Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Το Σάββατο 6 Ιουνίου διεξάγονται οι Ευρωεκλογές στην Κύπρο ,μία μέρα νωρίτερα από τις αντίστοιχες της Μητέρας Ελλάδος .

Η προεκλογική περίοδος είναι νωθρή και χωρίς κανένα ενδιαφέρον αφού τα κόμματα του κατεστημένου δεν έχουν να πουν τίποτα το διαφορετικό απο όσα έχουν ήδη δείξει .

Το ΑΚΕΛ , είναι ένα κομμουνιστικό και αντιευρωπα΄ι΄κό κόμμα ενώ ο διαχρονικός ανθελληνισμός του το απομακρύνει από τις προτιμήσεις των πατριωτών ψηφοφόρων .

Ο ΔΗ.ΣΥ. το κόμμα που χρόνια ταλαιπωρεί τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου με την στήριξη στο σχέδιο Ανάν , με στελέχη όπως ο γνωστός Πουργουρίδης , με συμμετοχή στο Ευρωπα΄ι΄κό Λα΄ι΄κό Κόμμα της ελαφροδεξιάς που επιθυμεί την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει πατριωτική επιλογή .

Τα κόμματα του λεγόμενου ενδιαμέσου χώρου είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση . Το ΔΗ.ΚΟ και η ΕΔΕΚ αποτελούν τις θεραπαινίδες του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος. Όποιος τους προσφέρει τα περισσότερα υπουργεία είναι ο καταλληλότερος !!

Το ΔΗ.ΚΟ πέραν της σταθερής ...κυβερνητικής ιδεολογίας ταλαντευόταν σε ποιά ευρωπα΄ι΄κή ομάδα να ενταχθεί . Στην ευρωσοσιαλιστική ή σε εκείνη της Ευρωδεξιάς ;

Το κόμμα της ΕΔΕΚ ανήκει στον σοσιαλισμό και εκλιπαρεί την είσοδό του στην Ευρωβουλή για να υπάρξει κυπριακή εκπροσώπηση στην σοσιαλιστική ομάδα . Μια ομάδα που στηρίζει την ευρωπα΄ι΄κή προοπτική της Τουρκίας αφού θεωρεί πως είναι ...ρατσιστικό να γίνεται διάκριση σε βάρος ενός λαού με αναφορά στην θρησκεία και στην φυλή του .

Το ΕΥΡΩ.ΚΟ. δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μείγμα ασαφές , αντιομοσπονδιακών και υπολοίπων του ΔΗ.ΣΥ. Ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία που απλά λέει όχι στην ομοσπονδία. Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα της Κύπρου το κόμμα αυτό δεν θα υπήρχε.

Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι κινούνται στα όρια της ... συμπάθειας και της γελοιότητος ενώ οι Οικολόγοι δεν μπορούν να αποτελέσουν επιλογή για ένα τόπο με ένα τόσο σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα.

Το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο είναι το μόνο Εθνικιστικό Κίνημα που συμμετέχει στις εκλογές . Με σαφή ιδεολογία , σοβαρή οργάνωση και εντυπωσιακή ενημέρωση του κόσμου ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της κάθε κυπριακής επαρχίας φαίνεται πως αποτελεί την πιό ιδανική λύση για τις 6 Ιουνίου .

Είναι το μόνο Κίνημα που μιλάει για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών μας , για την παύση των προνομίων που δίνει η κυπριακή κυβέρνηση στους αχόρταγους τουρκοκυπρίους και τέλος για μία Ευρώπη των Εθνών , των παραδόσεων που να ανήκει στους πραγματικούς Ευρωπαίους και όχι στους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες .

Το Εθνικό Λα΄ι΄κό Μέτωπο αποτελεί την μοναδική επιλογή για τους πατριώτες και τους Εθνικιστές αλλά και για τους απογοητευμένους από τα άλλα κόμματα ψηφοφόρους .

Στις 6 Ιουνίου ας ψηφίσουμε Ελληνικά .!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...