Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιάννης Λαγός συνυπέγραψε τροπολογία κατά της παρένθετης μητρότητας

 

Τροπολογία στα πλαίσια της έκθεσης “σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία στον κόσμο και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα αυτό – ετήσια έκθεση για το 2019”, η οποία θα τεθεί προς ψήφιση στην επικείμενη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνυπέγραψε και κατέθεσε ο επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός από κοινού με πλειάδα πατριωτών Ευρωβουλευτών από όλη την Ευρώπη. 

Με την εν λόγω τροπολογία επιχειρείται η καταδίκη της πρακτικής της παρένθετης μητρότητας η οποία θα πρέπει να βρίσκει απέναντι κάθε συντηρητικό και εχέφρονα υπέρμαχο της παραδοσιακής οικογένειας. Ως γνωστόν, η παρένθετη μητρότητα εργαλειοποιεί το γυναικείο σώμα, καθιστώντας το αναπαραγωγική μηχανή και μετατρέπει την ιερή διαδικασία της κύησης σε προϊόν εμπορικής συναλλαγής. Παράλληλα, αποτελεί και “δούρειο ίππο” για τη δημιουργία “οικογένειας” από ομόφυλα ζευγάρια κόντρα σε κάθε ηθικό και φυσικό νόμο. 

Ακολουθεί η σχετική τροπολογία:

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...