Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ


Οι πολιτικάντηδες έχουν φέρει το Ελληνικό Έθνος σε αδιέξοδο. Έχουν αδειάσει τα κυβερνητικά ταμεία, πολλοί Έλληνες είναι άνεργοι, ακόμα περισσότεροι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας αλλά τα επιδόματα στους ξένους-«πολιτικούς πρόσφυγες» παραμένουν ακλόνητα. Είναι προτιμότερο πλέον να δηλώνεις λαθρομετανάστης παρά Έλληνας. Δυστυχώς οι ηγέτες του Ελληνισμού δεν είναι άξιοι να ηγούνται του ιστορικού μας Έθνους αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Είναι προτιμότερο να παραιτηθούν με την θέληση τους παρά να τους αναγκάσει ο κόσμος γιατί αν ο κόσμος κάνει αληθινή επανάσταση, θα είναι ανελέητος. Η παλικαριά και η γνώση του παρελθόντος είναι τα απαιτούμενα στοιχεία για να είσαι μπροστάρης των Ελλήνων. Αυτοί δεν έχουν τίποτα από τα δύο. Δεν έχουν την παλικαριά να απαιτήσουν τα προαιώνια Ελληνικά εδάφη, να κοιτάξουν κατάματα τον κατακτητή και να τον προειδοποιήσουν να μην παίζει με τους Έλληνες, γιατί είναι σαν να παίζει με την φωτιά. Γιατί όταν ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργό και υπάρξει ένας άξιος ηγέτης να τους καθοδηγήσει τότε μπορούν να κάνουν πολλά, όπως έκαναν και οι προγονοί μας που κατέστησαν τον Ελληνισμό ως πρότυπο στους αγώνες όλων των λαών για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία.
Μόνο αν στην ηγεσία του πανελλήνιου αγώνος βρεθεί ένα λιοντάρι, μπορεί ο Ελληνισμός να αναγεννηθεί όπως ο μυθικός φοίνιξ και να αποσείσει όλους αυτούς που αποπειράθηκαν να καταστρέψουν το έθνος μας.

Οι αλύτρωτες πατρίδες μας περιμένουν καρτερικά, άλλες χρόνια άλλες αιώνες, να επιστρέψουν οι γνήσιοι κάτοικοι της και να ολοκληρωθεί η Μεγάλη Ιδέα. Και θα ολοκληρωθεί μόνο μέχρι να υψωθεί σε κάθε γωνιά της Κωνσταντινούπολης, της Μικράς Ασίας, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Κύπρου η Ελληνική σημαία. Μόνο τότε ο Ελληνισμός θα βρει στο πρόσωπό του, τον αληθινό ηγέτη που δεν θα φοβηθεί και θα αγνοήσει τι θα πουν οι μεγάλες δυνάμεις. Δεν θα δελεαστεί από την καρέκλα και τα πλούτη αλλά θα προτιμήσει τα πεδία των μαχών και δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πέσει και εκείνος νεκρός μαζί με τους συντρόφους του. Ούτε ένα εκατοστό ελληνικής γης δεν έδωσαν οι Τούρκοι χωρίς να χυθεί αίμα, ότι χάθηκε με αίμα κερδίζεται με αίμα.

Θα επιστρέψουμε όμως το οφείλουμε σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να διατηρήσουν το Ελληνικό Έθνος στα βάθη των αιώνων, σε αυτούς που έπεσαν στο βωμό της Ελευθερίας, σε αυτούς που γέννησαν τον Πολιτισμό. Για αυτούς και μόνο θα επιστρέψουμε και παράλληλα θα ρίξουμε το ανάθεμά μας στους πολιτικάντηδες που ξεπουλούν την πατρίδα μας. Θα ρίξουμε το ανάθεμα μας σε αυτούς που υποχώρησαν στα πεδία των μαχών για να γλιτώσουν τον θάνατο και να πλουτίσουν πιστεύοντας ότι η χαρά βρίσκεται στα χρήματα.

Όλοι αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους, δεν θα τους επιστρέψουμε να ξεπουλήσουν έτσι απλά την πατρίδα μας. Θα τους φωνάξουμε και σε αυτούς αλλά και στα ξένα αφεντικά τους ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Αν θέλουν την γη μας να έρθουν να την πάρουν και τους ορκιζόμαστε πως δεν θα τους την δώσουμε έτσι απλά. Θα χρειαστεί να πατήσουν πάνω από πολλά πτώματα για να την κατακτήσουν. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή και πως ήρθαμε για να μείνουμε. Δεν θα δωροδοκηθούμε και θα αγνοήσουμε κάθε υλικό αγαθό αν χρειαστεί για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την παραδώσουμε εθνικά ανεξάρτητη και ενωμένη στις επόμενες γενιές.

Το εθνικιστικό μας κίνημα αυξάνεται καθημερινά και θα κάνουμε σε λίγο καιρό το φόβο σας πραγματικότητα. Θα γίνουμε εμείς οι δυνατοί και θα είμαστε ανελέητοι σε όσους προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας. Να είναι σίγουροι πάντως πως Θα έρθουμε μια Νύχτα, Όπου κι αυτά τ’ αστέρια Θα έχουν σβήσει, Και δεν θα ξέρετε Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε. Μα Εμείς θα έρθουμε, Φέρνοντας μαζί μας Χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, Και έναν Ήλιο Ματωμένο… ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν Εθνοπροδότες

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...