Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Το κόμμα της ελευθερίας ( PVV ) φαίνεται πως είναι ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της Ολλανδίας αυξάνοντας τις βουλευτικές του έδρες από 9 σε 24 .
Ο Geert Wilders, 46 ετών , ιδρυτής του PVV, είχε γίνει διάσημος για την
ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Fitna" που δημιούργησε το 2008 με έντονα στοιχεία ισλαμοφοβίας.
Παράλληλα πολλές φορές έχει χαρακτηρίσει το Ισλάμ ως μία «θρησκεία φασιστική" και το "Κοράνι" ένα βιβλίο όπως "Ο Αγών μου".
Ο Wilders έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το κλίμα εναντίον των μουσουλμάνων που υπάρχει στην Ολλανδία μετά την δολοφονία του Theo van Gogh, το 2004, που σημειώθηκε από τα χέρια ενός Μαροκινού .
Ο Wilders δείχνει να εκφράζει έναν λόγο «πολιτικά ορθό» και ποτέ δεν έχει επιδοθεί σε χαρακτηρισμούς κατά των ομοφυλοφίλων .
Διοικεί δικτατορικά το κόμμα του , έχει τον απόλυτο έλεγχο της κοινοβουλευτικής ομάδας του , στα μέλη της οποίας απαγορεύει να εισέλθουν στο κέντρο Τύπου !
Δεν αποδέχεται προσκλήσεις σε πολιτικές συζητήσεις στα Μ.Μ.Ε. παρά μόνο αν είναι ο μοναδικός καλεσμένος .

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία εβραϊκή ολλανδική εφημερίδα <<>> έχει επισκεφθεί το Ισραήλ πάνω από σαράντα φορές κατά το τελευταίο τέταρτο του αιώνα ενώ έχει συναντηθεί με τους Αριέλ Σαρόν και Εχούντ Ολμέρτ.

Τον Ιούνιο του 2009 δηλώνει ότι << το Ισραήλ είναι η εμπροσθοφυλακή και το πρώτο μέτωπο άμυνας >> της Ευρώπης έναντι της μεταναστευτικής επέλασης του Ισλάμ.
Έχει πει επίσης πολλές φορές, «Λατρεύω το Ισραήλ, την Αμερική και την Θάτσερ."
Η εφημερίδα «De Pers" ανέφερε ότι στις 11 Νοεμβρίου 2009 το βράδυ ο Wilders δείπνησε στην Χάγη σε τόπο που έχει κρατηθεί μυστικός με τον υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων του Ισραήλ Lieberman (ιδρυτής του δεξιού κόμματος του Neytenou) .
Λίγο πριν την συνάντηση το δεύτερο ολλανδικό κρατικό κανάλι, ανέφερε ότι πολλοί Αμερικανοί που υποστηρίζουν το Ισραήλ οικονομικά υποστηρίζουν επίσης και τον Wilders.
Όλα συνηγορούν στο ότι ο Wilders δεν έχει δημιουργήσει ένα εθνικιστικό κίνημα παρά φαίνεται ότι είναι ένας προβοκάτορας βασιζόμενος στους σιωνιστές ο οποίος εκμεταλλεύεται την λαϊκή διαμαρτυρία του ολλανδικού λαού ενάντια στην εισβολή των μουσουλμάνων στην ευρωπαϊκή αυτή χώρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...