Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Όλα τα ξένα μέσα αναφέρθηκαν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Βοτανικό - Πλήρης συνωμοσία σιωπής από τα εγχώρια παπαγαλάκια!

Όλα τα ξένα μέσα αναφέρθηκαν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Βοτανικό - Πλήρης συνωμοσία σιωπής από τα εγχώρια παπαγαλάκια!

Πλειάδα ξένων μέσων ενημέρωσης αναφέρθηκαν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.
Μέσα όπως οι New York Times, η Washington Post, οι Seattle Times, η Daily Mail, o National Herald και άλλοι αναφέρθηκαν στην συγκέντρωση, αναμεταδίδοντας ρεπορτάζ του Associated Press φιλοξενώντας φωτογραφίες και αποσπάσματα από τις ομιλίες των Συναγωνιστών.


Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ του Associated Press, «αρκετές εκατοντάδες υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν κοντά στο κέντρο των Αθηνών για την ανέγερση ενός κρατικά χρηματοδοτούμενου τεμένους», διαμαρτυρία η οποία προσέλκυσε και τους ρεπόρτερ ολάκερου Associated Press.
Στην συνέχεια το ρεπορτάζ των ξένων μέσων συμφώνησε πλήρως με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για τα παράλογα αστυνομικά μέτρα απέναντι σε μια τέτοιου είδους διαμαρτυρία σημειώνοντας ότι «οι αρχές χρησιμοποίησαν λεωφορεία της Αστυνομίας για να κλείσουν τους δρόμους από και προς το εργοτάξιο κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας της Τετάρτης».
Η συγκέντρωση αυτή που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μεγάλων μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού δεν έτυχε καμίας αναφοράς στο εσωτερικό, αφού τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης σε αρμονία με το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας επέβαλλαν για άλλη μία φορά αυστηρή συνωμοσία σιωπής.
«Μήπως δεν το είδαν» θα ρωτήσει ο μέσος καλοπροαίρετος και αφελής Έλληνας, αλλά η απάντηση σε αυτό είναι αρνητική, αφού μια χαρά το είδανε, απλώς επέλεξαν να συνεχίσουν τον πλήρη αποκλεισμό, απόρροια του κόμπλεξ τους και των πολιτικών συμφερόντων που εξυπηρετούν.
Προς απόδειξη αυτού, η «Καθημερινή» φιλοξένησε το ρεπορτάζ του Associated Press στην αγγλόφωνη έκδοσή της, την οποία δεν διαβάζει κανείς, αλλά όχι στην κύρια, ελληνική σελίδα της, δίνοντας σαφές δείγμα του τι ακριβώς γίνεται με την εν Ελλάδι δημοσιογραφία.
Νομίζουν ότι με την συνωμοσία της σιωπής θα καταφέρουν να αποκρύψουν την Χρυσή Αυγή. Νομίζουν ότι παριστάνοντας ότι «δεν υπάρχουν» θα καταφέρουν να μας κάνουν να μην υπάρχουμε. Πλανώνονται πλάνην οικτράν και στις επόμενες εκλογές πάλι θα είναι κλαμμένοι στα πάνελ προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής…


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ola-ta-jena-mesa-anaferthhkan-sthn-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-ston-botan#ixzz5QUwhqJ31

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...