Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο όρος Τρόοδος η καλοκαιρινή Εθνικιστική κατασκήνωση .
Την φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ευρωπαίοι συναγωνιστές από την Σουηδία , την Γερμανία , την Ιταλία και την Ρουμανία.
Μέσα στην μαγευτική φύση του Τροόδους διεξήχθησαν πεζοπορείες , αναβάσεις και καταβάσεις σε βράχους με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας , αγώνες πολεμικών τεχνών ενώ το βράδυ , όλοι ανεξαιρέτως τίμησαν την παραδοσιακή κυπριακή σούβλα .
Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ανταλλάξουν απόψεις γιά το μέλλον της Ευρώπης αλλά και της Κύπρου που αποτελεί το τελευταίο Ευρωπα΄ι΄κό σύνορο.
Η κατασκήνωση έγινε κυριολεκτικά κάτω από την μύτη του κράτους του Χριστόφια το οποίο με κάθε τρόπο ήθελε να αποφύγει την συγκέντρωση των Κυπρίων , Ελλαδιτών και Ευρωπαίων Εθνικιστών.
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι με πρωτοβουλία της κομμουνιστικής νεολαίας της ΕΔΟΝ , είχε δοθεί συνέντευξη τύπου στις αρχές του καλοκαιριού όπου με την συμμετοχή των νεολαιών του Δημοκρατικού Συναγερμού , του ΔΗ.ΚΟ , της ΕΔΕΚ και του Ευρωπα΄ι΄κού κόμματος , είχε ζητηθεί η απαγόρευση της Εθνικιστικής κατασκήνωσης .

Εμείς αποδείξαμε , με την άρτια οργάνωσή μας , ότι ούτε από απειλές επηρεαζόμαστε ,ούτε μπορεί το οποιοδήποτε κόμμα της συμφοράς να σταθεί εμπόδιο στον αγώνα μας , γιά μία Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...