Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Φλώρινα: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Φωτορεπορτάζ

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Φλώρινα: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Φωτορεπορτάζ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Ιούλιο, η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα στη Φλώρινα, όπου κυριολεκτικά οργιάζει η αλυτρωτική προπαγάνδα των φιλοσκοπιανών ανθελλήνων, υπό το αδιάφορο βλέμμα της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.


Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές διαδήλωσαν την αντίθεση τους στα ύπουλα σχέδια των ντόπιων και ξένων παραγόντων που επιθυμούν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας. Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουλίου 2014, η κεντρική Πλατεία της Φλώρινας γέμισε με κόσμο, γαλανόλευκες σημαίες και σημαίες με το έμβλημα του Μαιάνδρου.
Η εκδήλωση μας ξεκίνησε περίπου στις 12:30 και παρά την ζέστη την παρακολούθησαν εκατοντάδες υποστηρικτές του κινήματος μας και πολίτες της Φλώρινας.
Ο υπεύθυνος της Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Στέλιος Τούφας, μίλησε για τα ανοικτά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής της πατρίδας μας και τον κίνδυνο να έχουμε αρνητικές εξελίξεις στο ζήτημα της Θράκης, της Κύπρου και στο Αιγαίο. Αναφέρθηκε στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού (ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, νερό, αιγιαλός, ορυκτός πλούτος κλπ.) και έκλεισε την ομιλία του στηλιτεύοντας τη στάση της προδοτικής χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου που με τους χειρισμούς της στο ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων έχει φέρει το θέμα προ τετελεσμένων και σύντομα θα συρθεί σε μια διαπραγμάτευση και θα πει «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», σε όσα θέλουν να ακούσουν οι Σκοπιανοί και οι προστάτες τους. Θα ξεπουλήσουν αναίσχυντα το όνομα της Μακεδονίας μας, την ιστορία μας, τα Ιερά και Όσια του λαού μας για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια του διεθνούς τοκογλυφικού παράγοντα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων, ο οποίος αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις του καθεστώτος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και του κινήματος μας. Επισήμανε ότι οι λόγοι για τους οποίους η εγχώρια χούντα και ο «διεθνής παράγοντας» (βλέπε: σιωνιστικές οργανώσεις) έχουν εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας, είναι το γεγονός ότι ο μοναδικός έντιμος Έλληνας πολιτικός, ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι Εθνικιστές Βουλευτές έκαναν πράξη αυτά που υποσχέθηκαν στον Ελληνικό Λαό: δεν έκαναν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ στις ιδέες τους, δεν συναίνεσαν στο ξεπούλημα του τόπου μας, δεν προσκύνησαν το μνημόνιο και τους διεθνείς τοκογλύφους, δεν λέρωσαν τα χέρια τους με βρώμικο πολιτικό χρήμα. Φυλακίστηκαν και διαπομπεύθηκαν γιατί είναι καθαροί και έντιμοι Πατριώτες.
Το μέλος της Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστής Νομικός Κωνσταντίνος, έκανε μια εκτενή αναφορά στη συμβολή της Φλώρινας και των κατοίκων της στο Μακεδονικό Αγώνα. Εξιστόρησε πολλά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Φλώρινας και αναφέρθηκε στους δεκάδες αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει η Μακεδονία μας σε Ελληνικά χέρια. Τέλος με την ευφράδεια λόγου που τον διακρίνει, μίλησε για τη συμβολή των εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στη διεθνοποίηση του αγώνα μας και των παράνομων διώξεων που υφίσταται το κίνημα μας.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, μίλησε για την εκδήλωση των Ελλήνων Πατριωτών που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιούλιο στη Φλώρινα, έκανε μια σύντομη αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της Μακεδονίας και αναφέρθηκε και αυτός στις διώξεις του καθεστώτος εναντίον του κινήματος μας.
