό σκοτάδι.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στοιχεία κόλαφος καίνε το δημαρχείο Στροβόλου

Στοιχεία κόλαφος καίνε το δημαρχείο Στροβόλου
Συνέχεια στο προηγούμενο δελτίο τύπου που εκδώσαμε χθες σχετικά με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απαγόρευση από το Δήμο Στροβόλου, φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), διανομής σχολικών ειδών σε άπορους ΕΛΛΗΝΕΣ (Κύπριους και Ελλαδίτες) μαθητές.
Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε αφού σύμφωνα με νέα στοιχεία που εντόπισε η ομάδα που απαρτίζει το Γραφείου Τύπου του Κινήματός μας, κάνουν την πρόκληση ακόμα πιο μεγάλη από το συρφετό του συστήματος και κάποιοι πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν στους συμπατριώτες μας για τις αποφάσεις τους και κυρίως στις οικογένειες των απόρων συμπατριωτών μας.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

4η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ «ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: Των Δήμων της Μαραθώνιας διαδρομής


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μέσα σε μία από τις σκληρότερες περιόδους, της σύγχρονης ιστορίας, για την Ελλάδα και τον κόσμο, με προκλήσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα - κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ηθικό και πνευματικό – ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ, δίνει το δικό του συμβολικό παρόν. 

Για άλλη μία φορά σαλπίζουμε ένα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς όλους όσους εξακολουθούν να συγκινούνται από τις πατρογονικές αρετές , προς όλους όσους αισθάνονται ακόμη ΖΩΝΤΑΝΟΙ , ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, σε ένα αδυσώπητο κοσμικό αγώνα ...

Δήλωση - χαστούκι του Αλέν Ντελόν εναντίον της ομοφυλοφιλίας.

Χαστούκι στα μούτρα του καθωσπρεπισμού και της «πολιτικής ορθότητας» ήσαν οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ένας από τους πιο δυναμικούς άνδρες του κινηματογράφου, ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν. Συγκεκριμένα, ο 77χρονος Ντελόν συμμετείχε ως καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «C΄a vous»  του  καναλιού France 5, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα των γάμων μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση σοκ αφρικανού βιαστή: «Βίαζα λευκές για να πολεμήσω τον ρατσισμό» - ΒΙΝΤΕΟ

Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services21
Δήλωση σοκ αφρικανού βιαστή: «Βίαζα λευκές για να πολεμήσω τον ρατσισμό» - ΒΙΝΤΕΟ
Το απίστευτο αυτό θλιβερό σκηνικό εκτυλίσσεται στην Γαλλία. Ένας βιαστής αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος βίασε πάνω από 15 γυναίκες (όλες λευκές Γαλλίδες), δικαζόταν. Μια από τις κοπέλες την είχε αιχμάλωτη, βιάζοντάς την 9 φορές… Το κτήνος αυτό δήλωσε στο δικαστήριο, εντελώς κυνικά, ότι ήθελε «να ταπεινώσει τους Λευκούς»!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δυναμική παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο μνημόσυνο του Αντρέα Παντελίδη

Δυναμική παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο μνημόσυνο του Αντρέα Παντελίδη
Πολλά μέλη των Κ.Ο. Λεμεσού και Πάφου, έδωσαν βροντερό παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα Αντρέα Παντελίδη. Ο ήρωας που είχε πολεμήσει με γενναιότητα στον Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α., δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την εθνοπροδοτική συνθήκη Ζυρίχης – Λονδίνου. Η ανυποχώρητη στάση του, οδήγησε στην άνανδρη και ψυχρή δολοφονία του, το 1962. Κανείς δεν τιμωρήθηκε ποτέ για την δολοφονία αυτή αν και είναι γνωστοί οι δράστες.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αποδείχτηκε η φυλετική προέλευση της ευφυΐας

Μία συγκλονιστική ανακάλυψη που προφανώς δεν θα τύχει δημοσιότητας, για λόγους πολιτικής ορθότητας, έκαναν επιστήμονες κατά τη διάρκεια ερευνών σχετικά με την γενετική προέλευση ασθενειών όπως η σχιζοφρένεια, η κατάθλιψη, η νόσος Αλτσχάιμερ και τα λοιπά. Η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Νευρολογίας, Paul Thompson, βρήκε την γενετική - κληρονομική προέλευση του μεγέθους του εγκεφάλου και της ευφυΐας, ψάχνοντας «τα γονίδια που αυξάνουν την πιθανότητα να κληρονομήσει ένα παιδί μία ασθένεια», όπως αναφέρει.

