Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ


Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι στενά συνδεδεμένοι με την πατρώα γη. Η φυσιολατρία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλους τους πατριώτες .

Η μητέρα γη λατρεύονταν από τα αρχαία χρόνια. Στα όρη, στα ποτάμια , στα δάση , στις πηγές υπήρχαν θεότητες , δημιουργήθηκαν μύθοι και τραγούδια που υμνούσαν την ομορφιά της φύσης .

Η προγονική αυτή κληρονομιά , δεν έχει αποδοθεί στο σύνολό της , στους σημερινούς Έλληνες . Μεγάλο μέρος της γης που παραλάβαμε από τους ένδοξους προγόνους μας , έχει χαθεί προσωρινά , εξαιτίας βαρβαρικών εισβολών .

Στην Κύπρο ο Έλληνας αγρότης της Κερύνειας δεν μπορεί να καλλιεργήσει την γη του . Ούτε μπορεί να την χαρεί αλλά και να ζήσει από τους καρπούς της.
Το ίδιο και ο Έλληνας ψαράς της Αμμοχώστου αφού του έχει απαγορευτεί από τους τούρκους εισβολείς ,η πρόσβαση στη θάλασσά του .

Ο Έλληνας της Ανατολικής Ρωμυλίας όπως και της Ιωνίας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα εύφορα εδάφη των κατεχομένων αυτών περιοχών .

Ο Κωνσταντινουπολίτης αναγκάστηκε να αφήσει την Πόλη του , σε ορδές τούρκων που έχουν υποβαθμίσει την απείρου κάλλους ομορφιά της .

Οι πανέμορφες ακτές της Βορείου Ηπείρου παραδίδονται από το Αλβανικό κράτος , όχι στους νόμιμους κατοίκους της περιοχής αλλά σε αλβανούς του βορρά και σε πολυεθνικές εταιρείες με σκοπό την ανέγερση πολυτελών ξενοδοχείων , όπως ακριβώς συμβαίνει και στην κατεχόμενη Βοκολίδα της Κύπρου .

Στον Πόντο η απαράμιλλη ομορφιά των βουνών και της Μαύρης Θάλασσας είναι στα χέρια των τούρκων , οι οποίοι έχουν καταστρέψει τους χριστιανικούς τόπους λατρείας των γηγενών κατοίκων , δηλαδή των Ποντίων .

Στρέφοντας το βλέμμα μας προς τα δυτικά αντικρύζουμε την Μεγάλη Ελλάδα , της τωρινής νοτίου Ιταλίας .
Εκεί είχαν κτιστεί πόλεις, στάδια , ναοί και λιμάνια όπου μεγαλούργησαν ο Ελληνικός πολιτισμός και το εμπόριο . Σήμερα η Μ. Ελλάδα , κατέληξε στον υποβαθμισμένο Ιταλικό νότο .

Στην Αίγυπτο , υπάρχει η Αλεξάνδρεια , πόλη που ιδρύθηκε από τον μέγιστο των Ελλήνων , Αλέξανδρο . Μία πόλη όπου ανθούσαν τα Ελληνικά γράμματα , περιήλθε στην κυριαρχία των Αιγυπτίων . Αυτοί με την σειρά τους , εξεδίωξαν κακήν κακώς τους Έλληνες.

Όπου και να κοιτάξουμε , πέραν των συνόρων μας βλέπουμε την Ελλάδα , το πνεύμα και τον αξεπέραστο πολιτισμό μας .
Παράλληλα υπάρχει η υποβάθμιση , η κατοχή και η καταστροφή των τόπων λατρείας μας .

Εκεί όπου έλαμπε το Ελληνικό Φως τώρα βασιλεύει το σκοτάδι.

Η Μεγάλη Ιδέα δεν έχει ξεχαστεί . Ο Ελληνισμός πρέπει να εξαπλωθεί στα φυσικά του όρια.

Η σκλαβωμένη Ελληνική Γη , μας καλεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...