Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΕΞΟΡΜΗΣΗ Χρυσής Αυγής σε νομούς της Μακεδονίας


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η περιοδεία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, σε αρκετούς νομούς της Μακεδονίας, με σκοπό την προώθηση των θέσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Αξίζει να τονιστεί ότι η περιοδεία αυτή δεν απορρέει μόνο από την πρόσφατη εκδήλωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, στην οποία παρέστη ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά από την εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος των Τοπικών Πυρήνων που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν επαυξημένη δραστηριότητα στους νομούς που δραστηριοποιούνται. Απλοί άνθρωποι, νέοι και νέες ήρθαν σε επαφή μαζί μας, πυκνώνοντας τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, αποτελώντας έτσι τον θετικότερο οιωνό για την μελλοντική πορεία του Κινήματος. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις και φωτογραφικό υλικό.

 Δελτίο τύπου Τ.Ο. Ημαθίας
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην πόλη της Βέροιας, στα πλαίσια της περιοδείας του σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Παρά τη συνασπισμένη δράση κράτους και παρακράτους δεκάδες συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς των Αρχηγό των Ελλήνων Εθνικιστών και να συνομιλήσουν μαζί του θέτοντας του πολλά ερωτήματα αναφορικά με τις Ιδέες και τη δράση του Κόμματος, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία επρόκειτο για άτομα που έρχονταν για πρώτη φορά σε επαφή με το Κίνημά μας. Η έκτακτη αλλαγή τοποθεσίας δεν επηρέασε κατ’ ελάχιστο τη μαζικότητα της προσέλευσης, αντιθέτως φάνηκε πως ο αρχικά καθορισμένος χώρος θα αποδεικνύετο πολύ μικρός σε συσχετισμό με το πλήθος των παρευρισκομένων. Κάποιοι ήθελαν πολύ να μη γίνει αυτή η συνάντηση τη ματαίωση της οποίας επεδίωξαν παντοιοτρόπως, επιστρατεύοντας μέχρι και το περιφερόμενο τσίρκο των αναρχοκαθεστωτικών. Τη δουλειά που ξεκίνησε το παρακράτος ολοκλήρωσε το ίδιο το κράτος όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον Αρχηγό να προσεγγίσει τον αρχικό χώρο της εκδήλωσης υπό το φόβο επεισοδίων λόγω της παρουσίας των παρταλιών.
Στο δια ταύτα, ο πόλεμος σε βάρος του Κινήματος αποδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά ατελέσφορος καθώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κανονικά στην πόλη της Βέροιας, σε ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ, μάλιστα, χώρο! Είναι πολύ μικροί για να σταματήσουν κάτι τόσο Μεγάλο, είμαστε πολύ Δυνατοί για να επιλέγουν άλλοι το που θα δώσουμε τις μάχες μας. Ζήτω η Νίκη!
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Συντονιστική συνδιάσκεψη Πυρήνων νομού Σερρών και Κιλκίς
Τις τελευταίες εβδομάδες οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν ταχύτατα δημιουργώντας καταστάσεις άνευ προηγουμένου. Η διαφθορά και η προδοσία έχουν φτάσει σε ανήκουστα επίπεδα, τόσο σε κοινωνικό, όσο και εθνικό επίπεδο. Οι Έλληνες ολοένα και περισσότερο έρχονται σε επαφή με το Κίνημά μας εκφράζοντας την επιθυμία τους να συνδράμουν στον αποφασιστικό αγώνα ενάντια σε κάθε μορφής προδοσία. Λόγω αυτής της αυξανόμενης απήχησης των θέσεων του Εθνικιστικού Κινήματος είναι απαραίτητος ο συντονισμός των δράσεων των κατά τόπους Πυρήνων και Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης έδωσε συνεντεύξεις σε δύο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Βορείου Ελλάδος, συγκεκριμένα παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 της Θεσσαλονίκης καθώς και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών, NTV (Νέα Τηλεόραση), όπου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν οι πολιτικές θέσεις πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες και να ακουστεί η φωνή των Εθνικιστών σε περισσότερους συμπολίτες μας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συντονιστική συνδιάσκεψη των Πυρήνων δράσης νομού Σερρών και Κιλκίς, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, και τέθηκαν οι άμεσοι πολιτικοί στόχοι του Κινήματος και ενημερώθηκαν οι Συναγωνιστές, τόσο οι νέοι όσο και οι παλαιότεροι, για τις πρόσφατες δράσεις και εκδηλώσεις του Κινήματος, καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες είναι δυσοίωνες για την Πατρίδα μας.
