Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ




Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας απαντάει η Φόρτσα Νουόβα , στην απληστία των τραπεζών και των διεθνών κερδοσκόπων .

Η κινητοποίηση ξεκινάει στις 8 Μαϊου και τελειώνει στο κέντρο του παραγωγικού Βορρά το Μιλάνο . Στην ιταλική μεγαλούπολη στις 22 Μαϊου θα γίνει πορεία στους δρόμους της πόλης όπου θα συμμετάσχουν Εθνικιστικά κόμματα από όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμμένα θα υπάρξουν αντιπροσωπείες από την Ουγγαρία , την Γαλλία , την
Ισπανία ,την Κύπρο ενώ αναμένονται συμμετοχές και από άλλες χώρες .

Το πρόβλημα της Ελλάδος ενώνει τους Ευρωπαίους Εθνικιστές αφού μετά την Ελλάδα σειρά παίρνουν η Πορτογαλία , η Ισπανία και η Ιταλία .

Δεν πρέπει να ξεχνούμε και την περίπτωση της Ουγγαρίας όπου το 2006 ο πρόεδρος της χώρας παραδέχθηκε ότι παγίδεψε τον λαό της κεντροευρωπαϊκής χώρας . Το αποτέλεσμα ήταν η λαϊκή εξέγερση κατά την διάρκεια της οποίας χιλιάδες Ούγγροι περικύκλωσαν το Κοινοβούλιο και κατέλαβαν το κτήριο της κρατικής τηλεόρασης !

Πρωτοστάτης της εξεγέρσεως ήταν ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος HVIM , Λάζλο Τοροτσκάϊ , ο οποίος θα είναι παρόν στην εκδήλωση του Μιλάνου .

Από την Κύπρο βέβαια έχει ήδη προσκληθεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο το οποίο είναι το μοναδικό αξιόπιστο Εθνικιστικό κόμμα της Ελληνικής Μεγαλονήσου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...