Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Καλή και αγωνιστική χρονιά: Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά το 2020 για το ΕΛΑΜ στη Λεμεσό



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/1, στην παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) του Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνου Παπαγιάννη, μελών της ηγεσία τους Κινήματος και πλήθος κόσμου από τη Λεμεσό, γιορτινή εκδήλωση από την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού και κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, στην καφετέρια Eiffel στον Εναέριο.

Αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα ο Πάτερ Παναγιώτης Μπαρούτης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστος Χρίστου τέλεσε την κοπή, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα καλό, υγειές και αγωνιστικό 2020, πάντα στις επάλξεις του αγώνα για τον λαό και την πατρίδα μας, στο πλευρό του Κινήματος.
Η μαζική παρουσία των μελών, φίλων και υποστηρικτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου από τη Λεμεσό στην εν λόγω εκδήλωση αποτυπώνει την απήχηση του Κινήματος στους πολίτες, οι οποίοι εναποθέτουν στο ΕΛΑΜ τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...