Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ


Η γενοκτονία των Παλαιστινίων εξ΄αιτίας της αιμοσταγούς πολιτικής του Ισραήλ , δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους ευρωπαίους Εθνικιστές .

Στην Ιταλία τα στελέχη της ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Παλαιστίνης .

Ο Ευρωβουλευτής και Γενικός Γραμματέας της Φ.Ν. , Ρομπέρτο Φιόρε συναντήθηκε με τον επικεφαλή της Παλαιστινιακής αντιπροσωπείας στη Ρώμη , Σαμπρί Σαμπετιά .

Ο Ρ.Φιόρε δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συνάντηση. Εξέφρασε την άνευ όρων συμπαράσταση στον ταλαιπωρημένο Παλαιστινιακό λαό και ζήτησε όπως η Ε.Ε. χαράξει μία κοινή γραμμή ενάντια στην πολιτική του Ισραήλ , έτσι ώστε να προστατευθούν οι πολίτες της Παλαιστίνης από την στρατιωτική βία .

Την Παλαιστινιακή αντιπροσωπεία της Ρώμης επισκέφθηκε και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Φόρτσα Νουόβα , Πάολο Καρατοσίδης .

Ο Καρατοσίδης τόνισε πως από τις χώρες της Δύσης δεν υπήρξε καμμία σθεναρή αντίδραση σε αυτά που συμβαίνουν στην λωρίδα της Γάζας . Η σιωπή τους είναι ο χειρότερος συνεργάτης σε αυτήν την καταστροφή. Το Ισραήλ πρέπει να καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .

Παράλληλα το πατριωτικό κίνημα της Φόρτσα Νουόβα ζήτησε όπως δωθεί το όνομα <<Μάρτυρες της Παλαιστίνης >> σε μία από τις πλατείες της Ρώμης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...