Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Επιστημονική επιθεώρηση Νature: Η επιστήμη υπηρετεί τον ρατσισμό!

Επιστημονική επιθεώρηση Νature: Η επιστήμη υπηρετεί τον ρατσισμό!

Οι διακρίσεις που υπάρχουν στην φύση δεν συμφωνούν με τους “αντιρατσιστές”

Είχαμε μέσα στα πλαίσια της καταπολέμησης του ρατσισμού, με αφορμή την δολοφονία του μαύρου στις ΗΠΑ, και παγκόσμια απεργία των Πανεπιστημίων και των επιστημονικών οργανώσεων! Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, αυτής της απεργίας, η παγκοσμίου κύρους επιστημονική επιθεώρηση Nature ανέστειλε για μία ημέρα την δημοσίευση όλων των μελετών.

Στο κύριο άρθρο του γνωστού επιστημονικού περιοδικού τονίζεται ότι η επιστημονική κοινότητα είναι ένας θεσμός της Λευκής φυλής και είναι υπεύθυνη για τις διακρίσεις στην επιστημονική έρευνα ενώ επισημαίνει ότι είναι συνένοχη για το κατά σύστημα ρατσισμό!

Θα πρέπει η “πολιτικά ορθή” επιστημονική κοινότητα να ανατρέξει χιλιάδες χρόνια πίσω, προκειμένου να “καθαρίσει” την επιστημονική γνώση από κάθε είδους “ρατσισμό”.
Αρχίζοντας βέβαια από την Αρχαία Ελλάδα, απαγορεύοντας επί παραδείγματι τον Αριστοτέλη που είχε γράψει ότι δεν υπάρχει ισότης μεταξύ ανίσων και περνώντας στους Αρχαίους Έλληνες τραγωδούς, που δημιούργησαν τα αθάνατα έργα τους μιλώντας σε αυτά για Έλληνες και βάρβαρους και ότι είναι φυσικό οι Έλληνες ως φύσει ελεύθεροι να κυριαρχούν των βαρβάρων και βεβαίως θα έφτανε και στην σύγχρονη επιστήμη στον εφευρέτη του dna τον Γουότσον, που επίσης είχε κατηγορηθεί ως ρατσιστής.

Είναι φανερό ότι στο όνομα της “πολιτικής ορθότητας” καταρρέουν τα πάντα, μία μαζική υστερία έχει επιβληθεί στον κόσμο, η οποία τελικά και είναι αντίθετη προς την θέληση των λαών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...