Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

150 και πλέον Συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), αψήφησαν τον καύσωνα, τις παραλίες και τον ύπνο και βρέθηκαν στο Παραλίμνι για να Τιμήσουν την Μνήμη των Ηρωομαρτύρων μας Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού.

Όπως προαναγγέλθηκε και στο ιστολόγιο του Κινήματος μας, το πλάνο της Εκδηλώσεως τηρήθηκε κατά γράμμα, αρχής γενομένης από την παρουσία στο μνημόσυνο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Ακολούθως τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) πορεύθηκαν από το κέντρο του Παραλιμνίου μέχρι το κοιμητήριο όπου κατέθεσε στεφάνι εκπρόσωπος του Κινήματος, μπαίνοντας σφήνα στους ψηφοθήρες παρευρισκόμενους.

Όταν το εκλογικό πανηγυράκι τελείωσε και οι υπόλοιποι μίζεροι επέστρεψαν στην άθλια μικροαστική καθημερινότητα τους, το Κίνημα μας έπραξε το ελάχιστο, πηγαίνοντας οργανωμένα και με Ομάδα Περιφρούρησης στην Πράσινη Γραμμή στο φυλάκειο της Δερύνειας, όπου έλαβαν χώρα τα τραγικά γεγονότα του 1996.
Σε συνεννόηση με την Αστυνομία Κύπρου και τα Ηνωμένα Έθνη αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) καθώς και αδελφοί Συναγωνιστές μας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, πέρασαν το Ελληνικό Φυλάκειο και κατέθεσαν στεφάνι κοντά στο σημείο των τραγικών γεγονότων.

Σημείωση, την ίδια ώρα που ο Τούρκος στρατιώτης να κρατούσε την σκανδάλη αναμένοντας την παραμικρή ευκαιρεία για να ανοίξει πυρ ενάντια στους Συναγωνιστές μας που είχαν διαβεί την Πράσινη Γραμμή, το "κράτος μας" συνόδευε τουρκο"κύπριους" που μετέβησαν στις ελεύθερες περιοχές για να πανηγυρίσουν τους βομβαρδισμούς με βόμβες ναπάλμ στην Πάφο το 1964...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...