Τόνισε ιδιαίτερα τις αστείες και φαιδρές κατηγορίες που προσάπτουν στους Έλληνες Εθνικιστές, στους βουλευτές και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής, οι ανακριτές που χειρίζονται την διαδικασία, ενώ αναφέρθηκε και στην αγαστή συνεργασία του καθεστώτος με τα ξεπουλημένα, χρεοκοπημένα ΜΜΕ και τα «μεγάλα κανάλια» που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη συκοφάντηση και τη λασπολόγηση της Χρυσής Αυγής. Απαντώντας στα φαιδρά περί εγκληματιών τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες το μόνο για το οποίο είναι ΕΝΟΧΟΙ είναι για την υπέρμετρη αγάπη για την Πατρίδα και το πάθος τους για την Ελλάδα και την Μακεδονία μας.
Ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, τους συναγωνιστές, τους απλούς φίλους του κινήματος μας από όλη τη Βόρειο Ελλάδα και τους πολίτες της Φλώρινας που έδωσαν το παρών και διαδήλωσαν την αντίθεση τους στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Χρυσή Αυγή θα δώσει μάχη μέχρι εσχάτων για να μην προδοθούν οι αγώνες των Ελλήνων και όλοι όσοι έχυσαν το αίμα τους για την υπόθεση της Μακεδονίας και για να είναι σήμερα ελεύθερη και Ελληνική.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αναπληρωτής γραμματέας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Γραικός Φώτης.
Ανέγνωσε επίσης το μήνυμα του Αρχηγού μας και των επίσης παράνομα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας για την εκδήλωση για την Μακεδονία μας. Με το πέρας των ομιλιών και των χαιρετισμών πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων από τον συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλο Πολύβιο.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Στέλνω σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς ξεχωριστά τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και τα συγχαρητήριά μου που σε πείσμα των καιρών, ενάντια στη χούντα των γραικύλων υψώνεται την Γαλανόλευκη και το αστέρι της Βεργίνας περήφανα ψηλά στον ουρανό.
Η σημερινή συγκέντρωση στην πόλη της Φλώρινας έχει ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα γιατί στην ίδια πόλη εδώ και καιρό ανθέλληνες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών σε συνεργασία με δήθεν πολιτιστικούς συλλόγους υποκινούν μία άρρωστη σε βάρος της χώρας κατάσταση με ξεκάθαρα υπονομευτικό ρόλο. Αυτός ο συρφετός έχοντας εξασφαλίσει τα εχέγγυα από το μνημονιακό κράτος για απόλυτη ελευθερία κινήσεων μιλάει ανοικτά για "μακεδονική μειονότητα" την οποία και καταπιέζει ο Ελληνισμός!
Εμείς τους απαντάμε ότι Μακεδονία και Ελληνισμός είναι έννοιες ταυτόσημες και αυτό γιατί η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική! Ο Μέγας Στρατηλάτης Αλέξανδρος με το πέρας της εκστρατείας του δεν δόξασε μόνον την Μακεδονία, αλλά τον Ελληνισμό ολόκληρο του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούσε η ιδιαίτερη πατρίδα του, ο λαός της, η ιστορία και οι παραδόσεις της. Και πάλι αιώνες αργότερα και άλλοι ήρωες δόξασαν με το παράδειγμά τους και σφράγισαν με το αίμα τους την Ελληνικότητα αυτών των χωμάτων. Δεν πέθαναν οι Μακεδονομάχοι για διπλή ονομασία, ούτε για επίλυση του Σκοπιανού με γεωγραφικούς προσδιορισμούς και παράγωγα του όρου "Μακεδονία". Πέθαναν για να διατηρήσουν ακέραιη την ιστορική και φυλετική μας ταυτότητα, ώστε να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι να φωνάξουμε την Αλήθεια: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Πολιτικοί κρατούμενοι
Φυλακών Κορυδαλλού
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.
Ακολούθησε δυναμική πορεία στο κέντρο της Φλώρινας και στον κεντρικό πεζόδρομο.
Τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών ακούστηκαν σε όλη την πόλη και οι πολίτες της Φλώρινας μας επαίνεσαν για την παρουσία μας.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/flwrina-kanenas-sumbibasmos-gia-thn-makedonia-mas#ixzz38By8Cwid

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

WE GUARD WELL THE SECRET OF STEEL,Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...