Διανομή Τροφίμων, Σχολικών Ειδών και δράση από την Κ.Ο. Πάφου

Διανομή Τροφίμων, Σχολικών Ειδών και δράση από την Κ.Ο. Πάφου
Πραγματοποιήθηκε στις 31/8/13 η διανομή τροφίμων από την Κ.Ο. Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Πάφου, κάτω από τα τοπικά γραφεία του κινήματος. Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλοι συναγωνιστές από την Κ.Ο. Πάφου αλλά και Κ.Ο. Λεμεσού διοργάνωσαν μια επιτυχημένη εκδήλωση. Μοιράστηκαν τρόφιμα σε δεκάδες συμπατριώτες μας που έφτασαν στο σημείο.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικά Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Συμμοριτοπόλεμος

Πολιτικά Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Συμμοριτοπόλεμος
Στα Πολιτικά Γραφεία της Κ.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Παρασκευή 30/8/2013, έγινε ομιλία από τον συναγωνιστή Στράτο Καρανικολάου με θέμα τον Συμμοριτοπόλεμο. Ήταν ο τρίτος και τελευταίος γύρος προσπαθειών που κατέβαλε το ΚΚΕ για να πάρει τον έλεγχο της Ελλάδας η Σοβιετική Ένωση. Ο πρώτος γύρος ήταν όταν η Γερμανία κήρυξε πόλεμο στην Σοβιετική Ένωση και ενώ η Ελλάδα ήταν ήδη στον πόλεμο τους τελευταίους 8 μήνες, το ΚΚΕ με το παραπλανητικό σχήμα ΕΑΜ μπήκε στον πόλεμο για υπεράσπιση της «μαμάς» Μόσχας. Ο δεύτερος γύρος ήταν τα Δεκεμβριανά του 1944, όταν είχε ηττηθεί στο κέντρο των Αθηνών από τον Αρχηγό Διγενή και την Οργάνωση Χ.

Εφημερίδα “Ελλάδα Αύριο”: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές

Σε δημοσκόπηση που κόπηκε προτού δημοσιευθεί και στο ερώτημα "Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές" η Χρυσή Αυγή έρχεται πανηγυρικά πρώτη με δεύτερο τον Σύριζα και τρίτη την διαλυμένη ΝΔ. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα "Ελλάδα Αύριο" σε δημοσίευμά της, που παρουσιάζει επίσης τις αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που αναγκάζονται πλέον να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον επερχόμενο... "κίνδυνο" ενός πανίσχυρου Εθνικιστικού Κινήματος, που θα διαλύσει την διαφθορά της εξουσίας τους.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χιλιάδες Έλληνες στο Βίτσι-Φυγαδεύτηκε βουλευτής της ΝΔ μέσα σε θύελλα αποδοκιμασιών

Χιλιάδες Έλληνες δίνουν δυναμικό παρόν από το πρωί στα μνημεία των πεσόντων του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο και το Βίτσι. Συγκλονιστική η παρουσία της Χρυσής Αυγής με πολυπληθή συμμετοχή της εθνικιστικής νεολαίας και με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος στην πρώτη γραμμή. Οι ελληνικές σημαίες έχουν βάψει γαλάζιο το πεδίο και τα συνθήματα ενάντια στον κομμουνισμό και τους προδότες πολιτικάντηδες δονούν την ατμόσφαιρα.

Κίνδυνο αποτελούν οι Ισλαμικοί πυρήνες στην Ελλάδα

Υπάρχουν στην Ελλάδα ισλαμιστικές ομάδες φονταμενταλιστών; Υφίσταται κίνδυνος εξέγερσης των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών;Είναι εφικτό ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μέσω ασύμμετρων απειλών; Υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων;
Οι ισλαμικοί πυρήνες δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Έχουν τις ρίζες τους, στο μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα της λαθρομετανάστευσης, της έλλειψης μεταναστευτικής πολιτικής και της ανεπαρκούς αντιμετώπισης θεμάτων εθνικής ασφάλειας.Ένα από τα πλέον επικίνδυνα ζητήματα εθνικής ασφάλειας στην πατρίδα μας είναι αυτό της παράνομης μετανάστευσης.

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...