Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ; ...

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην βία των λαθρομεταναστών σε βάρος των Ιταλίδων , διοργανώνει η ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ στην Περούτζια , το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου .

Η παραβατικότητα της αλλοεθνούς μάζας που έχει εισβάλλει στην Ιταλία , ενισχυμένη από την φιλελεύθερη ιδεολογία της << αγοράς χωρίς σύνορα >> θα βρει μπροστά της την αντίσταση της ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ που υποστηρίζει το δικαίωμα της άμυνας των Ιταλών στην ίδια τους την χώρα .

Οι πράξεις βίας των λαθρομεταναστών είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους των Ιταλικών πόλεων . Η ΦΟΡΤΣΑ ΝΟΥΟΒΑ καλεί τους Ιταλούς να επαναστατήσουν διά μέσου της πολιτικής πράξης και να μην επιτρέψουν την παρουσία των αλλοεθνών που έχει φέρει την βία σε βάρος των Ιταλίδων , τα ναρκωτικά και το έγκλημα .

Η πόλη της Περούτζια που υπέφερε από τις τελευταίες εγκληματικές πράξεις των παράνομων αλλοδαπών με σωρεία βιασμών σε βάρος ντόπιων γυναικών θα υψώσει το λάβαρο της αντίστασης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Φ.Ν. ο Πάολο Καρατοσσίδης και ο Ρ. Ντόντι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...