Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Επιτυχής η πρώτη εκδήλωση του ΚΕΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλη μια εκδήλωση του ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε νωρίτερα απόψε στην αίθουσα διαλέξεων του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου στην Πάφο, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ομιλίες που εκφώνησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος και ο Αγωνιστής της ΕΟΚΑ κ. Χρίστος Μιτσίδης.
Η εκδήλωση, η οποία ήταν η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά που διοργανώνει ή συμμετέχει το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για την επέτειο της 1ης Απριλίου, κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη καθώς τιμήθηκε από αρκετό κόσμο της πόλης και επαρχίας Πάφου, δείχνοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει το Κίνημα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο, ανήμερα της επετείου έναρξης του μεγαλειώδους αγώνα, ακολουθούν άλλες τρεις εκδηλώσεις: το πρωί στις 9 σύναξη στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό και ακολούθως πορεία στο κρυσφήγετο του Διγενή. Νωρίς το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 4 συμμετοχή στην καθιερωμένη ετήσια εορταστική εκδήλωση στο στάδιο “Ελευθερία” στη Λευκωσία και στις 7.30 το βράδυ κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό.
Το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ τιμά την επέτειο με δυναμική παρουσία σε όλες τις πόλεις. Το Κίνημα γιγαντώνεται βήμα βήμα και παρουσιάζεται έτοιμο να δεχτεί στους κόλπους του όλους όσοι κατανοούν την πραγματική σημασία του αγώνα της ΕΟΚΑ και δεν έχουν ακόμη συμβιβαστεί με σχέδια Ανάν και λοιπές “λύσεις” που θα επιφέρουν τον εκτουρκισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...