Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη! Ευρωβαρόμετρο: Χρυσή Αυγή 8,7%, ΕΛΑΜ 11% - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη! Ευρωβαρόμετρο: Χρυσή Αυγή 8,7%, ΕΛΑΜ 11% - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένα κυνήγι μαγισσών για μισό και παραπάνω αιώνα δεν απέδωσε καρπούς στις κυρίαρχες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος, σε αυτούς, που από πιστωτές των βασιλέων κατέστησαν οι βασιλείς των πίστεων. Ο Εθνικισμός επιστρέφει σε ολόκληρη την Ευρώπη από την Μόσχα μέχρι τη Γαλλία και από την Κύπρο μέχρι τις Σκανδιναβικές χώρες του Βορρά. Ο μαρξισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, αφήνοντας πίσω του ερείπια και “χρήσιμους ηλίθιους” για τους άρχοντες των κεφαλαίων. Ο καπιταλισμός έχει οδηγήσει τα έθνη της Ευρώπης σε ένα αδιέξοδο και έτσι η Μεγάλη Ιδέα των αρχών της Παραδόσεως, ο Εθνικισμός, δυναμώνει κάθε ημέρα όλο και περισσότερο.


Κρίσιμο σημείο, στο οποίο θα φανεί το νέο πολιτικό σκηνικό, οι προσεχείς εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο του Μαΐου. Ήδη, τόσο η αριστερά, όσο και οι φιλελεύθεροι, τρέμουν στην σκέψη μιας μεγάλης ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων. 
Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα θεωρούν δεδομένο πλέον όλοι οι έγκυροι αναλυτές ότι την τρίτη θέση θα κερδίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αυξημένο μάλιστα το ποσοστό της παρ’ όλη την πολεμική από ολόκληρο το σύστημα. Από ένα σύστημα που απέτυχε να ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ και να το κάνει ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας.
Σε μεγάλο ΜΜΕ της Κύπρου σχετικά με τα αποτελέσματα του τελευταίου ευρωβαρόμετρου εγράφη το εξής: “Στο κόκκινο η στήριξη ακροδεξιών κομμάτων σε όλην την Ε.Ε., Του Αντρέα Πολυκάρπου:  Όλο και περισσότερο έδαφος φαίνεται να κερδίζουν τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη κατά την περίοδο των Ευρωεκλογών αφού σε χώρες όπου υπάρχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία των εν λόγω κομμάτων φαίνεται να κατακτούν σε 4 από αυτές την πρώτη θέση,  σε άλλες τέσσερις την δεύτερη και τρίτη θέση… Με τη ρητορική του φόβου και το μεταναστευτικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προβλημάτων στη γηραιά ήπειρο ο λαός της Ευρώπης βρίσκει πολιτικό καταφύγιο στην Άκρα Δεξιά και στον ευρωσκεπτικισμό… Από τη Λευκωσία μέχρι και τη Βιέννη η ακροδεξιά φαίνεται να κερδίζει σημαντικό έδαφος.”
Πιο συγκεκριμένα, στην μέτρηση η οποία αφορά την Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το 8,7% των ψήφων και αυτό χωρίς αναγωγή και χωρίς να προσμετράται η περίφημη “κρυφή” ψήφος, που είναι ένα ακόμη τέχνασμα για να κρύβουν τις απάτες τους οι εταιρείες πολιτικών ερευνών. Μήνυμα νίκης έρχεται και από την ελληνική μεγαλόνησο Κύπρο, όπου οι εθνικιστές του ΕΛΑΜ λαμβάνουν το 11% και είναι σίγουρο ότι θα εκλέξουν ευρωβουλευτή!
Απόλυτα σχετική με τα όσα αναφέρθησαν παραπάνω και η εξής δήλωση υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ: “ΑΥΓΗ, 11 Ιανουαρίου 2019, Θ. Φωτίου: «Εκείνο που με ανησυχεί είναι πώς οργανώνει η ΝΔ την πολιτική αντιπαράθεση, η οποία καθοδηγείται από τα πιο ακροδεξιά της στοιχεία. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, όχι απλά γιατί εκχυδαΐζει το ελληνικό κοινοβούλιο και έτσι εκπίπτει στη συνείδηση του ελληνικού λαού ο ρόλος του κοινοβουλίου, αλλά κυρίως γιατί επιχειρεί να εθίσει την κοινή γνώμη σε μία φασίζουσα νοοτροπία, γιατί έτσι νομίζει ότι θα αποσπάσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, όμως αντίθετα στέλνει έτσι ψήφους στη Χρυσή Αυγή».
Όλοι κατηγορούν όλους για τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι πιστεύουν στην θέληση του λαού, πολύ απλά δεν την σέβονται εάν αυτή είναι υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anodos-tou-ethnikismou-se-olh-thn-eurwph-eurwbarometro-chrush-augh-87-elam#ixzz5d2kRBsIo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...