Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕ-ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ , Γεώργιος Καρατζαφέρης επισκέφτηκε το νησί μας προ ολίγων ημερών, μέσα στα πλαίσια της απόπειρας του κόμματος του για περαιτέρω επιρροή στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο.
Δεν ήταν η πρώτη κάθοδος του συγκεκριμένου κυρίου στην πατρίδα μας, μιας και είναι ο πρώτος Ελλαδίτης πολιτικός που επισκέφθηκε τα κατεχόμενα υπό την σκιά της μισητής ημισελήνου.Επιπλέoν, ο άνθρωπος αυτός (ο οποίος παραδέχεται επισήμως πως είναι πολιτικό τέκνο του Μητσοτάκη και ανήκει στην ίδια παράταξη με την Νέα Δημοκρατία) , κατέχει άλλη μια πρωτιά στην πολιτική ζωή της Κύπρου.
Είναι αυτός που στηρίζει με πάθος την πολιτική Χριστόφια στο Κυπριακό, υπό το πρίσμα μάλιστα των απαράδεκτων συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου του 1960.Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει τις γνωστές σε όλους μας τακτικές της πατριδοκαπηλίας στον Ελλαδικό χώρο, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες δηλώσεις του δήθεν ενάντια στην λαθρομετανάστευση, την ίδια στιγμή που το κόμμα του διατηρεί αντιρατσιστικές επιτροπές και δηλώνει υποταγή στον Διεθνή Σιωνισμό γιορτάζοντας την ανθελληνική γιορτή της Χανουκά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όντας το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα στην Κύπρο, δηλώνει εξ' αρχής την αντίθεση και την αγανάκτηση του σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξαγοράς του Εθνικού Φρονήματος του Κυπριακού Ελληνισμού από φθηνούς πολιτικάντηδες.

"Κριτές μας οι αγέννητοι και οι νεκροί"

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑ'Ι'ΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...