Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ


Πάρα πολλοί φίλοι και στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. παρακολούθησαν την πρώτη ομιλία που έγινε στα καινούργια γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην Λεμεσό .
Ούτε ο καύσωνας , ούτε η περίοδος των διακοπών εμπόδισαν τους Έλληνες Εθνικιστές από το να συγκεντρωθούν και να ακούσουν την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του στελέχους του Ε.ΛΑ.Μ.
Ο ομιλητής παρουσίασε για μία ολόκληρη ώρα αδιάσειστα στοιχεία από κομμουνιστικές πηγές όπου φάνηκε καθαρά η διαχρονική προδοσία των Ελλαδιτών και Κυπρίων κομμουνιστών .
Εντύπωση έκαναν οι φωτογραφίες από το παιδομάζωμα που διανεμήθηκαν στο κοινό . Να σημειωθεί ότι οι κομμουνιστές απήγαγαν 28.010 παιδιά και τα οδήγησαν στις χώρες του .. << σοσιαλιστικού παραδείσου >> , κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου !
Ένα από τα πλέον θετικά στοιχεία ήταν ότι την ομιλία παρακολούθησαν μαθητές και φοιτητές , πολλοί δε από αυτούς προέρχονται από αριστερές οικογένειες αλλά πλέον ανήκουν στο Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...