Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΜΟΝΟ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.

Δεν θα εορταστεί φέτος ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. , στην Κύπρο !
Με την αιτιολογία ότι η 1η Απριλίου είναι η Μεγάλη Πέμπτη αποφασίστηκε , πριν από μερικές μέρες , να μετατεθούν οι εκδηλώσεις για την Κυριακή 28 Μαρτίου .
Όμως ούτε σήμερα Κυριακή έγινε κάποια εκδήλωση .
Ευτυχώς οι μόνοι που προσήλθαν στους συνήθεις χώρους εκδηλώσεων στην Λεμεσό ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ .

Αυτοί τίμησαν με τον τρόπο τους τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του μοναδικού κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος στην Κύπρο :


Σήμερα Κυριακή, έγινε η καθιερωμένη πορεία από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό μέχρι το κρησφύγετο του Διγενή, για την επέτειο της έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α.
Φέτος, την Πορεία ανέλαβε επάξια το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), με άψογη πειθαρχία και σχεδιασμό , διεξήγαγε ομιλία, έκανε κατάθεση στεφάνου και μονόλεπτο σιγή εις μνήμη των Αγωνιστών.
Σήμερα, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ήταν στην κυριολεξία οι μόνοι παρόντες και επι της ουσίας οι διοργανωτές της εκδήλωσης, αφού οι πολιτικάντηδες δεξιών αποχρώσεων φαίνεται πως αποφάσισαν να αλλάξουν "target group" ψηφοφόρων. Χαιρόμαστε, γιατί τουλάχιστον είναι ειλικρινείς και έστω και αργά αντιλήφθηκαν πως σε Εθνικού χαρακτήρος εκδηλώσεις δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης .

Ε.ΛΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...