Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Η ..ΑΝΩ ΛΗΔΡΑΣ

Αποδομούν το έθνος με κάθε δυνατό τρόπο οι κομμουνιστές στην Κύπρο. Τώρα φαίνεται καθαρά γιά ποιούς λόγους οι Ευρωπαίοι ηγέτες δέχθηκαν με τόση εγκαρδιότητα έναν λάτρη της κόκκινης δικτατορίας ανάμεσά τους. Το χαρτί του σκληρού κομμουνιστή Χριστόφια θα το ανασύρουν μόνο όταν πάψει να είναι βολικός στις επιδιώξεις τους.
Τα πάντα στην Κύπρο προχωρούν βάσει ενός καλοοργανωμένου σχεδίου.
Το άνοιγμα του πεζοδρόμου της Λήδρας δεν ήταν τυχαίο . Η οδός Λήδρας είναι από τους κεντρικότερους και πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας . Τώρα μπορεί κάποιος άνετα να συνεχίσει πεζός την βόλτα του στο κατεχόμενο μέρος της Λευκωσίας. Όμως οι διαδικασίες που απαιτούνται γιά να πάει ένας πολίτης στην άλλη πλευρά , δημιουργούν το αίσθημα της νομιμότητος. Θα περιμένει δηλαδή στην σειρά , θα δείξει την ταυτότητά του στον Έλληνα αστυνομικό , θα φύγει από τα όρια ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας , θα περάσει στο κατεχόμενο μέρος της Λήδρας όπου στο τουρκικό φυλάκιο θα επιδείξει στους ψευδοαστυνομικούς την ίδια ταυτότητα . Έτσι ζητώντας την άδεια από τους « καλούς τούρκους » θα του επιτραπεί να περάσει στο « άλλο κράτος » .
Όλη αυτή η διαδικασία δημιουργεί το αίσθημα της νομιμότητος όπως όταν ταξιδεύουμε από την Κύπρο σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπα΄ί΄κό κράτος . Παύει έτσι στο μυαλό του Κύπριου ταξιδιώτη να υπάρχει η κατοχή , η διεκδίκηση των σκλαβωμένων εδαφών μας , η αδικία , η βία , οι χαμένες περιουσίες.
Ένας άλλος τρόπος που μεθοδεύουν οι αγγλοαμερικανοί γιά να απαλειφθούν από την μνήμη μας οι παραπάνω έννοιες είναι η πλύση εγκεφάλου που θα υποβάλλουν στον Ελληνοκυπριακό λαό .

