Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Οργισμένη απάντηση Γιάννη Λαγού σε Ισπανό Ευρωβουλευτή που ζητά να τιμωρηθεί η Ελλάδα για … push backs εις βάρος λαθρομεταναστών

 

Την οργή και την έκπληξη του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή και επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ Γιάννη Λαγού προκάλεσε επιστολή που έλαβε από τον Ισπανό Σοσιαλδημοκράτη Ευρωβουλευτή Ruiz Devesa Domenec με σκοπό να συνυπογράψει ερώτηση προς την Κομισιόν σχετικά με υποτιθέμενα push backs που πραγματοποιούν οι ελληνικές αρχές εις βάρος λαθρομεταναστών. Η ερώτηση αυτή, που βασίστηκε, μάλιστα, σε ένα ακόμα δακρύβρεχτο όσο και ψευδές δημοσίευμα των New York Times για τους “πρόσφυγες”, φτάνει στο σημείο να ζητά κυρώσεις κατά της Ελλάδας. Το γεγονός αυτό υπερβαίνει τα εσκαμμένα και αποτελεί μνημείο θράσους κατά της Ελλάδας που με την ανοχή των διαχρονικά ανθελληνικών κυβερνήσεων μετατρέπεται σε ισλαμοχαβούζα και σηκώνει το βάρος μιας άνευ προηγουμένου εισβολής ενορχηστρωμένης από την ΕΕ η οποία παρέχει στους εισβολείς παχυλά επιδόματα αφειδώς. Δεδομένης, λοιπόν, της διαφαινόμενης ισλαμοποίησης τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας, λόγω αυτής της αυτοκτονικής νοοτροπίας που διακατέχει την ΕΕ, ο Γιάννης Λαγός ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στον Ισπανό Ευρωβουλευτή χωρίς φόβο, πάθος και ίχνος πολιτικής ορθότητας, αποστέλλοντάς του την παρακάτω επιστολή:


Αγαπητέ Συνάδελφε, 

Οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών και ψευτοπροσφύγων που εισβάλλουν καθημερινά στα ελληνικά σύνορα, αν και θα έπρεπε να είναι καθήκον της ελληνικης κυβερνησης, είναι κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σας πληροφορώ ότι οι Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας τη στιγμή που οι εισβολείς απολαμβάνουν επιδόματα και προνόμια πέρα από κάθε φαντασία. Η Ελλάδα μαστίζεται από την φτώχεια και την υπογεννητικότητα τη στιγμή που κάποιοι προωθούν τον εποικισμό της από τριτοκοσμικους Αφροασιατες. Είναι καθήκον των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας να περιφρουρούν τα σύνορα και να προφυλάξουν την πατρίδα μου από την ισλαμοποίηση και τον αφανισμό. Δυστυχώς, απόψεις σαν και τις δικές σας με κάνουν να πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει βαλθεί να αυτοκτονήσει ποτίζοντας το δέντρο από το οποίο θα την κρεμάσουν. Συνεπως, για χάρη των μελλοντικών Ευρωπαίων που δικαιούνται να ζήσουν σε μια κοινωνία χωρίς μαντήλες, κλειτοριδεκτομες, τζιχάντ, σφαγές, βιασμούς και τις υπόλοιπες «αρετές» του Ισλάμ, σας καλώ να αποσύρετε την παρούσα ερώτηση και στο εξής να είστε περισσότερο φιλοευρωπαίος και λιγότερο πολιτικά ορθός.

 Με εκτίμηση, 

Γιάννης Λαγός

Dear Colleague, 

The practice of push backs against illegal immigrants and fake refugees that invade Greece on a daily basis, even if it should be a duty for the Greek government, seems too good to be true. I inform you that while most Greeks live below the poverty line, Muslim invaders living in Greece, enjoy allowances and privileges beyond imagination. Greece is struck by poverty and low birth rates while politicians and media promote its settlement by third-world citizens from Africa and Asia. Consequently, Greek authorities should be obliged to guard the borders and to protect Greece from islamization and devastation. Unfortunately, points of view like yours, make me deduce that Europe intends to commit suicide by watering the tree from which it will be hanged. Therefore, for the sake of the unborn future Europeans who deserve to live in a society without hijabs, clitoridectomy, jihad, slaughters, rapings and the other “virtues” of Islam, I kindly ask you not to table such a parliamentary question and I advise you hereafter to act more like a European and be less politically correct.

Kind regards, 

Ioannis Lagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...