Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Ο  κ. Αναστασιάδης  μιλώντας πριν λίγες  μέρες  στη κοινότητα Αμιάντου κατά τη  κατάθεση θεμελίου λίθου του Σωματείου Ευαγόρας,  δήλωσε μεταξύ άλλων
ότι οι συνθήκες  που περάσαμε και περνούμε  είναι χωρίς  αμφιβολία  δύσκολες και θα είναι δυσκολότερες οι μάχες που θα δώσουμε και οφείλουμε μακριά από κομματικές  ιδιοτέλειες και προσωπικούς υπολογισμούς, να  εγκύψουμε  με όλη τη υπευθυνότητα και σοβαρότητα που μας χαρακτηρίζει πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της ενότητας.

Για  να  μιλήσουμε  και λίγο με ποδοσφαιρικούς όρους,  λόγω των  ημερών του ΜΟΥΝΤΙΑΛ πρώτα ο κ. Αναστασιάδης θα πρέπει να  βάλει τη μπάλα κάτω να σοβαρευτεί επί τέλους στους χειρισμούς του στο Κυπριακό, να αφήσει πίσω τα   μερικά χειροκροτήματα που είσπραξε από κάποιους  Συναγερμικούς  ρουσφετολόγους και ρουσφετοαποδέκτες νεναίκους οπαδούς του,  εκεί στο χώρο της  κοινότητας Αμιάντου και να ακούσει τη καθάρια φωνή του Ελληνικού λαού ότι, η Δ. Δ. Ο  τουρκοποίηση και μουσουλμανοποίηση την οποία προωθεί με τους     συμμάχους του  τουρκολάγνους, δηλ.  τις ηγεσίες του  ΔΗΣΑΚΕΛ τον  Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο  τον Β’  και ... κάποιους  άλλους  ηγετίσκους,   ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ  ΜΑ  ΟΥΤΕ  ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ’ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο  κ. Αναστασιάδης εργάζεται με το ίδιο σθένος και  «μάχες»  όπως είπε στην ομιλία του, το ίδιο όπως στις παραμονές του δημοψηφίσματος του 2004 για να περάσει το σχέδιο Ανάν, ε’ είναι ευκαιρία λοιπόν να θυμηθούμε... και  το ρόλο  που έπαιξε η UNOPS εκείνη την εποχή εις βάρος  αυτού του δύσμοιρου Τόπου και του Ελληνισμού. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.  
Εάν λοιπόν ο κ. Αναστασιάδης πράγματι επιθυμεί διακαώς την ενότητα ας εγκαταλείψει πρώτα τη γραμμή την οποία ακολουθεί, να βάλει τη  μπάλα  κάτω  και να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ Εθνικό Συμβούλιο όλα τα κόμματα, κινήματα μηδενού εξαιρουμένου,  Αγνούς  Πατριώτες, Μάνες  Αγνοουμένων και πεσόντων, διανοούμενους,  ιστορικούς  αναλυτές,  Αγνούς  Ιδεολόγους και να ζητήσει ήμαρτον ενώπιον Θεού και ανθρώπων και να ακολουθήσει το ορθό δρόμο για τη Σωτηρία της Μαρτυρικής μας Κύπρου ειδ’ άλλως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από του να παραιτηθεί πάραυτα, για το καλό της Πατρίδας και του λαού μας,

Με Εκτίμηση

Α. Κακουλής   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...