Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Το Συλλαλητήριο της Κυριακής και οι Μεγάλες Αλήθειες που σκόπιμα απέκρυψαν .

Το Συλλαλητήριο της Κυριακής και οι Μεγάλες Αλήθειες που σκόπιμα απέκρυψαν

Το δεύτερο Μεγάλο Συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που διεξήχθη στην Αθήνα αποτέλεσε ένα ακόμη πιο ηχηρό χαστούκι στους πάσης φύσεως εθνομηδενιστές. Μια αμέτρητη λαοθάλασσα, που προσέγγισε ή και ξεπέρασε το 1.000.000, επιχειρήθηκε, με τις πλέον «μπακαλίστικες» μεθόδους, να συρρικνωθεί με ευτελείς μεθόδους από τα φίλα προσκείμενα στην «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση ΜΜΕ.



 Πως εξαφάνισε ο Στάλιν από τις κομματικές φωτογραφίες τους συνεγκληματίες μπολσεβίκους που είχαν την ατυχία να πέσουν σε δυσμένεια και να…στεναχωρούν τον «πατερούλη»; Κάπως έτσι…
Από την ανθελληνική φυλλάδα των συντακτών και τα υπόλοιπα φιλοκυβερνητικά φερέφωνα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, πέρα από μια ακόμη βάναυση παραχάραξη της πραγματικότητας, ασχέτως του αν ο φανατισμός τους, τους οδηγούσε σε γελοιοποιήσεις, καθώς προσπαθώντας να φανούν «βασιλικότεροι του βασιλέως» (επί του προκειμένου «συριζαιότεροι των συριζαίων») σύγκριναν την λαοθάλασσα της Κυριακής με αντιμνημονιακές εκδηλώσεις του παρελθόντος ή των οπαδών του «Μένουμε Ευρώπη»…Το γεγονός αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι συριζαίοι είναι τόσο «λιγούρια της εξουσίας» και «λαμόγια», που δεν θα διστάσουν να αμφισβητήσουν και την πιο αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια προκειμένου να συνεχίζουν να γεύονται το τόσο νόστιμο μέλι της εξουσίας.
Μαζί με αυτούς και διάφορα εγχώρια «γιουσουφάκια» του Σόρος, που έβγαλαν «πολύ πόνο» για την απίστευτη αυτή Λαϊκή Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο. Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Ελληνικός Λαός φαίνεται ότι είναι…ανεπίδεκτος μαθήσεως στα μαθήματα εθνομηδενισμού και παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας που παραδίδουν οι σύγχρονοι συνεχιστές κατάπτυστων μορφών του παρελθόντος, που έμειναν στην ιστορία για την προδοσία απέναντι στην ίδια τους την Πατρίδα.
Και τι δεν έκαναν οι κυβερνώντες και το προστατευόμενο (και επιδοτούμενο με παχυλά κονδύλια) παρακράτος για να φοβίσουν τον κόσμο που ήθελε να κατέβει στο Συλλαλητήριο. Μέχρι και τον όρο «αντισυγκέντρωση» δεν χρησιμοποίησαν στις κατευθυνόμενες ειδήσεις, εφευρίσκοντας την λέξη «συγκέντρωση», με τον χαρακτηρισμό «αντιφασιστική» να την συνοδεύει . Εφόσον, λοιπόν, η «συγκέντρωση» στα Προπύλαια ήταν «αντιφασιστική», αυτό σημαίνει πως η συγκέντρωση (χωρίς εισαγωγικά) στο Σύνταγμα ήταν… «φασιστική». Και βεβαίως, σε καμιά περίπτωση οι λίγες δεκάδες θλιβερών παρακρατικών ανθελλήνων δεν είναι «αντιεξουσιαστές», όπως πολύ τιμητικά (και εννοείται αβανταδόρικα) τους αποκαλούν σε μόνιμη βάση τα ΜΜΕ, αποδίδοντάς τους προμηθεϊκές ιδιότητες.
