Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ !


Είναι ο Όρσε Στεφκόβσκι, παραδοσιακός τραγουδιστής στα Σκόπια που σπέρνει ψέμματα και μίσος για την Ελλάδα μας και την Μακεδονία σε όλον τον κόσμο. To βίντεο με το τραγούδι ΟΧΕΤΟ κατά της Πατρίδας μας σας το δημοσιεύσαμε από εχθές το πρωϊ και το αργά το βράδυ αφού είχε κυκλοφορήσει αρκετά στο διαδίκτυο το ανηπαρήγαγε και ο ζούγκλας, συνοδεύοντας το από άπειρες ΠΑΠΑΡΙΕΣ (που λέει και ο φίλος του ο Ζουράρις...)
Ο Όρσε Στεφκόβσκι λοιπόν, που αυτή την εποχή βρίσκεται στα Σκόπια, είναι αυτός που θέλει να...περπατήσει στην «Σολούν» αλλά δεν θα προλάβει. Του υποσχόμαστε όμως ότι αργά ή γρήγορα θα τον σύρουμε δεμένο ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ δίπλα από τον Λευκό Πύργο και κάτω άπο το άγαλμα του Στρατηλάτη μπας και βάλει μυαλό...
Διαδώστε την φωτογραφία του σκουληκιού όπου υπάρχουν Έλληνες αφού εκεί αυτός ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΣ τύπος, βρίσκει πρόσφορο έδαφος ανάμεσα σε προδότες και γενίτσαρους, να απλώσει το δηλητήριο του.
Πέρυσι και πρόπερσι βρισκόταν στην Αυστραλία όπου και έδωσε σειρά από συναυλίες με παρόμοιες ανθελληνικές εκτελέσεις, σε Σύδνεϋ, Μελβούρνη και Αδελαϊδα.
Η ροή πληροφοριών για τον φουκαρά που δεν έχει καταλάβει μάλλον ότι ΕΜΠΛΕΞΕ, ξεκίνησε. Και δεν σταματάει...

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...