Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ


Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Policy Link , οι λευκοί Αμερικανοί θα είναι μειονότητα μέχρι το 2040. Η έρευνα έρχεται να διαψεύσει παλαιότερη που έφερνε το κατάντημα των Η.Π.Α. κατά 10 χρόνια αργότερα!

Σε ορισμένες πολιτείες όπως στις Καλιφόρνια,Τέξας,Χαβάη,Νέο Μεξικό, Ουάσιγκτον οι λευκοί είναι ήδη μειονότητα! Επιπλέον τα μισά παιδιά που γεννιούνται στις Η.Π.Α. ανήκουν σε άλλες φυλές! 
Η Policy Link δημοσίευσε μάλιστα χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών όπου φαίνεται καθαρά η αύξηση των μαύρων, των Ασιατών, των Ισπανοφώνων ενώ παράλληλα υπό μείωση τελεί ο λευκός  πληθυσμός.

Η Angela Glover Blackwell εκ των ιδρυτών της εταιρείας δήλωσε : "Ο χάρτης που δημοσιεύσαμε δείχνει πεντακάθαρα πόσο δραματικά και πόσο γρήγορα αλλάζει το πρόσωπο των Η.Π.Α. Μέχρι το 2040 οι έγχρωμοι θα αποτελούν την πλειοψηφία των Η.Π.Α."

Στις νότιες πολιτείες ο ισπανόφωνος πληθυσμός έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια και υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια!

Αλλά και οι λαοί της Ευρώπης  αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με την μαζική λαθρομετανάστευση αλλογενών και αλλοθρήσκων πληθυσμών. Στην Μ. Βρετανία οι ντόπιοι κάτοικοι θα καταστούν μειονότητα μέχρι το 2066 ενώ τα παιδιά των αλλοδαπών θα αποτελούν την πλειοψηφία από το 2021.

Στην Κύπρο ο Ελληνικός πληθυσμός απειλείται από τον εποικισμό των λαθρομεταναστών που γίνεται με την ανοχή και την βοήθεια της κυβέρνησης. Τα συνεχή βοηθήματα τα οποία δίδονται στους  αλλοδαπούς συνέτειναν στην ροή του μεταναστευτικού ρεύματος . Μεγάλες περιοχές των πόλεων μας έχουν ήδη καταληφθεί και έχουν αλλάξει πολιτιστική, θρησκευτική, βιοτική, αισθητική και γλωσσική ταυτότητα.

Μοναδικό ανάχωμα σε αυτήν την εισβολή που δέχεται η Ελληνική Μεγαλόνησος είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Πρόσφατα έπειτα από απαίτηση των κατοίκων της Πάφου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας κατά της λαθρομετανάστευσης που είχε κατάληξη στο ξενοδοχείο "Αγαπήνωρ" όπου το κράτος προσφέρει στέγαση και σίτιση σε μεγάλο αριθμό παρανόμων.

Η ραγδαία άνοδος του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών οφείλεται μεταξύ άλλων και στην έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης αφού πρώτο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζήτησε την άμεση απέλαση των λαθραίων από την Κύπρο.

Αγωνιστείτε μαζί μας για ένα κράτος Εθνικό, Κοινωνικό, για μία Κύπρο Ελεύθερη, Ελληνική μέσα σε μία Ευρώπη των Εθνών και των Παραδόσεων!

Στράτος Καρανικολάου
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...