Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Μιλώντας για χειροπέδες - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Μιλώντας για χειροπέδες - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η ομιλία Δένδια, το “video wall” και η δουλεία των τόκων 
“Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος … Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος” - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Μετά το επεισόδιο μέσα στο κοινοβούλιο μεταξύ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Δένδια, στο οποίο έδωσαν εξωφρενικές διαστάσεις τόσο τα φιλελεύθερα όσο και τα μαρξιστικά αμαρτωλά δεκανίκια του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, είχαμε ομιλία αρχηγικού τύπου από τον πρωταγωνιστή της όλης φαρσοκωμωδίας Δένδια.


Πόσο τυχαίο, αλήθεια, είναι το γεγονός ότι με αφορμή το επεισόδιο έγινε λίγες μόλις ημέρες μετά η συγκέντρωση Δένδια σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών;
Ο εν λόγω πολιτευτής Κερκύρας, ο οποίος αγωνιζόταν κάθε φορά να εκλεγεί βουλευτής στα Επτάνησα, ξαφνικά βρέθηκε πρώτος σε ψήφους στην Β’ Αθηνών, έχοντας στο πλευρό του ισχυρούς πυλώνες του αντεθνικού καθεστώτος! Ποιος ήξερε τον Δένδια πριν τον διωγμό που εξαπέλυσε με τις ευλογίες Σαμαρά εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Κανένας πλην ολίγων χιλιάδων ψηφοφόρων της νήσου Κερκύρας…
Πρόσωπο πρώτης γραμμής της επικαιρότητος λοιπόν ο Δένδιας με αφορμή τις χειροπέδες στην ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με όπλο το γεγονός αυτό προσπάθησε να διεκδικήσει, αλλά σταμάτησε κάπου στη μέση, την ηγεσία της Ν.Δ. Επανέρχεται όμως καθώς όλα δείχνουν, διαπιστώνοντας ότι το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, το παραμύθι κατά τα κοινώς λεγόμενα, δεν πάει μακριά και ότι πολύ σύντομα σε ένα δύο χρόνια το πολύ θα τρίζουν οι καρέκλες της εξουσίας στο κόμμα της νεοφιλελεύθερης και με τη βούλα Ν.Δ. μετά την θριαμβευτική είσοδο του Σκυλακάκη και της ομάδος του στο κόμμα.
Κοντά στα όσα συμβαίνουν στην Ν.Δ. και η περίπτωση της συγκυβερνήσεως του Πάνου Καμμένου με τους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ και η καταψήφιση εκ του ασφαλούς του νομοσχεδίου για το τζαμί, αφού πρώτα εξασφάλισε την πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ από ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις. Του Πάνου Καμμένου, ο οποίος χρησιμοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις σαν κομματικό του φέουδο και απέκλεισε από την τελετή του Ήρωα Ηλιάκη τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μη παραχωρώντας τους θέσεις στο στρατιωτικό αεροπλάνο, το οποίο πήγε στην Κάρπαθο για αυτό το σκοπό. Λες και το C-130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας ήταν το κότερο κάποιου φίλου του με το οποίο περιδιαβαίνει το Αιγαίο.
Κατά τα άλλα δεν χάνει ευκαιρία ο Πάνος Καμμένος να απειλεί τους Τούρκους, στα λόγια πάντοτε, και ως γνωστόν τα λόγια δεν έχουν καμμία σημασία. Οι παραβιάσεις συνεχίζονται κανονικά, οι περικοπές χάριν μνημονίου στις Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζονται και αυτό την ίδια στιγμή κατά την οποία οι Τούρκοι εξοπλίζονται όλο και περισσότερο ανατρέποντας δραματικά την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας! Λεονταρισμοί από ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους σύνορα στην στρατιωτική τους θητεία, που υπηρέτησαν με συνέπεια επί δεκαετίες το σύστημα και οι οποίοι για μια χούφτα ψήφους παριστάνουν τους τουρκοφάγους.
Επανέρχομαι όμως στον πρωτοφανή αποκλεισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από μαρξιστές, νεοφιλελεύθερους και λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις, έναν αποκλεισμό σταλινικού τύπου για τον οποίοι οι “ευαίσθητοι δημοκράτες” των ΜΜΕ όχι μόνον δεν είπαν λέξη, αλλά και τον χειροκρότησαν. Πριν περάσουν, όμως, παρά μόνον λίγες ημέρες είχαμε ένα σφοδρό “ξεκατίνιασμα” μέσα στη βουλή μεταξύ μιας βουλευτού της Ν.Δ. και ενός βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Ποινή; Καμία! Αποκλεισμός; Κανένας! Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους γεμάτη υποκρισία, χολή και μίσος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της ομιλία του σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών ο Δένδιας στην αρχηγική του εμφάνιση είχε πίσω του και ένα “video wall” στο οποίο κατά την διάρκεια της ομιλίας του παρουσιαζόντουσαν τα μεγάλα “επιτεύγματά” του…  Ανάμεσα στις εικόνες που προβλήθηκαν και η δική μου εικόνα με χειροπέδες.
Ας γνωρίζει τόσο αυτός, όσο και άπαντες οι φίλοι και γνωστοί του από στοές και συναγωγές του ότι αυτές οι χειροπέδες για εμένα αποτελούν τίτλο τιμής και άλλες χειροπέδες είναι που αποτελούν ντροπή για ένα ολόκληρο Έθνος, είναι οι χειροπέδες ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος, με τις οποίες τους έχουνε ασφυκτικά δεμένους τα ξένα συμφέροντα. Και μια και μιλάμε για ξένα συμφέροντα, ας θυμίσουμε ότι ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. Δένδιας, είναι στενός φίλος της οικογένειας Ρότσιλντ, με την οποία οικογένεια Ρότσιλντ συναντήθηκε προ μηνών και ο πρωθυπουργός της αριστεράς Τσίπρας και όπως έγινε γνωστό μάθαμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου συμφώνησε με τον τραπεζικό οίκο Ρότσιλντ να πληρώσει το Ελληνικό κράτος 3,2 εκατομμύρια ευρώ εάν και εφ’ όσον βγει η Ελλάδα στις αγορές μέχρι το τέλος του 2018.
Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ιστορία, ας αναφέρουμε ότι οι σχέσεις της οικογένειας Ρότσιλντ με την υπόδουλη στα δάνεια Ελλάδα μετρά σχεδόν διακόσια χρόνια! Και ήταν στα 1823 και στα 1824 όταν με την σφραγίδα του οίκου Ροτσιλντ δανείστηκε η Ελλάδα το συνολικό ποσό των 2.800.000 λιρών, από τα οποία έφτασαν στην Ελλάδα τελικά λιγότερα και από τα μισά και τα οποία τα πληρώναμε για 150 ολόκληρα χρόνια.
Αυτές είναι χειροπέδες, πραγματικές χειροπέδες που έχουν υποδουλώσει ένα ολόκληρο Έθνος μέχρι την στιγμή, όπου θα έλθει με την βοήθεια του Θεού η ώρα η Ελλάδα να ανήκει ξανά στους Έλληνες.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milwntas-gia-cheiropedes-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4ip5g6KWX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...