Πρόκειται για αιμοβόρα (μισθοδοτούμενα και «χρήσιμα ηλίθια») σκυλιά της εξουσίας, η οποία τα χρησιμοποιεί καταλλήλως για να εξυπηρετεί τα πιο βρώμικα σχέδιά της. Επί της ουσίας, οι κακώς λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» φροντίζουν να πολλαπλασιάζουν στο έπακρο τις επιδιώξεις της κυβερνητικής εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ για ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ και να φωνάζουν αυτά τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί (για προφανείς λόγους) να υποστηρίξει. Εξ’ ου και η κραυγαλέα προστασία που έχουν οι συγκεκριμένοι εγκληματίες (και) από την κυβέρνηση αυτή. Κάτι απολύτως αναμενόμενο, αν αναλογιστούμε ότι ακόμη και παιδιά υπουργών της νυν κυβέρνησης συμμετέχουν στις ανενόχλητες και ατιμώρητες αυτές συμμορίες.
Από την άλλη μεριά, τουλάχιστον θλιβερή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχή φορά η ΕΛ.ΑΣ. συμπεριφέρθηκε ως Γραφείο Τύπου και «ντουντούκα» της κυβέρνησης. Δεν έφτανε η μόνιμη ανικανότητα του ανεκδιήγητου Τόσκα να αντιμετωπίσει (έστω και στοιχειωδώς) την παρακρατική εγκληματική βία, αλλά η κατάντια της ΕΛ.ΑΣ. φτάνει και σε άλλα επίπεδα. «90.000» (!) υπολόγισε(…) στην Λαοθάλασσα των 500.000 στην Θεσσαλονίκη, «140.000» (!!) είδε (…) στην ακόμη μεγαλύτερη Λαοθάλασσα της περασμένης Κυριακής, προκαλώντας αισθήματα θλίψης και οργής στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που βλέπει την Αστυνομία να λειτουργεί ως «το παιδί για τα θελήματα» (για να μην  χρησιμοποιήσουμε την… ρατσιστική έκφραση «Φιλιππινέζες»), που θα εξυπηρετεί τις σκοτεινές ανθελληνικές επιθυμίες και τα στενά συντηρητικά συμφέροντα της κυβέρνησης.
Τελειώνοντας, ας μην χαίρονται όλοι εκείνοι οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ (και όχι μόνον...) που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες σνόμπαραν επιδεικτικά την Λαϊκή αγανάκτηση και οργή, για να κάνουν έξαφνα στροφή 180οκαι να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» και τους «υπερασπιστές του Παύλου Μελά». Εντελώς ανερυθρίαστα, συμμετείχαν και στις δύο Λαοσυνάξεις, ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους, την ίδια στιγμή που το κόμμα τους έχει ταχθεί σαφέστατα και ανεπιφύλακτα υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας! Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που αποδοκίμασε ο Ελληνικός Λαός με την συμμετοχή του στα δύο Συλλαλητήρια. Τα θλιβερά αυτά ανθρωπάκια, που μέσα σε λίγες ημέρες «έκαναν γαργάρα» τα περί «ηλιθίων», «γραφικών», «ακραίων» και «νευροπαθών» για όσους δεν υποχωρούν στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, νομίζουν ότι ζούμε όλοι στην χώρα των λωτοφάγων και θα μπορέσουν να συνεχίζουν να πουλούν «εθνικοφροσύνη» και «μακεδονιλίκι» του χείριστου είδους.
Αυτοί που την ημέρα του Συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη πηγαίνανε για…σκι και επιθυμούν τώρα να «καρπωθούν» με τον πλέον αισχρό τρόπο την στεντόρεια φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ, θα βουλιάξουν κάτω από το αβάσταχτο βάρος που κουβαλάει η Ιστορία της Μακεδονίας, η Ιστορία της Ελλάδος… Στο μέτρο του δυνατού, θα φροντίσει και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να γίνει πραγματικότητα αυτό!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sullalhthrio-ths-kuriakhs-kai-oi-megales-alhtheies-pou-skopima-apekrupsa#ixzz56JZLR2N6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...