Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Λεμεσός - Ομιλία για τον ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. Μάρκο Δράκο



Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ανήμερα της θυσίας του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α , Μάρκου Δράκου, έγινε στα  πολιτικά γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ. στη Λεμεσό, ομιλία στην μνήμη του ήρωα.

Το στέλεχος του Εθνικιστικού Κινήματος , Στράτος Καρανικολάου, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην ζωή και στην θυσία του Μάρκου Δράκου ο οποίος από μικρός διέπονταν από Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη.


  

Οι σαράντα σφαίρες που δέχθηκε το κορμί του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α.,  μαζί με τις θυσίες όλων των συναγωνιστών του  έγιναν ο θεμέλιος λίθος της απελευθέρωσης από τον βρετανικό ζυγό.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά θέματα και την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη μια άνοδο που θα αλλάξει τον συσχετισμό δυνάμεων στην Ευρωβουλή  όπου αναμένεται να υπάρξει και  Ευρωβουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ.
Ακολούθως έγινε συζήτηση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των θλιβερὠν πολιτικών γυρολόγων που πρόκειται να επικυρώσουν την ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...