Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.


Για άλλη μία χρονιά (4) το νόμιμο γερμανικό κόμμα του ΝPD θα διοργανώσει τo πολύ πετυχημένο φεστιβάλ "Για την Ευρώπη των Εθνών" , και υπολογίζεται να μαζέψει πέραν τον 3000 Γερμανών συναγωνιστών.

Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου , στην πόλη Πόεσνεκ της Ανατολικής Γερμανίας και θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι αρκετών Εθνικιστικών κομμάτων-κινημάτων από διαφορετικές χώρες όπως από την Σουηδία, την Ελβετία, την Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, την Ιταλία, την Μ. Βρετανία, την Ισπανία, την Τσεχία, την Αυστρία και βέβαια από την διοργανώτρια Γερμανία.

Φέτος έγινε η τιμή και στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη διεθνή αυτή εκδήλωση . Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως ένα νόμιμο εθνικιστικό κόμμα της Μεγαλονήσου συμμετέχει στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια των πατριωτικών κομμάτων κερδίζοντας την διεθνή αναγνώριση με τους αγώνες που διεξάγει για μία Κύπρο Ελεύθερη , Ελληνική σε μία Ευρώπη των λαών και των παραδόσεων.

Αντιπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε ομιλία θα κάνει γνωστό το πρόβλημα της Κύπρου στους Ευρωπαίους συναγωνιστές, σε ΣΩΣΤΕΣ βάσεις, αφού θα μιλήσει για το πρόβλημα εισβολής και κατοχής από τον μόγγολο τούρκο εισβολέα, και όχι για δικοινοτικό πρόβλημα όπως συνηθίζουν να κάνουν οι πολιτικάντηδες μας, μαθαίνοντας έτσι και οι Ευρωπαίοι τι ακριβώς συμβαίνει στο νησί μας, ενώ παράλληλα θα τους ενημερώσει για τις θέσεις και τις δραστηριότητες του Κινήματος.

Η πρόσκληση αυτή είναι άλλη μια επιβράβευση της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται από τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Τέλος καλούμε του Έλληνες της Κύπρου να πυκνώσουν τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ούτως ώστε όλοι μαζί, με ποιο δυνατή φωνή να περάσουμε ποιο δυνατά το μήνυμα σε Κύπρο και Ευρώπη, ότι τούτη η γη ΔΕΝ ξεπουλιέται.

ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...