Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Το καρκίνωμα είτε λέγεται μαζικός φόνος Marfin είτε πάρτι στην “Αγία”…

Μετά τους Ρομά και τους παράνομους μετανάστες που έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα περιοριστικά μέτρα για τη διάδοση του κορονοϊού, ήρθε να δέσει το γλυκό με την τρίτη προνομιακή ομάδα που λειτουργεί ωσάν το κράτος να είναι δικό της, οι νόμοι δεν ισχύουν για αυτή και οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν.

Η ομάδα αυτή είναι οι κακομαθημένοι γόνοι των εύπορων οικογενειών των πλούσιων Βορείων -ή Νοτίων- Προαστίων, αρκετές εκατοντάδες εκ των οποίων επέλεξαν να κάνουν πάρτι στην πλατεία Αγίας Παρασκευής το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου και όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους επιτέθηκαν.
Και φυσικά η Αστυνομία, κατά τη συνήθειά της, συμπεριφέρθηκε με εξαιρετική αβρότητα στους νεαρούς αυτούς, οι οποίοι, καθαρά και ξάστερα, έθεσαν σε κίνδυνο την ελληνική κοινωνία και απείλησαν να τινάξουν στον αέρα ολόκληρη την προσπάθεια που επίμονα, επίπονα και με τεράστιο κόστος, καταβλήθηκε το περασμένο δίμηνο.
Γιατί αν μέσα στις εκατοντάδες αυτές άτομα που συμμετείχαν σε αυτό το αυθαίρετο «πάρτι», ένας και μόνο αν ήταν φορέας του ιού, θα μπορούσε να τον μεταδώσει σε δεκάδες άλλους και αυτοί με τη σειρά τους να ξεκινήσουν μια ανεξέλεγκτη διαδικασία διάδοσης. Δεν μιλάμε λοιπόν για κάποιες «νεανικές αταξίες» αλλά για εγκληματικές ενέργειες που μπορεί να στοιχίσουν πολλές ανθρώπινες ζωές και απίστευτη οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα.
Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι 5 Μαΐου που είχαμε αυτό το εξοργιστικό συμβάν, είναι και η μαύρη επέτειος του μαζικού φόνου στο υποκατάστημα της τράπεζας MARFIN στην οδό Σταδίου, όπου πριν δέκα χρόνια κάποιοι άλλοι …εκλεκτοί νεαροί, που παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι σήμερα, δολοφόνησαν τρεις ενήλικες και ένα αγέννητο βρέφος, το μόνο έγκλημα των οποίων ήταν ότι είχαν πάει να δουλέψουν.
Προκαλεί λοιπόν έκπληξη ο εξαιρετικά ήπιος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς κατόπιν πολιτικών εντολών, δεχόμενες αδιαμαρτύρητα τα μπουκάλια που τους εκσφενδόνιζαν οι νεαροί.
Κι αν για τους Ρομά και τους μετανάστες μπορεί να υπάρξουν δικαιολογίες για τις συμπεριφορές τους, εδώ δεν υπάρχει καμία. Ούτε φυσικά και για τους γονείς αυτών των …εκλεκτών νέων που αδιαφορούν για τις ζωές των άλλων για να κάνουν το κέφι τους.
Κατά συνέπεια, τίθεται ένα κρίσιμο ερώτημα. Πότε θα αποφασίσει το κράτος, οι πολιτικές και οι θεσμικές ηγεσίες και εν τέλει η ελληνική κοινωνία εν συνόλω, να αντιμετωπίσει αυτόν τον πυρήνα ασυδοσίας που μαστίζει τη σύγχρονη Ελλάδα;
Πλέον τα πράγματα έχουν φθάσει στο όριά τους. Ή η Δικαιοσύνη με την Αστυνομία και τις πολιτικές ηγεσίες θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, ή αυτό το καρκίνωμα θα σκοτώσει αργά ή γρήγορα την ελληνική κοινωνία. Θα σκοτώσει την Ελλάδα. Σας μοιάζει υπερβολικό; ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...