Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η ανέργεση τζαμιού στην Πάφο και η έννοια της Λογικής


Ένα από τα πολλά πράγματα που προσέφεραν οι αρχαίοι Έλληνες στην ανθρωπότητα είναι η έννοια της Λογικής. Έμαθαν οι πρόγονοί μας στον κόσμο να σκέφτεται, να οργανώνει  με την Λογική την ζωή του ατομικά και κοινωνικά.

Την έννοια αυτή την αγνοούν προκλητικά οι κυβερνώντες σε κρατικό και τοπικό επίπεδο. Ως ανάξιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αποφάσισαν την δημιουργία τεμένους στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αντί να αναδείξουν τον Ελληνικό και Χριστιανικό πολιτισμό της Κύπρου στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε ο δυτικός κόσμος όπως παραδέχεται πληθώρα ξένων επιστημόνων οι “κρατούντες” στηρίζουν την ανέργεση ενός τζαμιού!
Με βάση την Λογική από την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, όπου υπήρξε τέμενος λειτούργησε ως εκκολαπτήριο τρομοκρατών.
Οι φανατισμένοι ιμάμηδες ανά την Ευρώπη έχουν κηρύξει πόλεμο στους λαούς που τους φιλοξενούν. Διδάσκουν το θρησκευτικό και φυλετικό μίσος στα πλήθη των λαθρομεταναστών κατά των απίστων όπως ονομάζουν εκείνους που τους δίδουν δουλειές, πληρώνουν τα επιδόματά τους, τους χτίζουν σπίτια και σχολεία.
Νέοι μουσουλμάνοι οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις ήταν οι δράστες τρομοκρατιών χτυπημάτων που κόστισαν την ζωή σε αθώους Ευρωπαίους.
Τα παραδείγματα είναι πολλά. Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, κατά την διάρκεια συναυλίας έχασαν την ζωή τους δεκάδες νέοι, μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι κυπριακής καταγωγής.
Στην Βαρκελώνη, άφρονες μουσουλμάνοι ακολουθώντας τα κηρύγματα μίσους της θρησκείας τους, σκότωσαν τουρίστες και ντόπιους κατοίκους στο πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης. Ένα από τα θύματα  ήταν μία Ελλαδίτισσα  τουρίστρια!
Τί θέλουν να πετύχουν οι κυβερνώντες με την δημιουργία τζαμιού στην Πάφο; Μήπως να δημιουργήσουν μία σφηκοφωλιά όπου θα εκκολαφθούν οι αυριανοί τρομοκράτες που θα χτυπήσουν στον τόπο μας; Ήδη εκκρεμούν οι αιτήσεις 2000 αποκαλούμενων αιτητών ασύλου ενώ 120 λαθρομετανάστες θα επαναπροωθηθούν στην Κύπρο από την Γερμανία. Σε βάθος χρόνου ο Ελληνισμός της Κύπρου θα μετατραπεί σε μειονότητα.
Το Ε.ΛΑ.Μ. έχει επανειλημμένα ζητήσει το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ζητούμε να σταματήσει η δημιουργία τζαμιού στην Πάφο.
Ως Έλληνες Εθνικιστές είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της Ελληνικής Φυλής και αγωνιζόμαστε για την επιβίωση και την εξάπλωσή της στην Κύπρο και οπουδήποτε αλλού ήταν οι πατρογονικές μας εστίες. 


Στράτος Καρανικολάου

Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων    Ε.Λ.Α.Μ.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...