Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ακυρώθηκε το φιλοσκοπιανό φεστιβάλ στην Πιερία - Καίρια παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην Βουλή .

Ακυρώθηκε το φιλοσκοπιανό φεστιβάλ στην Πιερία - Καίρια παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην Βουλή

Φιλοσκοπιανική φιέστα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην παραλία της Κατερίνης από αμφίβολες «πολιτιστικές» σκοπιανικές οργανώσεις από την Οχρίδα. Φυσικά αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς η παρέμβαση των Ελλήνων πατριωτών, εθνικιστών αλλά και της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Οργανώσεων» στον Δήμο κρίθηκε καθοριστική.
Το φιλοσκοπιανικό φεστιβάλ συνεπώς ακυρώθηκε, έτσι όπως θα ακυρώνονται από εδώ και στο εξής όλες οι αντεθνικές και ανθελληνικές εκδηλώσεις, καθώς ο ελληνικός λαός ξυπνάει και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Αυτό άλλωστε κατέστη σαφές στην πρόσφατη μαζική διαδήλωση το περασμένο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ενάντια στη συμφωνία - όνειδος των Πρεσπών, όπου πλήθος Ελλήνων συγκρούστηκε μετωπικά με τα ΜΑΤ της «1ης φοράς αριστεράς».


Συγκεκριμένα η αστυνομία, μετά την διάσταση που είχε πάρει το θέμα  - το οποίο εθίγη κοινοβουλευτικώς από την πρώτη στιγμή από το βουλευτή Β’ Αθηνών και Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο - αδυνατούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του κιτς προπαγανδιστικού και ανθελληνικού φεστιβάλΟ Συναγωνιστής είχε καταθέσει Ερώτηση την περασμένη Παρασκευή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ρωτώντας τα αρμόδια υπουργεία ποιος στ’ αλήθεια έδωσε έγκριση για τέτοιες σκοπιανές ψευδοεορτές υπολανθάνοντος επεκτατισμού.
Φυσικά απάντηση από τον κυβερνητικό θίασο των ανεπαρκών και μειοδότων δεν πρόκειται να λάβουμε, αλλά αναντιρρήτως η καίρια παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου καθίσταται καταλυτική για την ανάδειξη τέτοιων επονείδιστων αντεθνικών ενεργειών. Ο ελληνικός λαός με μπροστάρη τη Χρυσή Αυγή θα πάρει την Πατρίδα πίσω από αυτούς που τη διασύρουν και την εκποιούν. Με Πίστη και Αγώνα!
Γιώργος Σύρος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akurwthhke-to-filoskopiano-festibal-sthn-pieria-kairia-parembash-ths-chrush#ixzz5QxnK6Tuu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...