Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Κράτος εν κράτει οι άθεοι κουκουλοφόροι: Έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο

Κράτος εν κράτει οι άθεοι κουκουλοφόροι: Έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι μπαχαλάκηδες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την κάλυψη της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα δεν δίστασαν να εισβάλλουν στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και να "διαμαρτυρηθούν" επειδή η Μητρόπολη αντιδρά στην παράνομη κατάληψη του ορφανοτροφείου στην Τούμπα.


Έτσι, έξι άθεοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν μπογιές και πλαστικά μέσα στα γραφεία. Φεύγοντας ψέκασαν τα έπιπλα με πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, εκτός από τα αντικείμενα και το πάτωμα της Μητρόπολης, οι κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιές και σε ανθρώπους της Μητρόπολης που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί. Μάλιστα ο ένας από αυτούς δέχθηκε μπογιά στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο!


«Η υπόθεση δεν μπορεί να μείνει έτσι. Ή λειτουργεί κράτος ή δεν λειτουργεί» είπε αμέσως μετά το συμβάν ο Μητροπολίτης Ανθιμος και απέδωσε την επίθεση κουκουλοφόρων στο Επισκοπείο, λόγω διαφορών της Μητρόπολης με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, για το υπό κατάληψη κτίριο της εκκλησίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη. Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεση της Μητρόπολης να προχωρήσει σε αξιοποίηση του χώρου του ορφανοτροφείου της Τούμπας, γεγονός που θα σημάνει την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών και τη λήξη της κατάληψης.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Μητροπολίτης Άνθιμος επεσήμανε πως ένας εκ των υπαλλήλων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της μπογιάς που δέχτηκε και στο πρόσωπο, αλλά και σε όλο το σώμα.


Προφανώς, Παναγιώτατε ΔΕΝ υπάρχει κράτος! Μόνο μια ανθελληνική συμμορία για την πτώση της οποίας πρέπει να Αγωνιστούν όλοι!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-en-kratei-oi-atheoi-koukouloforoi-epitethhkan-sta-grafeia-ths-mhtrop#ixzz3z5GvJBu4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...