Η συμμετοχή των Συναγωνιστών και των φίλων του Κινήματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η αποδοχή του κλιμακίου της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης ήταν ενθουσιώδης. Στο τέλος της συνδιάσκεψης με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου η ακριτική και ηρωική περιοχή της πατρίδας μας, που σημειωτέον σήμερα γιόρταζε την απελευθέρωσή της από το Μογγόλο κατακτητή, σείστηκε συθέμελα.
Η ώρα της δύσης του φαινομενικά παντοδύναμου σάπιου «δημοκρατικού» ανθελληνικού συστήματος πλησιάζει και θα ανατείλει η αιώνια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Εκ της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970138893
Περιοδεία του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας
Στα πλαίσια της διήμερης παρουσίας του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26/06, περιοδεία στους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή.
Η ολοήμερη περιοδεία ξεκίνησε από την πόλη των Γιαννιτσών, όπου ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν προσκεκλημένος για συνέντευξη τύπου σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέντευξη τύπου καλύφθηκε από το τοπικής εμβέλειας, τηλεοπτικό κανάλι Pella TV καθώς και πλήθους τοπικών εφημερίδων. Ο Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε διεξοδικά σε Εθνικά και κοινωνικά θέματα, στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης,της ανεργίας καθώς και στις επαίσχυντες συμφωνίες (Μνημόνιο) που υπέγραψε η κυβέρνηση μαζί με τον συνοδοιπόρο και αβανταδόρο της (ΛΑ.(Γ)Ο.Σ.). Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία κλιμακίου της Τοπικής Οργάνωσης Πέλλας καθώς και πολυάριθμων Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος από τα Γιαννιτσά και τις γύρω περιοχές.
Επόμενος προορισμός ήταν η πόλη της Αριδαίας, με ενδιάμεσες στάσεις σε Σκύδρα και Καλή, όπου διανεμήθηκε από μέλη του Μετώπου Νεολαίας ενημερωτικό έντυπο υλικό και ο Αρχηγός και Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατά τόπους κατοίκους.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι αντιδράσεις των πολιτών κυμαίνονταν μεταξύ ευχάριστης έκπληξης και θερμότατης υποδοχής του Γενικού Γραμματέα.
Αποκορύφωμα της ολοήμερης περιοδείας ήταν η ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πόλη της Βέροιας, παρουσία πολυάριθμων Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών αλλά και φίλων και πολιτών που έσπευσαν να μας συγχαρούν για τις προσπάθειες που καταβάλει το Εθνικιστικό Κίνημα για τη σωτηρία της Ελλάδος. Η επιτυχία της συγκέντρωσης αυτής είναι ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου του γεγονότος ότι το παρακράτος προσπάθησε να παίξει για άλλη μία φορά το βρώμικο ρόλο του Συστήματος, όπως και το Σάββατο 25/06 στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στη Θεσσαλονίκη, αποτυγχάνοντας οικτρά.
Είναι γελασμένοι όλοι όσοι νομίζουν ότι με τους ψευδοτραμπουκισμούς των χρήσιμων ηλιθίων του Συστήματος (ο χαρακτηρισμός τους ως σκώληκες θα προσέβαλλε τα ασπόνδυλα) θα σταματήσει ο ορμητικός χείμαρρος των Εθνικιστών.
 ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...