Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Στις φυλακές της Ιταλίας ο ηγέτης της Φόρτσα Νουόβα, Ρομπέρτο Φιόρε

 


Ο ηγέτης της Forza Nuova και του συνασπισμού των πατριωτικών κομμάτων APF, Roberto Fiore, είναι ως γνωστόν (πολιτικός) κρατούμενος του καθεστώτος Draghi στην Ιταλία.

Μετά μια προσχηματική άσκηση ανεδαφικών και αναπόδεικτων κατηγοριών, ο Πρόερος του APF κρατείται στην Ασφάλεια εδώ και περίπου ένα μήνα (!) ενώ επικρέμαται και η “απαγόρευση” της FN στα χνάρια των πολιτικών διώξεων που έφεραν δεκάδες εθνικιστές στις φυλακές στην Ελλάδα.

Η απόφαση για στέρηση της ελευθερίας σε τουλάχιστον δύο στελέχη της FN (Fiore, Castellino) δεν θα περάσει. Ήδη το APF αποφάσισε να συγκροτήσει, εκτός της ήδη υπάρχουσας νομικής του ομάδας, ρεύμα συμπαράστασης στον διωκόμενο Πρόεδρο, με παραστάσεις σε διάφορες χώρες, οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν.
Η ΕΛΑΣΥΝ,  θα συμμετάσχει στις διαμαρτυρίες αυτές διατρανώνοντας τις φωνές των Ευρωπαίων εθνικιστών που ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι απανταχού πολιτικοί κρατούμενοι των καθεστώτων της “δημοκρατίας” της
 ελίτ και των Στοών.
Η εμμονή τους στις προσχηματικές φυλακίσεις, που θυμίζουν καθεστώτα δουλοπαροικίας από πλευράς νομιμότητας, αποδεικνύει ότι μάς φοβούνται περισσότερο από τον οποιονδήποτε “επαναστάτη” ή “αριστερό”, που απολαμβάνει την  ασυλία τους. Ας ενισχύσουμε τους φόβους τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...