Η άθλια αυτή προπαγάνδα έχει την μορφή των ομάδων εργασίας από « φωτισμένους » ε/κ και τ/κ που τελούν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Έχουν χωρισθεί σε διάφορους τομείς όπως παιδείας , εγκληματικότητας , περιβάλλοντος κ.α. έχοντας με αυτόν τον τρόπο δημιουργήσει μία μικτή σκιώδη κυβέρνηση όπως ακριβώς την ονειρεύονται οι ξένοι. Μία κοινή κυβέρνηση που θα κληθεί να λύσει όλα τα μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν στο νέο κράτος. Αμφιλεγόμενες προσωπικότητες από όλα τα Ε/κ κόμματα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να επιβληθούν πιο εύκολα τα σχέδια αυτά στον κυπριακό λαό . Ακόμα και το Ευρωπα΄ί΄κό Κόμμα παίρνει μέρος διά του πρώην υπουργού Υγείας κ. Καδή. Το αντιομοσπονδιακό ΕΥΡΩ.ΚΟ. συμμετέχει στην
προσπάθεια αφελληνισμού της Μεγαλονήσου.
Να τονίσουμε ότι γνωστό στέλεχος του συγκεκριμμένου συνοθυλεύματος επαίρονταν γιά την όχι καλή παρουσία της φοιτητικής μας παράταξης « Έπαλξις » στις εκλογές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας λέγοντας με περισσή χαρά πως το ΕΥΡΩ.ΚΟ. βοήθησε στην συρρίκνωση των ποσοστών της « Επάλξεως » ! Δικαίως θα έχουν και αυτοί την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους στις εκδηλώσεις εθνικής μνήμης ανά την ελεύθερη Κύπρο.
Η προπαγάνδα όμως θα κτυπήσει και την νεολαία. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις η Ελληνική νεολαία της Κύπρου δεν επιθυμεί με κανένα τρόπο την συμβίωση με τους τούρκους.
Γιά αυτόν τον λόγο οι κομμουνιστές εισάγουν στα κυπριακά σχολεία το μάθημα της διζωνικής ομοσπονδίας !! Αφού διέλυσαν το μάθημα της Ιστορίας , έκαναν προαιρετικό το μάθημα των Θρησκευτικών γιά τους αλλόδοξους , δέχονται το αγγλικό δίπλωμα του GCE γιά την είσοδο στα κυπριακά πανεπιστήμια ,τώρα φέρνουν την αθλιότητα αυτή στο εκπαιδευτικό μας σύστημα έτσι ώστε οι περιχαρείς νεοκύπριοι καθηγητές να παράγουν ευκολότερα γενίτσαρους . Τι θα διδάσκουν αλήθεια; Θα μαθαίνουν στους μαθητές ότι οι Κύπριοι δεν ανήκουν στο Ελληνικό έθνος , ότι οι τ/κ είναι αδέλφια μας όπως και οι έποικοι διότι έπειτα από τόσα χρόνια έχουν εγγόνια στην Κύπρο και δεν είναι σωστό να τους διώξουμε , ότι μπορεί να έχουμε υποστεί βαρβαρότητες αλλά κάναμε και εμείς οπότε καιρός είναι να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να ζήσουμε αγαπημένοι , όλοι μαζί. Αυτή θα είναι περίπου η διδακτέα ύλη !
Ένας από τους πολέμιους του Ελληνισμού της Κύπρου είναι ο ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης τον οποίο κάποιοι θεωρούσαν πρότυπο αγωνιστή με τα καραγκιοζιλίκια που έκανε κατά καιρούς στις Βρεττανικές βάσεις.
Ο λεγάμενος πρότεινε να απλοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα , έτσι ώστε να την μαθαίνουν ευκολότερα οι μαθητές μας. Η υψηλού επιπέδου πρόταση
περιλαμβάνει την κατάργηση των γραμμάτων ήτα και ύψιλον όπως και των διφθόγγων !! Ήδη οι ακαδημα΄ί΄κοί μας, από το πρω΄ί΄ μέχρι το βράδυ μελετούν συστηματικά τις νέες ιδέες του εκπροσώπου μας στην ευρωβουλή.
Παράλληλα ο ανεκδιήγητος Ματσάκης ζήτησε την απομάκρυνση των Ελλαδιτών αξιωματικών από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου διότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός στρατιωτικοί ξένου κράτους να στελεχώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.!!
Οι φαιδρές αυτές προτάσεις έχουν προκαλέσει την οργή τόσο των μαθητών όσο και των Αξιωματικών Κυπρίων και Ελλαδιτών οι οποίοι μαζί εκπαιδεύουν την νεολαία για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών μας.

Όλα αυτά γίνονται χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης . Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το Ευρωπα΄ι΄κό κόμμα στηρίζουν τις προσπάθειες του Χριστόφια , το ίδιο και τα Μ.Μ.Ε. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρίστηκαν τα χρέη συγκροτήματος προς το κράτος με ανταλλάγματα , βέβαια . Γιά αυτό τον λόγο γίνονται αναφορές σε ηγέτες των δύο κοινοτήτων και όχι στον πρόεδρο ενός νομίμου κράτους και στον ψευτοπρόεδρο των κατεχομένων.
Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί ήταν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δηλαδή έρχονται σημαντικές αλλαγές στην ζωή των Κυπρίων πολιτών , οι οποίοι θα πρέπει να ενημερωθούν έγκαιρα γιά να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν .
Προφανώς ο λαός είναι το κορό΄ι΄δο της όλης υπόθεσης αφού θα πρέπει να ενημερωθεί αλλά όχι και να αποφασίσει όπως έγινε με το σχέδιο Ανάν.

Η μόνη φωνή αντίδρασης είναι εκείνη των Ελλήνων Εθνικιστών . Πάρα πολλοί μαθητές στελεχώνουν καθημερινά την Ε.Φ.Ε.Ν. και τις φοιτητικές παρατάξεις του Δράσις – ΚΕΣ , της ΠΕΟΦ και του Μετώπου Κ.Φ. ΗΝ. ΒΑΣ. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο πόλεμος που δεχόμαστε τον τελευταίο καιρό .
Οι Έλληνες όμως δεν κάμπονται . Θα μας βρίσκουν μπροστά τους στα σχολεία , στα πανεπιστήμια , στους δρόμους , στην Κύπρο , την Ελλάδα , την Μ. Βρεττανία . Παντού. Ο Ελληνισμός θα υπερισχύσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...