Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.




Με μία άνευ προηγουμένου συμμετοχή μαθητών και νέων συναγωνιστών , τα μέλη του Εθνικού Λα'ι'κού Μετώπου διαδήλωσαν διαμέσου των κεντρικών οδών της Λευκωσίας , ενάντια στην εισβολή του τουρκικού στρατού στην Κύπρο , το 1974 .


Η αθρόα προσέλευση μελών από όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου , από το Παραλίμνι μέχρι την Πάφο , αποδεικνύει πως τα στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. με σοβαρή δουλειά σε όλες τις επαρχίες και κυρίως χωρίς μεγάλα λόγια , έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων όλων των ηλικιών κυρίως δε των κυπρίων μαθητών .




Ακολουθεί η ανακοίνωση του μοναδικού νομίμου Εθνικιστικού Κινήματος της Κύπρου :




Περισσότερα από εκατόν πενήντα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος έδωσαν βροντερό παρόν στην μεγάλη πορεία ενάντια στην Τουρκική κατοχή και τους αποδέκτες αυτής.
Η φάλαγγα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε πλήρη ευταξία πορεύθηκε απο το Υπουργείο Εμπορίας ,Βιομηχανίας και Τουρισμού για να καταλήξει εν μέσω του κεντρικότερου δρόμου της Λευκωσίας (Λεωφ. Μακαρίου), στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.
Κατά την διάρκεια της πορείας το κέντρο της Λευκωσίας δονήθηκε απο τους βρυχησμούς των Εθνικιστών, οι οποίοι μεταξύ άλλων βροντοφώναζαν "ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ" , ενώ παράλληλα ολιγομελής ομάδα φρόντισε για την διανομή αντικατοχικών εντύπων του Κινήματος μας στον κόσμο που μας αποδέκτηκε με ενθουσιασμό στην συντριπτική του πλειοψηφία.
Αίσθηση επίσης προκάλεσαν οι "νεολαίες" των κομμάτων οι οποίες έλαμψαν δια της απουσίας τους, σε αντίθεση με τους εφήβους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που αψήφησαν την ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία και εντάχθηκαν στις γραμμές μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το μέλλον ανήκει σε εμάς!
Σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απέδειξε περίτρανα πως :1ον) Σε καμία των περιπτώσεων , το σύνολο του Κυπριακού Ελληνισμού δεν αποδέχεται λύση συμβίωσης με τον κατακτητή.
2ον) Το Εθνικιστικό Κίνημα αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, σε αντίθεση με όσους ονειρεύονται την Μεγάλη Ιδέα απο τον καναπέ τους.
3ον) Σε αντίθεση με όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα του ανθελληνικού κατεστημένου, υπάρχει μια γνήσια και αθάνατη Εθνικιστική Φωνή στην Πατρίδα μας , που αγωνίζεται για να μην παραδώσουμε Γή και Ύδωρ αμαχητί !

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...