Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Το ΕΛΑΜ τίμησε τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο


Δυναμική ήταν η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του Αξίου Τέκνου της Πατρίδος Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
Με το πέρας του μνημοσύνου τελέστηκε τρισάγιο στον χώρο του κρησφυγέτου, όπου στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου και άλλα στελέχη του κινήματος, καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο, ο οποίος υποδέχτηκε θερμά τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ στον χώρο του Αρχηγείου της ΕΟΚΑ.


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τίμησε για άλλη μια φορά τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ, παραμένοντας πιστοί στο όραμα του θρυλικού Διγενή.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε σήμερα την μνήμη του Αρχηγού της ΕΟΚΑ, του ανθρώπου που ηγήθηκε εκείνου του ένδοξου αγώνα για την ελευθερία της Κύπρου και την ένωση με την μάνα Ελλάδα, μέσα από τον οποίο αποκτήσαμε ένα κράτος. Κάποιοι σήμερα, μη θέλοντας να σεβαστούν τις θυσίες των ηρώων μας, θέλουν με το ζόρι να επιβάλουν μιαν άδικη λύση στο λαόμας και καλούμαστε, όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Κυπριακό Ελληνισμό, να πράξουμε το καθήκον μας και να εξηγήσουμε στο λαό μας ότι μια άδικη λύση θα οδηγήσει τον κυπριακό ελληνισμό στην αγκαλιά της Τουρκίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εθνικός ξεσηκωμός στα Λύκεια της Πιερίας: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική διαμηνύουν οι μαθητές!

Μπορεί οι συριζαίοι να αντιτάχθηκαν στην κατάληψη των μαθητών στον Γέρακα, επιστρατεύοντας αρχικά τις φυλλάδες τους και αργότερα τους π...