Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΤΟΥΣ... ΕΓΡΑΨΕ !!

Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Στην εφετεινή του Έκθεση, 41 σελίδων, για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα,το αμερικάνικο υπουργείο Εξωτερικών, κάνει ευρύτατη αναφορά στην εφημερίδα μας, στον Κώστα Πλεύρη και στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, με αφορμή τις πρόσφατες δίκες μας με τους Εβραίους। Αναφερόμενο στην ιστορική δίκη της 18ης Δεκεμβρίου, το State Department κατηγορεί τον Κώστα Πλεύρη για Ρατσισμό και Αντισημιτισμό και εκφράζει την ευαρέσκειά του για την πρωτόδικη καταδίκη του σε 14 μήνες φυλάκιση। Προσθέτει δε ότι στην ίδια δίκη, ο "Ελεύθερος Κόσμος" απηλλάγη όλων των κατηγοριών। Όσον αφορά τον ΛΑΟΣ, το State Department εκφράζει την ανησυχία του για την είσοδο του "ακροδεξιού" αυτού κόμματος στην Ελληνική Βουλή και κατηγορεί τον Γιώργο Καρατζαφέρη ότι ενώ δημοσίως αρνείται πως το ΛΑΟΣ είναι κόμμα αντισημιτικό και ρατσιστικό, έχει συχνά αρνηθεί το Ολοκαύτωμα, μιλάει για Εβραϊκή συνομωσία εις βάρος της Ελλάδος και καταγγέλλει ότι 136 από τους 300 Έλληνες βουλευτές είναι Μασόνοι!Στις υπόλοιπες σελίδες, η εφετεινή έκθεση του State Department είναι εντυπωσιακά σκληρή για την Ελλάδα। Η χώρα μας κατηγορείται ότι καταπιέζει δεκάδες υπαρκτές και ανύπαρκτες μειονότητες, από τους Μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης μέχρι τους Τσιγγάνους, τους Βλάχους, τους Αλβανούς και τους … Ομοφυλόφιλους। Φτάνει μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ότι αρνείται να βγάλει από την Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδος τις εχθρικές αναφορές προς τους Εβραίους και να καταγγείλει δημοσίως το έθιμο του καψίματος του Ιούδα।


Και πάλι ο Δημητράς!
Εκείνο που είναι ιδιαιτέρως αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι το εξής: Και η φετεινή έκθεση του State Department για τα ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα μοιάζει να έχει γραφεί κατευθείαν από το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι". Το ύφος, η σύνταξη, και οι λεπτομέρειες των περισυλλεγείσων πληροφοριών παραπέμπουν ευθέως στις ανακοινώσεις του Παναγιώτη Δημητρά και των συνεργατών του, ιδίως της μόνιμης κατηγόρου μας Andrea Helen Gilbert, της γνωστής Αμερικανοεβραίας διοργανώτριας του Ελληνικού Gay Parade (Παρέλαση των ομοφυλοφίλων).Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΕΥΡΗ
Στο μεταξύ: Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την … τιμητική αναφορά του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών στο πρόσωπό του, ο ελληνολάτρης δικηγόρος κ. Κώστας Πλεύρης έκανε την παρακάτω απολαυστική δήλωση:

"Κύριοι, την 19 Μαρτίου 2008 εδημοσιεύθη στον Ελληνικόν Τύπον έκθεσις εκ 41 σελίδων σχετική με την εσωτερικήν κατάστασιν, που επικρατεί στην Ελλάδα.
Εκεί υπερασπίζεσθε τους Αθιγγάνους, τους μετανάστας, κατηγορήτε το Ελληνικό κράτος δι' έλλειψιν ανεξιθρησκείας, ανακαλύπτετε στην Πατρίδα μου δήθεν εθνοτικάς μειονότητας, που δήθεν καταπιέζονται και πολλά άλλα ψεύδη, που δεν με εκπλήσσουν, διότι είσθε γνωστοί παγκοσμίως ψεύται, όπως αποδεικνύουν τα ψεύδη σας δια το Ιράκ, όπου δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής. Είσθε ακόμη και δολοφόνοι, διότι εξ αιτίας σας εφονεύθησαν μέχρι τώρα 1.150.000 Ιρακινοί. Είσθε και υποκριταί, διότι ισχυρίσθητε ότι ηγωνίσθητε κατά της δικτατορίας του Σαντάμ, ενώ άλλας δικτατορίας τας υποστηρίζετε π.χ. Πακιστάν και μάλιστα δικτατορίας θεοκρατικάς π.χ. Κουβέιτ.
Τέλος δεν είσθε κάν Αμερικανοί, αλλά Εβραίοι, ώστε το υπουργείον σας εβραιοκρατείται κι εξυπηρετεί τα εβραϊκά συμφέροντα. Δι' αυτό έχετε υπηρεσία που καταγράφει όχι τας αντιαμερικανικάς ενεργείας, αλλά τας αντισημιτικάς.Αναφέρατε στην έκθεσίν σας ως θετικόν δια την Ελλάδα ότι κατεδικάσθην "για ρατσισμό και αντισημιτισμό" εις φυλάκισιν 14 μηνών.
Επί του προκειμένου θέλω να σας παρατηρήσω τα εξής:
1) Η καταδίκη μου εφεσιβλήθη και θα δικασθώ εκ νέου. Όμως απεσιωπήσατε, ότι διά το μεγαλύτερον μέρος της κατηγορίας ηθωώθην! Όπως απεσιωπήσατε ότι κατεδικάσθην παρά την απαλλακτικήν πρότασιν της Εισαγγελέως και παρά την αντίθετον γνώμην μίας εκ των τριών δικαστών, η οποία διεφώνησε με την καταδίκην μου.2) Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να παριστάνετε τον κριτήν των εσωτερικών όλων των κρατών, κατά παράβασιν του καταστατικού του ΟΗΕ, που απαγορεύει επεμβάσεις στα εσωτερικά άλλων χωρών; Ποιος σας διώρισε ελεγκτήν του τι θα κάνη ή τι δεν θα κάνη ένα κράτος; Αν κάποιοι παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα είσθε σεις και οι προϊστάμενοί σας Εβραίοι, που κατασφάζουν με προτροπή σας τους ηρωϊκούς Παλαιστινίους, γυναίκας και παιδιά.Τα ανωτέρω θα σας έλεγε κάποιος διπλωμάτης. Εγώ όμως σας ομιλώ σαν Έλλην και σας δηλώ, ότι την έκθεσίν σας, τους συντάκτας της και αυτούς που την ανακοινώνουν τους γράφω στα αρχίδια μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...