Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ




Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , συγχαίρει τους χιλιάδες Έλληνες της Κύπρου που συμμετείχαν στο «Συλλαλητήριο του ΟΧΙ» χθες βράδυ (24/4/2009) και με τη δυναμική τους παρουσία έστειλαν ξεκάθαρα μηνύματα στους κυβερνώντες αλλά και στους σκοτεινούς κύκλους που απεργάζονται νέα σχέδια τα οποία, ο μη γένοιτο, θα τουρκοποιήσουν την από αιώνες ελληνική Μεγαλόνησο.
Συγχαίρουμε επίσης όλους όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας στην πορεία που ακολούθησε προς το οδόφραγμα της Λήδρας, όπου μέλη και φίλοι της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ το απέκλεισαν συμβολικά και μη επιτρέποντας την είσοδο και την έξοδο από αυτό, ανήρτησαν πανό όπου αναγραφόταν «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» στέλνοντας παράλληλα και ένα κοινωνικό μήνυμα.
Τα οδοφράγματα πρέπει να κλείσουν και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον! Το Κ.Ε.Α ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ πρωτοστατεί στην προσπάθεια αυτή και θα υπάρξει συνέχεια στις κινητοποιήσεις οι οποίες στο μέλλον θα είναι ακόμη πιο δυναμικές.
Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ δείχνει το δρόμο!
Όλοι μαζί θα πετύχουμε…
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ






Συνέλληνα,

Τα Αγγλοτουρκικά συμφέροντα αποφάσισαν να αφανίσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Το μιαρό έργο τους συνεπικουρείται από την εθελόδουλη Κυπριακή Κυβέρνηση η οποία χαίρει της απόλυτης υποστήριξης της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης.

Στο σχεδιασμό τους πρώτος στόχος είναι η Νεολαία μας, η οποία αφελληνιζομένη εξουδετερώνεται ηθικά και ψυχικά και η χαριστική βολή επέρχεται με τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Τα ναρκωτικά διοχετεύονται από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές μέσω των οδοφραγμάτων την διάνοιξη των οποίων χαιρέτισε και ενθουσιωδώς βοήθησε η Κυβέρνηση και λοιπή πολιτική ηγεσία.

Αυτοί τούτοι οι πολιτικοί γνωρίζουν το έγκλημα πλην όμως ως συνεργοί και το ανέχονται και συγχαριεντίζονται με τον κατακτητή.

Εσύ ως πότε θα γίνεσαι αδιάφορος μάρτυρας του εγκλήματος;

Σήκω όρθιος επιτέλους!

Υπερασπίσου τη ζωή των παιδιών σου.

Απαίτησε να κλείσουν τα οδοφράγματα.

Τα οδοφράγματα της υποταγής του τζόγου και των ναρκωτικών.

Τα οδοφράγματα του θανάτου.

Οργανώσου μαζί μας. Θα νικήσουμε!


ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...