Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

“Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ” βροντοφώναξαν χιλιάδες Εθνικιστές! Δυναμική συγκέντρωση και πορεία στην τουρκική πρεσβεία - Βίντεο, Φωτογραφίες

Η ελληνική απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και τον ενδοτισμό των ελλαδιτών πολιτικών δόθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές.


Με μία δυναμική συγκέντρωση στην Βασιλίσσης Σοφίας στείλαμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης εντός και εκτός συνόρων.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι συναγωνιστές βουλευτές Β. Καρακώστας και Γ. Σαχινίδης. Κύριος ομιλητής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Ακολούθησε οργανωμένη πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, που είχε αποκλειστεί από αστυνομικές κλούβες και πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ.
Μπροστά στο Μνημείο των Ιμίων ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και φωνάξαμε τα συνθήματα: "Τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι" και "Ελλάς Ελλάς Ή Ταν Ή Επί Τας".
Οι αντισυγκεντρώσεις των αριστερών ταγμάτων εφόδου δεν τόλμησαν να πλησιάσουν την εκδήλωσή μας. Ο Αγώνας ενάντια στον ενδοτισμό και την προδοσία συνεχίζεται.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkoi-den-jechnw-tha-ekdikhthw-brontofwnajan-chiliades-ethnikistes-dunami#ixzz592hXovbW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μ.Σαλβίνι για βαυαρικές εκλογές: «Arrivederci Merkel, Schulz και Juncker» - Die Welt: «Ήρθε το τέλος της καγκελάριου»

Για ήττα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για απόρριψη του παλιού συστήματος στις εκλογές της Βαυαρίας μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιτ...