Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ


Η μεγάλη νίκη των "Σουηδών Δημοκρατών" στις εκλογές της σκανδιναβικής χώρας ήταν σίγουρα το πιό αξιοσημείωτο γεγονός.
Μπορεί να μην συμφωνούμε σε κάποια πράγματα μαζί τους δεν μπορεί όμως οι όποιες διαφορές μας, να στερήσουν την χαρά από το να δούμε ένα ακόμα εθνικιστικό κόμμα να συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά στα δρώμενα της χώρας του.
Οι Sverigedemokraterna αντιτάχθηκαν σθεναρά στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που έχει αλλοιώσει φυλετικά και έχει διαλύσει οικονομικά το περίφημο σουηδικό μοντέλο. Οι χιλιάδες των τριτοκοσμικών που έχουν εισβάλλει στην Σουηδία ευθύνονται για την όψη που παρουσιάζουν πλέον οι σουηδικές πόλεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Μάλμοε στα νότια της χώρας.
Η βία σε βάρος των γυναικών και των παιδιών, ο θρησκευτικός φανατισμός, ο προσηλυτισμός ακόμα και τα εγκλήματα τιμής από τους θρασύδειλους εισβολείς οι οποίοι τρέφονται από τα κρατικά επιδόματα των αγρίως φορολογουμένων Σουηδών πολιτών, είναι πλέον καθημερινά φαινόμενα.
Με την συνετή πολιτική αλλά και με την αποφυγή λαθών του παρελθόντος οι Σουηδοί Δημοκράτες του Jimmie Åkesson από το 0,5% έφτασαν στο 5,7% των ψήφων και θα έχουν 20 βουλευτές στο κοινοβούλιο της χώρας τους. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τα σουηδικά Μ.Μ.Ε. δεν προέβαλαν τις συγκεντρώσεις του κόμματος ενώ επιδόθηκαν σε ένα ανεκδιήγητο πόλεμο λάσπης.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία πανικόβαλε τα ψοφοδεή πολιτικά κόμματα της κεντροδεξιάς και των σοσιαλδημοκρατών οι οποίοι δήλωσαν πως δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τους Sverigedemokraterna.
Στον... δημοκρατικό θρήνο συμμετέχουν και οι ποικιλόχρωμοι αντιρατσιστές της Σουηδίας οι οποίοι σε χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας δήλωσαν πως δεν συμφωνούν με το αποτέλεσμα των εκλογών!
Σε όλη την Ευρώπη τα Εθνικιστικά κόμματα είναι σε διαρκή άνοδο. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες αντιστέκονται πλέον στην οργανωμένη φίμωση των πατριωτικών φωνών που μιλούν για μία Ευρώπη των Εθνών και των παραδόσεων!
Στην Κύπρο μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει πολιτικές σχέσεις, συνεχή επικοινωνία και συμμετοχή σε συνέδρια με τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης και ενημερώνει μέσω αυτών εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες για το κυπριακό πρόβλημα και για τους αγώνες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Ο άνεμος στην Ευρώπη πνέει πλέον από τη σωστή κατεύθυνση. Σύντομα θα έρθει και στην Κύπρο όπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί τον μοναδικό φορέα της Εθνικής ιδέας και αξιοπρέπειας.
Ο αγώνας μας έχει απήχηση αφού πάρα πολλοί Έλληνες της Κύπρου συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και οικογενειακών πολιτικών καταβολών.


Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, όμως:


"Μόνο φτερά των αετών βρίσκεις μετά τις μπόρες,
γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες".




Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...