Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

'Ηαsta la vista Χριστόφιας;'

Στις 24 Φεβρουαρίου 2008 η Κύπρος γύρισε σελίδα . Άρχισε να γράφεται μια μαύρη περίοδος . Ο κομμουνιστής υποψήφιος με την υποστήριξη πέντε κομμάτων και κινημάτων εξελέγει πρόεδρος της « κυπριακής δημοκρατίας » .
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του εφόρου εκλογών λεωφορεία με τουρκοκύπριους από τις κατεχόμενες περιοχές ξεκίνησαν για να φτάσουν στις ελεύθερες και να πανηγυρίσουν μαζί με τους κομμουνιστές αδελφούς τους , την εκλογή του Χριστόφια . Το στάδιο 'Ελευθερία' γέμισε με κόκκινες σημαίες με διάφορους ξενόφερτους ήρωες made in Cuba και σφυροδρέπανα που τις κρατούσαν κομμουνιστές που σε πολλές περιπτώσεις ήταν μεθυσμένοι (ας ελπίσουμε μόνο μεθυσμένοι) και από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούγονταν τραγούδια ας πούμε καλλιτεχνών που στη καλύτερη περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι δεν διαθέτουν το καλύτερο εθνικό φρόνιμα και ούτε είναι παραδείγματα προς μίμηση .
Στο στάδιο 'Ελευθερία' κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου λόγου του νέου πρόεδρου της κυπριακής δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια ακούστηκαν ευχαριστίες προς τα 'αδέρφια ' του, τους τουρκοκύπριους . Ίσως να τους ευχαριστούσε γιά τις τόσες σφαγές , τόσους βιασμούς και τόσα κακά που μας έχουν κάνει οι τούρκοι μέχρι τώρα .
Η ευρωπαϊκή ένωση απόκτησε το πρώτο κράτος μέλος της με κομμουνιστή πρόεδρο κάτι που δεν φέρνει τη Ε.Ε. και στη καλύτερη θέση και πόσο μάλλον σε θέση να βοηθήσει στην επίλυση του εθνικού μας προβλήματος . Η Κύπρος απέκτησε ένα πρόεδρο που στο παρελθόν αντιστάθηκε στην ένταξη τις Κύπρου στη ευρωπαϊκή ένωση και αμφισβήτησε πολλές φορές την Ελληνικότητα της Κύπρου .
Φυσικά δεν απεφεύχθησαν και οι συμπλοκές στους δρόμους της πρωτεύουσας και στη Λεμεσό μεταξύ νεαρών και κομμουνιστών . Οπός ήταν αναμενόμενο τίποτα δεν ειπώθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τις συμπλοκές για να μην φανεί ότι από την πρώτη στιγμή άρχισαν τα προβλήματα και για να μην χαλάσει βεβαία η γιορτή του κομμουνισμού .
Επίσης προβοκατόρικη ενέργεια μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια κάποιον 'αγνώστων ' οι οποίοι με βρόμικους τρόπους προσπαθούν να κατηγορήσουν και να πλήξουν μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικοφρόνων παρατάξεων και οργανώσεων αφού έβαλαν κάποιους δικούς τους να γράψουν με μπογιές στο οίκημα της Ε.Δ.Ε.Κ.
Τώρα η Κύπρος μας , περνά μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο .Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα επιτηρηθεί να πληγεί το εθνικό φρόνιμα και η ταυτότητα του Ελληνισμού της Κύπρου.
Εμείς οι Έλληνες κύπριοι θα αγωνιζόμαστε πάντα για τα δίκαια του τόπου μας . Χρειάζεται κουράγιο και αγωνιστικότητα .

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Απολλώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...