Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

«Σαρώνει» στην Γαλλία το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Ζαν Μαρί Λεπέν .

«Σαρώνει» στην Γαλλία το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Ζαν Μαρί Λεπέν

Ο ζωντανός θρύλος του Γαλλικού Εθνικισμού Ζαν Μαρί Λεπέν επιθυμούσε επί αρκετά χρόνια να εκδώσει τα απομνημονεύματά του. Κανένας, όμως, από τους «μεγάλους» (διαβάζεται και ως «καθεστωτικούς») εκδοτικούς οίκους της Γαλλίας δεν ήταν διατεθειμένος να πράξει κάτι τέτοιο.
Αλλά να που το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του 89χρονου ιδρυτή και ηγέτη για δεκαετίες του Εθνικού Μετώπου είναι πλέον πραγματικότητα. «Ο Γιος του Έθνους» (Mémoires – Fils de la nation) κυκλοφόρησε επίσημα την περασμένη Πέμπτη και έγινε αμέσως «μπεστ σέλερ» στην Γαλλία, καλύπτοντας ακόμη και τις πωλήσεις της Amazon για μεγάλο μέρος της ημέρας!


Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «διψασμένοι αναγνώστες» προ-παρήγγειλαν το έργο των 50.000 αντιτύπων πριν καν αυτά φτάσουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος των απομνημονευμάτων του Λεπέν, Éditions Muller! Μια δεύτερη έκδοση πρόκειται να γίνει άμεσα.
Ο «γερόλυκος» Λεπέν αποδεικνύει, με την «εξαφάνιση» σε χρόνο-ρεκόρ της πρώτης έκδοσης των απομνημονευμάτων του, ότι παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στον Γαλλικό Λαό. Ο καλός φίλος του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ζαν Μαρί Λεπέν, φρόντισε για μια ακόμη φορά, να δείξει ότι μόνο ως «ξοφλημένος» και «ευρισκόμενος στο περιθώριο» δεν μπορεί να θεωρηθεί από εχθρούς και «φίλους» του. Συνεχίζει να είναι εδώ, αγέρωχος και στιβαρός, στις επάλξεις του Αγώνα για την Ευρώπη των Εθνών!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwnei-sthn-gallia-to-biblio-me-ta-apomnhmoneumata-tou-zan-mari-lepen.-mes#ixzz595jq3Bne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...