Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Εθνικός ξεσηκωμός στα Λύκεια της Πιερίας: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική διαμηνύουν οι μαθητές!

Εθνικός ξεσηκωμός στα Λύκεια της Πιερίας: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική διαμηνύουν οι μαθητές!

Μπορεί οι συριζαίοι να αντιτάχθηκαν στην κατάληψη των μαθητών στον Γέρακα, επιστρατεύοντας αρχικά τις φυλλάδες τους και αργότερα τους παρακρατικούς, όμως το ζήτημα δείχνει να ξεφεύγει του ελέγχου τους, αφού ο ξεσηκωμός της μαθητιώσας Ελληνικής Νεολαίας ξεφεύγει από τα πλαίσια της Αττικής, απειλώντας να καταστεί πανελλήνιος.


Διαβάζουμε σήμερα, λοιπόν, σε τοπικό ιστολόγιο της Πιερίας ότι «σε κατάληψη βρίσκονται αυτή την στιγμή τα περισσότερα Λύκεια της Κατερίνης», ενώ «οι μαθητές μαζί με τα αιτήματα τους για την Παιδεία, διαμαρτύρονται και για το θέμα της Μακεδονίας!», θέμα εθνικό που αποτελεί ένα από τα κύρια αιτήματα των παιδιών.
Η μαθητιώσα Ελληνική Νεολαία δείχνει την πόρτα της εξόδου στους συριζαίους και τους λοιπούς εθνοπροδότες, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η Ελληνική Νεολαία είναι η αιχμή του δόρατος της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στις προσταγές της Παγκοσμιοποίησης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikos-jeshkwmos-sta-lukeia-ths-pierias-kata-twn-surizaiwn-h-makedonia-ei#ixzz5WLcQ5It5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...