Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το απόλυτο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων και το μαύρο της ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το απόλυτο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων και το μαύρο της ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες το απόλυτο μίσος από ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο με αιχμή του ψευτοαντιεξουσιαστές κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όλοι τους εναντίον μας και στην κορυφή των πορειών που έγιναν από δεκάδες φορείς αλλοδαπούς και ημεδαπούς, δύο πανό που έδιναν το στίγμα της όλης εκδηλώσεως.


Το ένα πανό έγραφε “κρεμάλα στους φασίστες” και έδειχνε τα… φιλειρηνικά και “δημοκρατικά” αισθήματα αυτών που οργάνωσαν την πορεία κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το άλλο πανό έγραφε “όχι στην ισλαμοφοβία” και δεν ήταν τυχαίο ότι η πλειοψηφία σχεδόν αυτής της αποκαλούμενης “αντιφασιστικής συγκεντρώσεως” ήταν μουσουλμάνοι. Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2017 και με απαίτηση πέρα από κάθε νομιμότητα να κλείσουν τα γραφεία της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, την οποία έχουν ψηφίσει τα τελευταία πέντε χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Είχε προηγηθεί η παρουσία μου στην Θεσσαλονίκη μέσα στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως και η καθιερωμένη ομιλία και συνέντευξη Τύπου, η οποία επιβάλλεται να μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση και για τον λόγο αυτό στο πρόγραμμα το οποίο είχε δημοσιευθεί προβλεπότανε αυτό.
Όμως, τελικά δεν παρουσιάστηκε λόγω στάσεως εργασίας της γνωστής ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία συνοδοιπορεί πολιτικά με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αντιπροσωπεύει ένα ελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού Λαού.
Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει η εκδήλωσή μας στις Θερμοπύλες, η οποία επίσης έπρεπε να μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση, αλλά την έκοψε η επιτροπή “δεοντολογίας”, μία επιτροπή, η οποία λειτουργεί με μεθόδους σταλινικούς και ασκεί συστηματικά λογοκρισία ενάντια στους Εθνικιστές.
Είναι όμως απορίας άξιον πώς αυτοί οι οποίοι έκαναν σαν σημαία τους το σύνθημα ενάντια στο μαύρο στην ΕΡΤ, τελικά συνεχίζουν την ίδια πολιτική μόνο όμως και αποκλειστικά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτή είναι η “δημοκρατία” που πιστεύουν, μια δημοκρατία, η οποία θυμίζει τις δίκες του Στάλιν και τα κάτεργα της Σιβηρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των τηλεοπτικών σταθμών της Θεσσαλονίκης, αλλά κανενός από τα πανελλήνια κανάλια, ούτε βέβαια από τις μεγάλες εφημερίδες. Με δύο λόγια, όλοι αυτοί οι οποίοι συστηματικά μας συκοφαντούν ήταν απόντες και κατά τα άλλα υποτίθεται ότι ασκούν λειτούργημα και αντικειμενική δημοσιογραφία…
Είναι ξεκάθαρο ότι στην Ελλάδα εδώ και χρόνια υπάρχει ένα κυνήγι μαγισσών αποκλειστικά και μόνον κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ένα κυνήγι μαγισσών που δείχνει πολλά…
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ένοχο για την παρακμή και την ηθική, πολιτική και οικονομική χρεοκοπία της χώρας μας σύστημα πολεμά με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μας πολεμούν μόνο οι εμπαθείς μαρξιστές, αλλά και οι φιλελεύθεροι και μαζί με αυτούς και τα οργανωμένα συμφέροντα των ολιγαρχών, που κρατούν στα χέρια τους την δημόσια ζωή της χώρας. Όλοι αυτοί, οι οποίοι υπηρετούν χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα, την ξενοκρατία και έχουν υποδουλώσει την Πατρίδα μας στους ξένους αφέντες.
Μας πολεμούν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μία αμετακίνητη και ασυμβίβαστη Εθνική και Λαϊκή δύναμη, ταγμένη στον ιερό σκοπό να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα Εθνική Ελευθερία και ανεξαρτησία. Μας πολεμούν γιατί αγωνιζόμαστε με πάθος για την Πίστη του Λαού μας, την Πατρίδα μας, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Μας πολεμούν όλοι και αυτό σημαίνει ότι πάμε καλά.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-apoluto-misos-kata-ths-chrushs-aughs-twn-ellhnwn-kai-to-mauro-ths-ert-ar#ixzz4ta0N5onC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...