Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ !

Τελείωσε χθες με επιτυχία και το τελευταίο σκέλος της προεκλογικής μας εκστρατείας. Συναγωνιστές μας επέδρασαν σε διάφορα κεντρικά σημεία της Κύπρου (Λευκωσία, Παραλίμνι, Λάρνακα και Λεμεσό), κάνοντας αρκετά αισθητή την παρουσία τους, μοιράζοντας φυλλάδια και άλλα έντυπα.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι κάτοικοι των διαφόρων περιοχών έρχονταν σε επαφή με τα μέλη μας καθώς έδειξαν να συμμερίζονται τις απόψεις, τις ιδέες μας, και τις ανησυχίες μας.
Αρκετοί από τους κατοίκους μας δήλωναν πως έχουν βαρεθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που έχει καταστήσει τους τούρκους σε μειονότητα με υπέρμετρα δικαιώματα, δηλαδή σε αφεντικά του βορρά και συναίτερους στον νότο. Όπως επίσης άρχισαν να ανησυχούν για την ανεξέλεγκτη πλέον λαθρομετανάστευση που μέρα με την μέρα βλέπουν να γεμίζει το νησί μας, καθώς επίσης άρχισαν πλέον να νιώθουν ξένοι στις ίδιες τους τις γειτονιές.
Η προεκλογική εκστρατεία έληξε, όμως πέραν των ευρωεκλογών δεν σταματάμε εκεί. Η δράση μας θα συνεχιστεί. Και όσο περισσότερο δυναμώνουμε, τόσο περισσότερο θα δυναμώνει και η δράση μας, αλλά και η φωνή μας απέναντι στο σάπιο κατεστημένο!
Γιατί εμείς πέρα από τα κόμματα, που νοιάζονται μόνο για την καρέκλα, και τα αξιώματα, εμείς είμαστε ένα κίνημα βγαλμένο μέσα από τον λαό, με δράση στο δρόμο!Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στις 6 του Ιούνη, ένα πράγμα να ξέρουν όλοι που δεν τους άρεσε η κάθοδος μας στις Ευρωεκλογές!
Ο αγώνας μας δεν σταματά το βράδυ της Κυριακής μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων!Ο αγώνας δεν τελείωσε!
Ο Αγώνας ΤΩΡΑ αρχίζει!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Τέλος καλούμε όλους τους Έλληνες της Κύπρου να πυκνώσουν τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος μας, ούτως ώστε όλοι μαζί , με μια φωνή, να δώσουμε αγώνα για το μέλλον μας, για τις επόμενες γενιές που έρχονται αλλά και για τις γενιές που πέρασαν και έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για να παραμείνει τούτος ο τόπος Ελληνικός.
Ενάντια σε κάθε τι ανθελληνικό, τουρκοπροσκυνημένο, έκφυλο και ξεπουλημένο.
Ένα αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ


Από την σελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑ'Ι'ΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...