Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Εθνικιστών και Ελλήνων εργαζομένων

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Εθνικιστών και Ελλήνων εργαζομένων
Ο εορτασμός της 1η Μαΐου καθιερώθηκε στην Πατρίδα μας από τον Εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά. Ημέρα ορόσημο για όλους τους Έλληνες εργάτες αφού τους πρόσφερε όλα τα ορθά δικαιώματα που διεκδικούσαν για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και δίκαιης (οικονομικής) ανταμοιβής. Ως φυσικό επακόλουθο οι εργάτες και οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τίμησαν τον Ηγέτη Ι. Μεταξά ως τον «Πρώτο Εργάτη» του Έθνους μας.

Στον αντίλογο που φέρει η τρισάθλια προπαγάνδα των ελληνόφωνων κομμουνιστών θα ακουστεί πως ο «Νο 1 εχθρός του Λαού»,- (όπως είχαν το θράσος να αποκαλούν τον Ηγέτη του «ΟΧΙ» οι απανταχού αριστεροί) -στις 8 Μαΐου 1936 είχε χτυπήσει με τον στρατό την συγκέντρωση των καπνεργατών στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πράγματι μια στρατιωτική και δυναμική επέμβαση από πλευράς της 4ης Αυγούστου με μοναδικό σκοπό όχι να καταπνίξει την φωνή των εργατών αλλά να προλάβει την καθοδηγούμενη ανταρσία που σχεδίαζε το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος (ΚΚΕ) που είχε ως στόχο την ανατροπή Μεταξά. Δήλωσε τότε ο Εθνικός ευεργέτης για τα γεγονότα: «Κατέστην φανερόν ότι οι σκοποί οι επιδιωκόμενοι από τους διευθύνοντας την απεργιακήν κίνησιν είναι πολιτικοί, ανατρεπτικοί και όχι οικονομικοί».
Ο Ιωάννης Μεταξάς άσκησε πέρα για πέρα μια εθνική αλλά και κοινωνική πολιτική σε όλα τα επίπεδα εξαφανίζοντας επί της ουσίας κάθε πεδίο που μπορούσε να πατήσει η κομμουνιστική προπαγάνδα. Ασκώντας λοιπόν μία αυθεντική φιλεργατική πολιτική πρώτη πράξη εφόσον ανέλαβε την διακυβέρνηση του Έθνους ήταν να διορίσει στο Υπουργείο Εργασίας τον Αριστείδη Δημητράτο (μετανοημένο κομμουνιστή) ώστε να δημιουργήσουν από κοινού ένα πρόγραμμα που θα ρυθμίζει την δικαιοσύνη στον εργατικό-κοινωνικό τομέα.
Επί Ιωάννη Μεταξά καθιερώθηκε το οκτάωρο στην Ελλάδα κι αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα κοινωνικά έργα, αφού επί ημερών της 4ης Αυγούστου θεσπίστηκαν επιπροσθέτως τα παρακάτω:
- Η Πρώτη Μάιου να είναι εορτή της εργασίας.
- Δημιουργία Ταμείου Ασφάλισης Εμπόρων.
- Ίδρυση οικονομικής αστυνόμευσης για την δίωξη του λαθρεμπορίου και της άμεσης πάταξης της φοροδιαφυγής.
- Δημιουργία γραφείων ευρέσεως εργασίας στις μεγάλες πόλεις της Πατρίδας μας (ΟΑΕΔ).
- Λειτουργία Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης .
- Θεσμός Αγροτικής Ασφάλειας για την πρόληψη αγροτικών αδικημάτων.
- Πλήρης ιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ.
- Πρόσληψη ιατρικού προσωπικού.
- Η Κυριακή να εννοείται ως μη εργάσιμη μέρα για να ανήκει στον Θεό και στην οικογένεια.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή καλεί του Έλληνες Εργάτες κι Αγρότες να κλείσουν ερμητικώς τα αυτιά τους στα κούφια λόγια και στα ψεύτικα συνθήματα των εν Ελλάδι κομμουνιστών που εξυπηρετούν αποδεδειγμένα το μεγάλο κεφάλαιο εορτάζοντας την 1 Μαΐου μέσα από τα λόγια του Πρωτεργάτη τους: «Όταν λέγωμεν Κοινωνικήν μεταρρύθμισιν, εννοούμεν πρώτα την ανύψωσιν του εργατικού κόσμου, ο οποίος πρέπει να αισθανθή ότι ολόκληρος η Κοινωνία είναι αλληλέγγυος προς αυτόν και να θεωρήση η Κοινωνία ότι, ό,τι οφείλει εις τον εργατικόν κόσμον της, το οφείλει ως υποχρέωσιν και όχι ως ελεημοσύνην».
Επίσης, να μην λησμονεί ποτέ η σπονδυλική στήλη του Έθνους μας πως μόνον μια πραγματική Εθνική κυβέρνηση -μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής- έχει την θέληση και την πολιτική βούληση να δώσει μια νέα πνοή -μια νέα επανεκκίνηση στον εργατικό-αγροτικό κόσμο λύνοντας μια για πάντα τα δεσμά των μνημονίων και συνεπειών των.
Απέναντι στις ανεφάρμοστες στην πράξη ψευτοθεωρίες της αριστεράς και στην καταστρεπτική πολιτική του φιλελευθερισμού ως συνοδοιπόροι στον κοινό δρόμο του Εθνικού και κοινωνικού αδιεξόδου. Έλληνα Εργάτη – Έλληνα Αγρότη και Εργαζόμενε η φωνή σου είναι η Χρυσή Αυγή και η πράξη σου ο Λαϊκός Εθνικισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...