Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Διανομή τροφίμων του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό – Από τον Λαό για τον Λαό


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/12 η μεγαλειώδης διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ενόψει των Χριστουγέννων.


Εκατοντάδες χειμαζόμενοι συμπατριώτες μας, προσήλθαν στην είσοδο των Πολιτικών Γραφείων του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό, όπου έλαβαν πλειάδα τροφίμων, όπως κρέας, γάλα, ζυμαρικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αυγά και πολλά άλλα, ούτως ώστε να μην τους λείπει τίποτα από το γιορτινό τους τραπέζι. Παράλληλα, μοιράστηκαν και ευχητήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα, γεγονός που συγκίνησε αρκετούς από τους παρευρισκομένους, καθώς το ΕΛΑΜ δεν ξεχνά τις Ελληνορθόδοξες παραδώσεις μας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στην προεκλογική δέσμευση ότι ο 13ος μισθός των βουλευτών και τα χρήματα της κομματικής χορηγίας θα επιστρέφουν στον Λαό που πένεται, πραγματοποιεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των πολιτών.
Στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού εργάστηκαν πολύ σκληρά, με αλτρουισμό, για αρκετές ημέρες ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους, με ανταμοιβή τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, ευχαριστώντας τους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα και μετά τις 28 Ιανουαρίου το κοινωνικό του έργο, στηρίζοντας έμπρακτα τις ομάδες του πληθυσμού που η κυβέρνηση έσπρωξε στην ανέχεια, καθώς ο δικός μας τρόπος ζωής δεν είναι προεκλογικός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...